Кът се замисля ич не съжалявам за подобни трагедии защото явно в България всички вярват, че са над нещата
vilio написа:Кът се замисля ич не съжалявам за подобни трагедии защото явно в България всички вярват, че са над нещата
Дано не го мислиш наистина. Принципно има много истина в това, което си казал. Обаче ми се струва, че има разлика между камикадзетата по пътя и хора отишли да празнуват и да слушат народна музика. Когато някой си кара мотора с 250 и се размаже и на мен не ми е жал, защото всеки си понася рисковете от действията, да не говорим за застрашаването на околните. Но тези хора не са направили НИЩО, за да предизвикат съдбата и точно това е истинската трагедия.
Моето скромно мнение, че трябва да сме съпричастни, дори и това да е само вътре в нас. Лесно е да се обединят хора в хубавото, важно е да се обединяват в лошото. Това стои в началото на т.нар. общество и на някакво по-нормално съжителство.
П.С. Не искам да засегна никой с този коментар, просто лично мнение.
_SoRa_ написа:Трагедия ... 16 човека не са се прибрали по домовете си. Не съм била там, но как не са забелязали идващият автобус и не са се отдръпнали![]()
Мир на душите им. Живите да му мислят.
did написа:не е важно кой е виновен, важно е да се направи така, че такива тъпотии да не се случват.
did написа:нека някой да заключи тая тема, че е грозно, след толкова погубени животи, да се правят политики на техен гръб.
NovemberCharlie написа:Виновни сме всички.
NovemberCharlie написа:И без политически изказвания, моля!
chill написа:Значи, за евентуалната техническа неизправност на автобуса са виновни политиците ?
chill написа:НЕкои вземат да се оливат с тази предизборна пропаганда.
не е важно кой е виновен, важно е да се направи така, че такива тъпотии да се се случват.
chill написа:Значи, за евентуалната техническа неизправност на автобуса са виновни политиците ?
Например, всеки един член от правителството е трябвало лично да извърши технически преглед ?
Crimson написа:Ааааа, с риск да съм банален ама всеки народ си заслужава управниците.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта