Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
jd написа:. Мисля, че ако направиш system restore към последния restore point от преди да си ъпдейтнал ще стане.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
25thframe написа:Това мислех да предложа и аз, но не съм го тествал.
А понеже се ядосах в началото, че uTorrent беше празен и всичко свалено го нямаше в списъка изтрих около 100GB филми
Макар, че сега пак не мога да влизам от Firefox във форума
но се е видяло, че ще ползвам Ореra
Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове
25thframe написа:Макар, че сега пак не мога да влизам от Firefox във форума
Защо?
но се е видяло, че ще ползвам Ореra
Защо не опиташ Chrome и Safаri?
[/quote]Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове
Хард-диска ти не е ли разделен на дялове?
TeDo_BaPHa написа: А понеже се ядосах в началото, че uTorrent беше празен и всичко свалено го нямаше в списъка изтрих около 100GB филми, сега всичко се възвърна..но късно![]()
Единствено нещо, което ме спря да преинсталирам бозата са двайсетината байк филмчета, които не съм си записъл на дискове
PowerSlide написа:..Всичко опира до смяна на key-a на WINDOWS, няма нужда от НИЩО ДРУГО! Каквото се е променило, ще се оправи
TeDo_BaPHa написа:Не знам, една вечер всичко беше наред, и след 1 минутка не искаше...
TeDo_BaPHa написа:Защото попринцип ползвам и Опера
TeDo_BaPHa написа:Той си е разделен, на 4 дяла, и във всеки от тях има филми, пръснати в различни папки![]()
25thframe написа:TeDo_BaPHa написа:Не знам, една вечер всичко беше наред, и след 1 минутка не искаше...
Какво се случва, когато опиташ да заредиш ареса на форума?
Коя е версията на браузъра? По принцип ако рестартираш всичките му настройки към начален вид не би трябвали да има проблем...TeDo_BaPHa написа:Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Ъврни към чалана страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...
TeDo_BaPHa написа:Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Върни към начална страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...
_SoRa_ написа:TeDo_BaPHa написа:Аз форума си го зареждам, логвам се след което каквото и да натисна при следващата страница вече е излязло от акаунта ми, дали ще натисна "Върни към начална страница"(или каквото пишеше когато се логнеш), или някое друго линкче цъкна ме изхвърля...
И при мен е така![]()
Версията е 3.5.3
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта