С учатието на ....

Gh0s7 написа:Баси съгражданите имам
Besen na Kolelo написа:Gh0s7 написа:Баси съгражданите имам
Големи лейки хахахах
sss написа:Тоя фен не караше ли колело по едно време![]()
Поне се опитваш де.Besen na Kolelo написа:sss написа:Тоя фен не караше ли колело по едно време![]()
Че аз още си карам хахаха
Alien написа:@Besen - кви са тия глупости? Те не били хакери, ами престъпници. ахахах тоя пич е такъв гении, какъвто не сме ти и аз взети заедно.
Мдааа, впечатлен съм. Не съм очаквал, че всичко е толкова "лесно", както те го представят. Бах какви хора има... цели общества от някакви изроди, които могат всичко. Баси...
Alpina написа:Не е баш така, защото е съумял да направи много неща, за които едва ли много хора биха се сетили.
Инак самия момент с "прибирането" на парите е сравнително лесен, както казваш.
Единствените му проблеми са били алчността и това да "навакса" тихите си години
Montrey™ написа:За да си пълен gangsta
Besen na Kolelo написа:Alpina написа:Не е баш така, защото е съумял да направи много неща, за които едва ли много хора биха се сетили.
Именно,другия момент който не всеки би го направил съм готов тиквата да си заложа,че не е негово делоТоя не е хакер !!!
ПП поне мислиш с главата си,а не като извънземното,евала Alpina
Alien написа:Besen na Kolelo написа:Alpina написа:Не е баш така, защото е съумял да направи много неща, за които едва ли много хора биха се сетили.
Именно,другия момент който не всеки би го направил съм готов тиквата да си заложа,че не е негово делоТоя не е хакер !!!
ПП поне мислиш с главата си,а не като извънземното,евала Alpina
Човече, на кого му пука дали този е "хакер" или не?! Говорим, че той е направил неща, които аз и ти не можем. И няма и да можем. Няма и да посмеем. Това го прави повече от нас в някои отношения. Така че не ми говори, че той не бил никакъв...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта