codename47 написа:...но при мен е генетично-имам ензимна недостатъчност "глюкозо шестфосфат де хедрогеназа" (не съм сигурен че се пише точно така...
pibsi написа:диетата на човек трябва да е 50 % слънце 30 % вода и 20% салати и плодове.
Цитирам : "Каквото ядеш, такъв ставаш, ако искате продължавайте със свинското"
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:pibsi написа:диетата на човек трябва да е 50 % слънце 30 % вода и 20% салати и плодове.
Цитирам : "Каквото ядеш, такъв ставаш, ако искате продължавайте със свинското"
Епа ако искаш да ставаш зеленчук - давай, твоя воля. Иначе дали ще ти е проблем да обяснят с какво прасето е по-лошо от марулите?
Дебелите хора често не са в състояние да се занимават с физически упражнения, което допълнително усилва заплахата от сърдечно-съдово заболяване. Наднорменото тегло носи допълнителен натиск върху цялото тяло, особено на сърцето, което трябва да работи с удвоена енергия. Натрупвайки се в организма, излишните мазнини също започват и да се отлагат по стените на артериите.
Daniel Panev написа:btw - оргазмът на прасето продължава 30-тина минути. А на марулите колко продължава?
Neo_92 написа:Daniel Panev написа:btw - оргазмът на прасето продължава 30-тина минути. А на марулите колко продължава?
Тук си прав.... обаче някъде бях чел че само хората и делфините изпитват кеф от секса , обаче това е друга тема.
MAN6 написа:codename47 написа:...но при мен е генетично-имам ензимна недостатъчност "глюкозо шестфосфат де хедрогеназа" (не съм сигурен че се пише точно така...
g6pdh
Antares написа:След прегледа на няколко от интернетските източници излезна малко спорен въпроса относно лука и чесъна (а и лютото). Щото едни казват, че вредят, други, че помагат и малко вече се чудя кому да вярвам...
Antares написа:След прегледа на няколко от интернетските източници излезна малко спорен въпроса относно лука и чесъна (а и лютото). Щото едни казват, че вредят, други, че помагат и малко вече се чудя кому да вярвам...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта