Firefox- Backup-Favorites?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Firefox- Backup-Favorites?

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Авг 16, 2009 3:46 pm

Здравейте, днес "Прозореца" пак реши да се еб*ва с мен. След като от 1 седмица ми изскача съобщение, че трябва се ъпдейтне аз най-накрая го пуснах. При включване какво да видя, десктопа празен, за бекграунд оная поляна, всички "Любими" от браузърите изтрити и прочие глупости :crazy: Някой д аима идея дали мога да ги възстановя по някакъв начин ???
Последна промяна TeDo_BaPHa на Нед Авг 16, 2009 4:36 pm, променена общо 1 път
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Re: Firefox- Backup na Favorites?

Мнениеот ddevil » Нед Авг 16, 2009 4:36 pm

За възстановяване - нямам представа, но за backup - xmarks върши отлична работа :agree:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Re: Firefox- Backup-Favorites?

Мнениеот PowerSlide » Нед Авг 16, 2009 6:40 pm

Споко, чичо Б. Гейтс те е 'изхващал' че ползваш продукта му без да плащаш. Виж ЛС :8D:

Всичко опира до смяна на key-a на WINDOWS, няма нужда от НИЩО ДРУГО! Каквото се е променило, ще се оправи :smokin:
Последна промяна PowerSlide на Нед Авг 16, 2009 7:39 pm, променена общо 1 път
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот jd » Нед Авг 16, 2009 6:51 pm

Така... значи копираш си профила от Огнената лисица и си готов. Мисля, че ако направиш system restore към последния restore point от преди да си ъпдейтнал ще стане. Справка как да си откриеш профила на Лисицата тук - http://support.mozilla.com/kb/Profiles

Успех! ;)
:beer:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот 25thframe » Нед Авг 16, 2009 7:14 pm

jd написа:. Мисля, че ако направиш system restore към последния restore point от преди да си ъпдейтнал ще стане.

Това мислех да предложа и аз, но не съм го тествал.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Авг 16, 2009 7:53 pm

@PowerSlide
Благодаря, след като направих посоченото от теб "Любимите" на браузърите и настройките им се възвърнаха. Макар, че сега пак не мога да влизам от Firefox във форума :D :agree: , но се е видяло, че ще ползвам Ореra за тази цел :beer:
@jd
И на теб благодаря, макар да не разбрах точно какво трябва да направя. :D :agree:
А понеже се ядосах в началото, че uTorrent беше празен и всичко свалено го нямаше в списъка изтрих около 100GB филми, сега всичко се възвърна..но късно :idea:
Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове :popcorn:
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот 25thframe » Нед Авг 16, 2009 8:01 pm

25thframe написа:Това мислех да предложа и аз, но не съм го тествал.

Тук имах впредвид, конкретно за Firefox-a.
Всъщност сега виждам, че си си едитнал поста, аз се подведох по заглавието и реших че само Лисичката е "сгънала".
Иначе system restore ще помогне, за връщане на повечето от настройките.
А понеже се ядосах в началото, че uTorrent беше празен и всичко свалено го нямаше в списъка изтрих около 100GB филми

uTorrent по подразбиране трие само .torrent файловете, не осъществените download-и.
Макар, че сега пак не мога да влизам от Firefox във форума

Защо?
но се е видяло, че ще ползвам Ореra

Защо не опиташ Chrome и Safаri?
Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове

Хард-диска ти не е ли разделен на дялове?
Аватар
25thframe

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Авг 16, 2009 8:10 pm

25thframe написа:
Макар, че сега пак не мога да влизам от Firefox във форума

Защо?

Не знам, една вечер всичко беше наред, и след 1 минутка не искаше... :dontknow:

но се е видяло, че ще ползвам Ореra

Защо не опиташ Chrome и Safаri?

Защото попринцип ползвам и Опера

Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове

Хард-диска ти не е ли разделен на дялове?
[/quote]

Той си е разделен, на 4 дяла, и във всеки от тях има филми, пръснати в различни папки :D :agree:

ЕДИТ:
Споко де :D , те се възвърнаха в листата на торент клиента, но така или иначе си освободих компа от филми, които иначе не бих ги махнал а не са ми жизнено важни :).
Последна промяна TeDo_BaPHa на Нед Авг 16, 2009 8:16 pm, променена общо 1 път
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот PowerSlide » Нед Авг 16, 2009 8:13 pm

TeDo_BaPHa написа: А понеже се ядосах в началото, че uTorrent беше празен и всичко свалено го нямаше в списъка изтрих около 100GB филми, сега всичко се възвърна..но късно :idea:
Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове :popcorn:

PowerSlide написа:..Всичко опира до смяна на key-a на WINDOWS, няма нужда от НИЩО ДРУГО! Каквото се е променило, ще се оправи :smokin:

Sorry, късно едитнах :banghead:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот 25thframe » Нед Авг 16, 2009 8:17 pm

TeDo_BaPHa написа:Не знам, една вечер всичко беше наред, и след 1 минутка не искаше... :dontknow:

Какво се случва, когато опиташ да заредиш ареса на форума?

TeDo_BaPHa написа:Защото попринцип ползвам и Опера

Мисълта ми е, генерално да се ориентираш към тях, ще останеш очарован от работата и бързодействието им. ( като изкл. някои бъгчета при бетата на Сафарито )

TeDo_BaPHa написа:Той си е разделен, на 4 дяла, и във всеки от тях има филми, пръснати в различни папки :D :agree:

Е тук вече, няма кой да ти съдейства. :D :agree:
Аватар
25thframe

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Авг 16, 2009 8:36 pm

25thframe написа:
TeDo_BaPHa написа:Не знам, една вечер всичко беше наред, и след 1 минутка не искаше... :dontknow:

Какво се случва, когато опиташ да заредиш ареса на форума?

Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Ъврни към чалана страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот marsa » Пон Сеп 14, 2009 12:28 am

TeDo_BaPHa написа:Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Ъврни към чалана страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...
Коя е версията на браузъра? По принцип ако рестартираш всичките му настройки към начален вид не би трябвали да има проблем...

едит: Не видях, че темата е стара :crap:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот _SoRa_ » Чет Сеп 17, 2009 8:22 am

TeDo_BaPHa написа:Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Върни към начална страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...

И при мен е така :banghead:
Версията е 3.5.3
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот sekunda » Чет Сеп 17, 2009 8:48 am

_SoRa_ написа:
TeDo_BaPHa написа:Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Върни към начална страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...

И при мен е така :banghead:
Версията е 3.5.3

и аз съм с версия 3.5.3 и всичко си е наред с форума , даже като спра Firefox-a или ресна pc-то още съм логнат :wavey:
sekunda

Рейтинг: 1205

Назад към Други