Тема за пороците...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Тема за пороците...

Мнениеот SpoileR » Пон Ное 10, 2008 8:59 pm

Тъй като имаше изявен интерес, нека тук всеки да сподели нещата свързани с него, с които не се гордее и би (или не би) желал да промени.

(проблеми с пушене, алкохол и други придобити "навици" )
Последна промяна SpoileR на Пон Ное 10, 2008 9:19 pm, променена общо 2 пъти
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот pibsi » Пон Ное 10, 2008 9:02 pm

В даден момент, в който някой каже нещо и трябва да се пази абсолютна тишина да го коригирам . Просто ми идва от вътре :(!: . Това е може би навика, на който най-много си се дразня . Също така понякога пренебрегвам интуицията си и това е грешен ход :(
С цигари и алкохол проблеми нямам :) Поне на този етап .
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот Анелия » Пон Ное 10, 2008 9:03 pm

Кафето и алкохолът са ми пороците.
Кафето употребявам в големички количества всеки ден (по 2-3), а алкохолът не е много като количество (50 твърд + 100-200 вино), но пък употребата му зачести до 3-4 пъти в седмицата, което си е често и на 2-3 седмици се случва едно оливане без броене на количеството.
От тези си навици искам да се избавя, като начало започвам с алкохола, пожелайте ми успеФ.
Аватар
Анелия

Мнениеот kikon » Пон Ное 10, 2008 9:33 pm

Перфекционизмът ми в някои отношения.
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот bobiracing059 » Пон Ное 10, 2008 9:45 pm

Напоследък доста хора ме бъзикат,че си нямам приятелка а после казват,че в нас са ме чакали 3(колелата) и на мен ми става много гадно ;) :bawling: :crazy:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот Анелия » Пон Ное 10, 2008 9:51 pm

bobiracing059, може би е време да си намериш приятелка, която кара. За това дори си има термин: казва се bikesexual (справка: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bikesexual
Аватар
Анелия

Мнениеот Cedric Gracia » Пон Ное 10, 2008 9:55 pm

bobiracing059 написа:Напоследък доста хора ме бъзикат,че си нямам приятелка а после казват,че в нас са ме чакали 3(колелата) и на мен ми става много гадно ;) :bawling: :crazy:

хах и на мен ми се е случвало даже ми казват че съм още с бебешкия акъл защото се паля по велосипеди а не по мотори :crazy: :D

а иначе това което не ми харесва е че немога да трая когато някои ми каже нещо на криво и много бързо избухвам :D :)
Аватар
Cedric Gracia

Рейтинг: 970

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Ное 10, 2008 10:06 pm

bobiracing059 написа:Напоследък доста хора ме бъзикат,че си нямам приятелка а после казват,че в нас са ме чакали 3(колелата) и на мен ми става много гадно ;) :bawling: :crazy:

И мен много приятели/ки ме смятат за луд, че отделям толкова много време и пари за колелото, никой не ме разбира аз какво чувствам, бъзиците от сорта, че трябва да се оженя за него вече ги приемам съвсем спокойно. :D А и доста неща съм правил за колелото, което честно казано не знам дали бих го направил за приятелката ;) :agree:
Намери ми човек който до 4 сутринта да си почиства колелото и да му прави цялостна профилактика, защото на следващия ден трябва да кара :D
Таа, колелото ми е основен порок.... :D

Друг такъв е може би безалкохолното и от тия миришещите пръчици(не се сещам точно наименование :crap: )
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот shepo » Пон Ное 10, 2008 10:08 pm

@ Анелия
:bowdown:
а иначе по темата порокът ми е ... :beer:
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Antares » Пон Ное 10, 2008 10:28 pm

Спрях цигарите, пия малко, треви пуша още по-рядко. ВЕЧЕ. Но съм ужасно горд, егоцентричен и на моменти - надменен. Ужасно злопаметен, също. Може и силно да помня доброто, което са ми правили хората, но имам феноменална памет за дребни и не до там нещица, които са ме ядосали някога. Може никога да не "отмъстя", но е факт, че ги помня...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот skiman » Пон Ное 10, 2008 10:40 pm

Ските са ми порок :D Чудя се кога ли жена ми ще се изнесе с децата от нас, при вкарването на поредният чифт ски :dunno:
А и другият ми порок, е че не ми дойде акъла на тези години и сега ставите ми си патят :crap:
А и цигарите :crap:

