L-E-G-O написа:не схващам
L-E-G-O написа:Аааа там горе поне водата е на муфта
L-E-G-O написа:то вече има и такива на които са им срязани тръбите за някоя друга стотинки. После как да не мразя циганите
bobeca написа:Днес направих едно спускане Алеко-Симеоново.Минахме през 4Х от BW06, и останах застрелян!Горе на старта беше като бунище!
L-E-G-O написа:gatof табелките ги няма но вече ние сме на всеки километър
gatof написа:L-E-G-O написа:не схващам
какво има да схващаш , просто не си хвърляйте боклуците горе.... и пестете водата !
gatof написа:примерно след голямо състезание... разни наилонови лентички остават по трасето, разни бутилчици.... разни вътрешни гуми.... ти как мислиш дали няма много примери.. ? естествено че не обвинявам никой просто споделям публично едно голямо притеснение ....
airborneone написа:gatof написа:L-E-G-O написа:не схващам
какво има да схващаш , просто не си хвърляйте боклуците горе.... и пестете водата !
Малко е трудно през лятото ама мини по пистите да видиш какв става като се споти снега.... а зимата байкърите се броиме на пръсти, нали се сещаш кой хвърля.
ЗА лентите е говорено н брой пъти, че е разрешено от общината да останат за да може да се кара по маршрута на байквикенда.
За водата ако можеш да поясниш ще е добре.
Аз лично всичките ми боклуци от вафли и тн си ги прибирам в чантата и си ги изхвърлям чак в кофите срущу блока ми, защото там знам че ги изхвърлят. За вътрешни да не говориме.
Така че с общите знаменатели някъде другаде.
Sp3c7r3 написа:Скоро по Витоша няма да може да се кара
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта