Crimson написа:За 16:9 само ако е над 23инча иначе твърдо 4:3Може и сам да си измериш 19/16:9 колко ще ти е голямо мониторчето
TLC-attack написа:Ами незнам аз съм с 19' LCD Wide
RAM-FR написа:outfaced написа:ако ти се чете е тука има мнооооого по темата
Страница 1 от общо 203 Тия ебават ли се
Crimson написа:За 16:9 само ако е над 23инча иначе твърдо 4:3Може и сам да си измериш 19/16:9 колко ще ти е голямо мониторчето
GECKO написа:Crimson написа:За 16:9 само ако е над 23инча иначе твърдо 4:3Може и сам да си измериш 19/16:9 колко ще ти е голямо мониторчето
Моят избор е Asus 22" широкоекранен (16:9) 2ms и.... е учудващо малко парички![]()
screamBoy написа:асус ии и какво са тия 2мс, бяло до колко сиво, 50% или по-малко ... въобще имаш ли няква идея кво си купил ? мен това ме е страх да чета че някой го ползва дори от само тия неща дето си писал за него !
като се появят някакви тънкоекранни които да вадят поне 100Hz ще си взема ... 2мс ако е наистина значи тоя монитор трябва да може да работи на 500Hz опресняване, защо работи на 75Hz тогава, а ?
в смисъл абсолютно ясно е че на съвременните тънкоекранни всички им пишат времето от бяло до няква степен на сивото, но едва ли има по-абсурдна характеристика от това, особено след като различните фирми май пишат до различна степен на сиво понякога
а това подсветки, яркости, дали въобще има черно (ясно че няма, но поне дали добре изглежда) - все неща дето наистина са важни - ааа, бал съм ги, така ли ???
screamBoy написа:...?
GECKO написа:screamBoy написа:...?
Ас пЪ до колкото си спомням, мониторите с течни кристали опресняват само променилото се нещо в изображението, а 60Hz са в случай, че трябва да сменя цялото изображение (например да мига целия в черно и целия в бяло) а това което не се променя... просто не мига, а си свети. На лаптопа монитора също е а 60Hz но все още не ми действа грам натоварващо колкото ЕЛТ-то
bikerider написа:Некои хора трябва да осъзнаят разликата между CRT и LCD...
TOYAGA написа:... преди да преминат към S-PVA, AS-IPS и прочие...
bikerider написа:Некои хора трябва да осъзнаят разликата между CRT и LCD...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта