Spoko men kola me blusna vie tuk za otvoreni vrati li ste ???
Razkaz:...Pi4a re6i da si zavie i da se vlee v glavnata ulica malko na 4ervenko, no ni6to - nali me vidia 4e minavam bavno kato kostenurka, ta ako moje prez men...
1. vijdam go i si vikam: "Breeeeeeei tozi 6te re6i da trugva, mi dai 6te mu dam put, 4e tuka pravilnici i zakoni niama...kato go gledam mn mu se kara dneska.
2. => iz4akvam to4no predi razklona za da me vidi i poogleda dobre
3. hmmmm, toi oba4e re6ava da mi "dade put" ili prosto "da me pusne" da mina, ni6to, 4e sum v pravoto si... tova e druga tema
4.=> az minavam pak taka bavno i slavno
5. ne6te6 li, to4no kogato sum v kulminaciata na preminavaneto i vse o6te az sum si na zeleno, na gotinia pi4 mu hrumna ideia da probva da vidi, dali vse pak niakoi prizrak ne sum...dali vse pak moje da si poigraem na bluska6ti koli4ki i poe napred.
6. Kato rezultat zaka4livo me pozdravi s edin udar perpendikoliarno na moeto kolelce to4no v pedala i, hmmm, suotvetno v kraka mi...
7. rezultati i izvodi:

:angel: EEEEEx kolko mi be6e zabavna tazi igra... takuv simpatiaga,...takuv 6egadjia,...takuv kef... samo za6toto si oturvah koleloto i levia krak bez draskotina, ina4e edvali 6tiah da se se6tam sega za tezi "huuuubavi prikliu4enia" i premejdia v extremnata
sofiiska sreda...
........ . . . . . . . . . . . .