IVO Jordanov написа:По темата - ще гласувам! Мисля, че всеки трезво мислещ българин трябва да го направи.
agent_Jekov написа:Не.
agent_Jekov написа:Това кой ще управлява вече е решено
25thframe написа:agent_Jekov написа:Това кой ще управлява вече е решено
Защо смяташ така?
25thframe написа:Предполагам защотоagent_Jekov написа:Не.
agent_Jekov написа:е бита карта
agent_Jekov написа:Съдбата на цели държави, особено малки и икономически слаби се решава на по чаша уиски и първокачествени пури, в уютни кабинети, между няколко човека. Изненади не се допускат и това, кой ще управлява някой някъде вече го знае. Както се знае и предварително кой ще е шампион в първенството по футбол, далеч преди края на шампионата. Системата е добре смазана машина, която не може да допусне "високата избирателна активност" да промени нещо. Ако тя е проблем, фалшификациите, които съпътстват всеки едни избори са налице. Както е казано отдавна не е важно колко и как са гласували, важно е кой брои бюлетините. Или пък "ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят". Това малко на шега казано, но доста вярно. Не мисля да ставам статист в изпълнението на нечии сценарий. Колкото по-скоро разберете, че държавата България отдавна е бита карта и трябва да "оправяте" себе си вместо нея, по избори, толкова е по-голям шансът да изживете по-добре животът си нечакайки някой от "горе" да помогне.
r4p1s7 написа:agent_Jekov написа:Съдбата на цели държави, особено малки и икономически слаби се решава на по чаша уиски и първокачествени пури, в уютни кабинети, между няколко човека. Изненади не се допускат и това, кой ще управлява някой някъде вече го знае. Както се знае и предварително кой ще е шампион в първенството по футбол, далеч преди края на шампионата. Системата е добре смазана машина, която не може да допусне "високата избирателна активност" да промени нещо. Ако тя е проблем, фалшификациите, които съпътстват всеки едни избори са налице. Както е казано отдавна не е важно колко и как са гласували, важно е кой брои бюлетините. Или пък "ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят". Това малко на шега казано, но доста вярно. Не мисля да ставам статист в изпълнението на нечии сценарий. Колкото по-скоро разберете, че държавата България отдавна е бита карта и трябва да "оправяте" себе си вместо нея, по избори, толкова е по-голям шансът да изживете по-добре животът си нечакайки някой от "горе" да помогне.
А както е казал един не безизвестен български дядо: "Не се вкарвай в некви филми,братле." Тва за битата карта,малко.....едно време на мегдана за такива приказки са щели да ти порнат стомахчето и да ти извадят гърба после.Аз ще гласувам,за да не ми преброят празния за някой когото не харесвам.
25thframe написа:хората там са с по-различно мислене.
vpravov написа:А проблемите ние няма да ги решим.
vpravov написа:Докато мишоците не им пламне, по един или друг начин, чергата под мазня гъз, няма да тръгнат да създават нормално общество.
Как очакваш да стане това, без да има кой да гласува, ако си пасивен кой ще ти обърне внимание? Управата ли създава обществото, не зависи ли от нас какви ще сме, защо някой трябва да решава вместо нас какви да бъдем?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта