Отваря ли ли са ви врата пред вас??

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Отваря ли ли са ви врата пред вас??

Мнениеот ThugAveli » Чет Окт 14, 2004 11:43 am

та момчета и момичета...случвало ли ви се е да си карате спокойно из града,плътно в дясното платно и някои да си отвори вратата на колата.
преди няколко седмици по този начин умря един мъж,"отворил си вратата на вектрата велосипедиста се забил и изхвърчал а през главата му минал тролей"
...истински ужас,надявам се на никои да не случва.
много пъти са ми отваряли врата но до сега сам успявал да спра
дано да е така и за напред
ThugAveli

Рейтинг: 1202

Мнениеот Alien » Чет Окт 14, 2004 12:13 pm

Честно да си призная на мен не ми се е случвало. Няколко дни след като се случи онова, карах уплашено и като видех спрели коли и се стрясках и взирах вътре да не би да има някой да отвори вратата. Но вече всичко си е нормално. То и ние няма какво толкова много да направим - те са тези, които трябва да погледнат да не идва някой, ние трудно ще видим през стъклата дали има някой вътре. Обаче shit happens.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Extremna » Чет Окт 14, 2004 6:53 pm

slu4i mi se okolo 5 puti -> 2 ot koito minalata sedmica
Extremna

Рейтинг: 1200

Мнениеот 011x11 » Сря Окт 20, 2004 5:12 am

Spoko men kola me blusna vie tuk za otvoreni vrati li ste ???

Razkaz:...Pi4a re6i da si zavie i da se vlee v glavnata ulica malko na 4ervenko, no ni6to - nali me vidia 4e minavam bavno kato kostenurka, ta ako moje prez men...

1. vijdam go i si vikam: "Breeeeeeei tozi 6te re6i da trugva, mi dai 6te mu dam put, 4e tuka pravilnici i zakoni niama...kato go gledam mn mu se kara dneska.
2. => iz4akvam to4no predi razklona za da me vidi i poogleda dobre
3. hmmmm, toi oba4e re6ava da mi "dade put" ili prosto "da me pusne" da mina, ni6to, 4e sum v pravoto si... tova e druga tema
4.=> az minavam pak taka bavno i slavno
5. ne6te6 li, to4no kogato sum v kulminaciata na preminavaneto i vse o6te az sum si na zeleno, na gotinia pi4 mu hrumna ideia da probva da vidi, dali vse pak niakoi prizrak ne sum...dali vse pak moje da si poigraem na bluska6ti koli4ki i poe napred.
6. Kato rezultat zaka4livo me pozdravi s edin udar perpendikoliarno na moeto kolelce to4no v pedala i, hmmm, suotvetno v kraka mi...
7. rezultati i izvodi:
:uhh::angel: EEEEEx kolko mi be6e zabavna tazi igra... takuv simpatiaga,...takuv 6egadjia,...takuv kef... samo za6toto si oturvah koleloto i levia krak bez draskotina, ina4e edvali 6tiah da se se6tam sega za tezi "huuuubavi prikliu4enia" i premejdia v extremnata
sofiiska sreda...
........ . . . . . . . . . . . .
011x11

Мнениеот 011x11 » Чет Окт 28, 2004 8:11 pm

:censored:
:dunno:...miiiii te horata ve4e ne davat miga4, kogato zavivat...:dunno:
:V::V::V:
011x11

Мнениеот jivkonik » Пет Окт 29, 2004 8:59 am

[quote="011x11"]

:censored:
:dunno:...miiiii te horata ve4e ne davat miga4, kogato zavivat...:dunno:
:V::V::V:
[/quote]

И като тръгват от място не дават!
Днес един "полуолигофрен" шофьор си седеше на мигащи аварийни най- в дясно и точно когато го заобикалях си тръгна мощно, съответно ми удари предната гума! Не паднах за щастие, ама пича кара 20 метра пред мен и пак наби спирачки и пусна аварийките!!! Изродия!:crying::dark::uzi::uzi::uzi:
Аватар
jivkonik

Мнениеот 011x11 » Пет Окт 29, 2004 12:13 pm

[quote="jivkonik"]

[quote="011x11"]

...miiiii te horata ve4e ne davat miga4, kogato zavivat...