п.с. ръкоблудството брои ли се за...порок :idea: :naughty: :naughty: :rofl: :rofl:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот bobiracing059 » Пон Ное 10, 2008 10:49 pm

Анелия написа:bobiracing059, може би е време да си намериш приятелка, която кара. За това дори си има термин: казва се bikesexual (справка: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bikesexual

Да а ако знаеш,че живея в малък град,в който караме колело 10-тина момчета,едва ли ще се намери някое момиче,което да кара и да ми връзва на акъла.
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот PtD » Пон Ное 10, 2008 11:15 pm

Анелия написа:bobiracing059, може би е време да си намериш приятелка, която кара.

Tова би било ГРУБА грешка, както някои са се уверили лично.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот vpravov » Пон Ное 10, 2008 11:17 pm

Анелия написа:bobiracing059, може би е време да си намериш приятелка, която кара. За това дори си има термин: казва се bikesexual (справка: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bikesexual

Това е рецептата към почти пълното щастие, но да не забравяме алкохола, цигарите, тревата, секса (и ръкоблудството), кафе и тн., а и колежките да не забравяме :D .... абе пороците са хубаво нещо, особенно в големи количества :agree:

edit: @Ptd при мен още доста добре работи, пък и от доста време ;)
Аватар
vpravov

Мнениеот RAM-FR » Пон Ное 10, 2008 11:27 pm

бой, ебане и сръбска музика :popcorn:
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот VALKS » Вто Ное 11, 2008 1:20 am

Пукам си врата :D По няколко пъти на ден, не мога да спра :dunno:
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Ное 11, 2008 8:06 am

Не ви е лесно. Определено. :D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот jd » Вто Ное 11, 2008 8:33 am

Жени, колела, пури, кафе, работа (не задължително в този ред)
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот Reactor » Вто Ное 11, 2008 10:02 am

Цигара запалвам от скоро само като отида на работа и то не повече от две - три на ден.Много се дразня когато се подам на желанието си и го направя.Извън работната среда,което е по интересното дори не се сещам за пушене.Обаче се започва с шоколада и няма друг фен като мен.Особено ако има и бира наблизо.
Аватар
Reactor

Мнениеот TheAnimal » Вто Ное 11, 2008 10:06 am

Antares написа: Ужасно злопаметен, също. Може и силно да помня доброто, което са ми правили хората, но имам феноменална памет за дребни и не до там нещица, които са ме ядосали някога. Може никога да не "отмъстя", но е факт, че ги помня...

и аз съм като тебе ужасно злопаметна, когато някой ме "настъпи", обиди, покаже неуважение към мене или ме пренебрегне веднага влиза в "списъка". Но по този начен отсявам хорато до мен и са все читави ора дет се вика :)
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот kotka12 » Вто Ное 11, 2008 10:23 am

1. кафе - пия доста /обикновено 3 или 4 кафета в работен, а 1-2 - в почивен ден/
2. спорт - побърквам се. ако не мога да спортувам през деня нещо - каране, футбол, баскетбол, железа или нещо такова
3. мачове на Манчестър Юнайтед - просто сърцене ми дава да пропусна такъв /срам ме е да си призная, но съм пропускал страхотно каране заради мач на Юнайтед/, но явно се поправям, защото по-миналия уикенд пропуснах мач заради каране :D
4. трудно се сдържам да не разня тънко хора, които лесно палят и се връзват /има хора присъствали на този феномен :D /
5. не мога да се сдържам да не гавря Софчо за белия мерцедес :rofl:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот outfaced » Вто Ное 11, 2008 10:29 am

ха сега де ... ми аз нито пия, нито пуша ... че и по жени не ходя
ама това защото от каране, компютри, фотография и hi-fi страсти не остава време и пари за горните :D

та знам ли и аз кое е порок в тоя ред на мисли :popcorn:

еидт: абе кво му е на кафето бе ... аз си го пия вместо вода, че нямаме хубава вода в офиса, ама пък имаме хубава кафемашина :D
@Анелия, хората викат по чашка вино на ден било особенно полезно ... няма какво да се притесняваш
Аватар
outfaced

Мнениеот biker-kj » Вто Ное 11, 2008 10:34 am

Не пия алкохол и кафе ,не пуша цигари ,но с коза си злоупотребявам и то брутално понякога!Иначе и аз леко гавря понякога ,хора който лесно се палят - някакси отвътре ми идва!
ПС.kotka12 - http://vbox7.com/play:111508a1 :beer:
Аватар
biker-kj

Рейтинг: 1941

Мнениеот nemo_awp » Вто Ное 11, 2008 11:04 am

@VALKS и аз го правя постоянно и не само със врата ами и със ръцете, гръбнака постоянно и всичко което мога.Иначе не пия не пуша редовно,но това не ми е проблем.
п.п.И едно време си ядях ноктите :D :D :D ама от 11 месеца и 11 дни не съм. :) ;)
Аватар
nemo_awp

Рейтинг: 962

Мнениеот fifffka » Вто Ное 11, 2008 11:21 am

Ям прекалено много шоколад и сладки неща, ако стана сутрин и не хапна нещо сладко, ставам нервна и лоша :D
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Аватар
fifffka

Рейтинг: 1611

Мнениеот kotka12 » Вто Ное 11, 2008 11:36 am

женска му работа :D

Аватар
kotka12

Мнениеот outfaced » Вто Ное 11, 2008 11:36 am

@VALKS и аз го правя постоянно и не само със врата ами и със ръцете, гръбнака постоянно и всичко което мога.

доколкото съм чувал е вредно за хрущялите ... ама дофтора да каже :dunno:

женска му работа

абе щом само с един шоколад минава, това бива ... историята познава и по тежки случаи ... особенно сутрин :D
Аватар
outfaced

Мнениеот kotka12 » Вто Ное 11, 2008 11:42 am

вредно е
спор да няма /говоря за пукането на ставите/

а колкото до женските изпълнения - историята познава много по-лоши случаи
и сутрин... и на обед... и вечер...

и верно си минал тънко, ако дзверът се кротне от един шоколад :rofl:

Аватар
kotka12

Мнениеот SpoileR » Вто Ное 11, 2008 2:14 pm

Мой голям порок (поне за момента който ми е направил най- голямо впечатление) е, че като правя нещо по колата или колелото, не си мия ръцете. :V:

Ако ще да съм целия в грес и масло, ще се избърша обилно с парцал, бензин и тн, но няма да отида в банята да се измия.

Дори преди да ям не си мия ръцете... всички тези слухове за болести и тн ги смятам за глупости... знам че са истина, но сам се ината и си вярвам, че са глупости... и нищо не ми се е и случило до сега де... (да чукна на дърво)

Същото важи и като си сцепя ръката или крака при каране...

Никога не дезинфектирам раната...наааай- много кислородна вода нещо и т'ва е... тук пък си втълпявам че са ЛИГАВЩИНИ това...

Знам че е редно, но не го правя... и тук също и пясък и кал и прах и какво ли не съм имал по раните, докато се прибера в нас и никога нищо не ми е ставало отново... (слава Богу...)

Както и при травми... намажи се с т'ва, изпии онова.... всички тия гелове и глупости ги мразя... винаги чакам само да ми мине натъртването или раната, освен ако не се трае болката...

Бе общо взето се придържам към: "К'вото не те убива, те прави по- силен." Т'ва ми е порока...

Като знам тия дето се пазят като не знам какво, и пият само минерална вода и тн колко проблеми имат със дехидратиране, дермографизъм и още куп глупости точно от ЖАЛЕНЕ на организма, не ми се мисли... може и да бъркам разбира се... говоря от свой опит и гледна точка...

Дали си помагам или си вредя, за сега едно отрицателно нещо не съм видял...

(за миенето на ръцете ме е срам...най- откровено си казвам...и се опитвам вече по често да ги мия, дори без ФАТАЛНА нужда от това.)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Overlorda » Вто Ное 11, 2008 3:47 pm

Тъй като никой не отговори дали ръкоблудството е порок (ама е голям кеф) него няма да го споменавам, срамежливо ще си призная за яденето на ноктите (все още не съм успял да се откажа), но искам да питам дали трябва да смятам пиенето на по 3-5 бири дневно за порок който трябва да се промени ? По 1,2 на обяд като тях се опитвам да ги огранича и в повечето случаи по колкото дойде вечер, почти съм сигурен че е адски много ама пък много ме радва ... :crap:
Някои съфорумници споменаха за дразненето на хора които лесно се палят ... това според мен си е нормално :D
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda

Рейтинг: 1270

Следваща

Назад към Други