[/quote]

И като тръгват от място не дават!
Днес един "полуолигофрен" шофьор си седеше на мигащи аварийни най- в дясно и точно когато го заобикалях си тръгна мощно, съответно ми удари предната гума! Не паднах за щастие, ама пича кара 20 метра пред мен и пак наби спирачки и пусна аварийките!!! Изродия!:crying::dark::uzi::uzi::uzi:
[/quote]

absoliutno su6toto zabavlenie mi ustroiha v4era i na men - samo deto ne me udari onzi...az zatova kato kostrenurka se dvija po ulicite na SF, 4e ako ne me vijdat kak se zadavam bavno - napravo 6te me zamajat kato muha na asvalta tezi kratuni bezpodobni ...
011x11

Мнениеот boian » Чет Ное 04, 2004 12:57 pm

Na men pak mi se sluchi neshto malko po gadno ot otvorena vrata pred men to ne beshe vrata ami ciala kola.Karam si po Patriarxa v diasno i malko predi sfetofara na Rakovska niakakv reshi che triabva da izliza na zaden xod kak da e ospiax da go zaobikolia kato se razminaxme na kosam obarnax se da mo teglia edna ......... ama niamashe na kogo v kolata niamashe chovek.Toia (profesionalen) shofior ia beshe ostavil pod naklon kato nito ia beshe postavil na skorost nito beshe drapnal rachnata.Kolata si stigna gore dolo do sredata na platnoto i blokira za malko dvijenieto.Vsichko se razmina za shtastie bez jertvi.
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот 011x11 » Чет Ное 04, 2004 9:22 pm

[quote="boian"]

[b]Na men pak mi se sluchi neshto malko po gadno ot otvorena vrata pred men[/b][/quote]

e sigyrno... to otvorenite vrati kato semki se cukat ...
Dnes za pruv put 4ovekut ia zatvori za da mina ... o6te imam 4yvstvoto, 4e be6e sun, edin vid virtyalna realnost!!!

[quote]to ne beshe vrata ami ciala kola... niakakv reshi che triabva da izliza na zaden xod kak da e ospiax da go zaobikolia kato se razminaxme na kosam obarnax se da mo teglia edna ......... ama niamashe na kogo v kolata niamashe chovek.Toia (profesionalen) shofior ia beshe ostavil pod naklon kato nito ia beshe postavil na skorost nito beshe drapnal rachnata.Kolata si stigna gore dolo do sredata na platnoto i blokira za malko dvijenieto.Vsichko se razmina za shtastie bez jertvi.
[/quote]

ha sega ... de!

e k'vo da kaja?
011x11

Мнениеот cvb » Съб Окт 20, 2007 10:32 am

ЪХЪ - карам си и от дясно некъф КЛЕССССССЪК ЕМ ШОФЬОРА пубер с гадже аз се подпрех и оня ми фаша ръцете да не го гърмбим и му натресох главичка в носа та му стана като на негър,после му видех колата и остана без здрава гума :bowdown: :bowdown: :nono: :popcorn:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот nikudini » Съб Окт 20, 2007 10:51 am

Мен тва ми е най-големия страх като карам в града. Постоянно съм нащрек някой убаавец да не реши да излиза от возилото си без да се огледа. Най-предпазлив съм , по Витошка посока южен парк преди разклонението за България. Като тръгнеш от Патриарха към Парка, можеш да отнесеш поне 5 врати.
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот SpoileR » Съб Окт 20, 2007 10:56 am

Дам.... само че на мене ми отвориха врата на камион...

Спрели да дигат кофите Волфаджийте и как си минавам и точно в последния момент тоя отваря и право в каската с ръба на вратата...

спука ми се маската и козирката, аз паднах назад, а колелото си продължи направо....

Педерас'ка работа...

Добре че се отървах само с това...можеше да ми изкара нещо с тоя РЪБ...
:irked:

--->ПОЗДРАВ<---
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот agent_Jekov » Съб Окт 20, 2007 11:15 am

За тва аз в тия случай, ако имам възможност ги заобикалям МПС-тата поне 2 метра.Превантивно.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Alien » Съб Окт 20, 2007 11:55 am

Ми не знам, аз съм момче, ама тук-таме ми отварят вратата. Иначе се правя на кавалер и отварям на момичета. :)))) ахахах
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Nymphetamine » Съб Окт 20, 2007 12:03 pm

Отваряли са - резултата беше съдрана ръкавица и липсващо парче месо от лявата ми длан.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот outfaced » Съб Окт 20, 2007 12:33 pm

ми един френд беше със счупено рамо от директен сблъсък с ръба на една такава отворена врата :crap: ... ама баш на рамото се беше намушил както се е бил засилил
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот Redhat » Съб Окт 20, 2007 2:37 pm

Откъде я изкопахте тая тема. Едвам проетох първите постове на шльокавица.

По темата. Бях чел някъде, че за да се избегнат подобни инциденти е препоръчително да се кара на една отворена врата разстояние от спрели автомобили. Откакто карам така, не съм отнасял врата, но пък шофьорите са отнесли бая псувни.

Най-опасни в това отношение са клиентите на таксита...
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот Droze » Съб Окт 20, 2007 2:56 pm

Обикновено успявам да спра, но точно 2 пъти нямах този късмет:
- първият път вратата ме смъкна от колелото-беше болезнено, но нищо почупено
- вторият път отново бях смъкната от колелото против желанието ми, но не усетих нищо тъй като цялото ми внимание беше съсредоточено върху опасността идваща кола да ми прегази колелото. И с това се разминах.

Заключение - пораженията са пренебрежими, но избежими :rofl: :rofl: :rofl: (какво като няма такава дума, нали звучи добре)
Аватар
Droze

Рейтинг: 1499

Мнениеот Besen na Kolelo » Съб Окт 20, 2007 4:06 pm

аз за т'ва карам на средата на улицата(на муал обикновенно :P ) и като ми бипне някой бягам в ляво или в дяно,което ми е по близко(обикновенно в ляво,защото така или иначе го изпреварвам след 30сек :P ) ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Alpina » Съб Окт 20, 2007 8:05 pm

Отваря ли са ми, резултата - обърнах вратата :D Без контузии се раминат, както особени щети по колелото.

Смотаното е, че беше пътническата, но все пак вината си беше на шофьора.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bobiracing059 » Съб Окт 20, 2007 8:14 pm

днеска докато летях към площада да ме наградят и да гледам треяла
един дядка отвори вратата на едно БМВ и добре че беше кода че....... :D
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот LOWRIDER » Съб Окт 20, 2007 9:40 pm

ае те тез шофъори си ебали майката
аз гледам да карам по тротоарите
страшно нема...ако има, файдъ нема
Аватар
LOWRIDER

Рейтинг: 1769

Мнениеот Sp0nG » Съб Окт 20, 2007 9:53 pm

И аз винаги гледам да карам не толкова плътно, където е възможно. И гледам дали в колите има хора. Ако няма, може и по-близко да се мине, ако има, 3 на ум! Гледаш и назад преди да минеш покрай колата, за да не те отнесе и някой отзад ако заобикаляш, което би било по-кофти :) :agree:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот Yavkata » Чет Яну 17, 2008 7:48 pm

Последните месеци успявах да избегна сблъсъци , ама днес ме приклещиха ;) Добре , че карах с около десетина км, заради близкия червен светофар. Ей тия пътници въобще не гледат като излизат от колата с ритник. Да се чудиш защо карам с Ламби, светлотразители , каска , свелоотразителна жилетка :dunno: Разминах се със половин см раничка на мишницата и най - вероятно синка. На Дзверчето нищичко му нема, даже и на лявото лоШче с което посрещнах удара :D
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот kartofa » Чет Яну 17, 2008 8:15 pm

аз винаги гледам защото е мн опасно пък друг е въпроса че са създадени
огледалата :confused:
Аватар
kartofa

Рейтинг: 879

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Яну 17, 2008 9:05 pm

Не ми се е случвало. Просто трябва да предвиждаш ситуацийте и да ги избягваш.Все пак ако не се пазим ние сами,няма кой да ни пази.Мен лично не ме е страх от това какво става отпреде ми и отстрани , страх ме е какво става зад мен. Това важи за града.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот outfaced » Чет Яну 17, 2008 10:27 pm

един приятел беше полвин година в гипс и после радвижване от едно такова отваряне на врата ... аз уж ги знам шофьорите (щот сам съм такъв де) и им внимавам, ама то все се случва като си се заблял. За сега успявам да реагирам адекватно.
Такава случка може да свърше обаче много кофти, ако си се позабързал ...
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Чет Яну 17, 2008 10:41 pm

Аз досега съм нямал такова произшествие, но мога много добре да си представя какво може да се случи и съм си го набил в главата, когато има спрели коли да държа 1 метър от тях. Това обаче поражда други "страхове", които се подсилват най-вече от това, че липсва огледало за задно виждане, а именно някоя изпреварваща кола да те закачи отзад или отстрани. Затова пуснах и съседната тема.
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот Мъро » Пет Яну 18, 2008 9:35 am

outfaced написа:Такава случка може да свърше обаче много кофти, ако си се позабързал ...

Да, през 2006-та (или началото на и седма) един го бутнаха така с врата в София точно на трамвайните рейси, а трамваят не успял да спре...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот 4getcredo » Пет Яну 18, 2008 10:37 am

Било е тролей, не трамвай! :V:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Следваща

Назад към Други