Admin написа:.....
marsa написа:Още треперя... ще споделя какво ми се случи преди 10 минути. Прибирах се в дъжда от СУ към Люлин (блока ми е малко след тунела, на самия булевард), карах спокойно и внимателно, че е мокро, трафик няма - на никого не преча. Точно на изхода от тунела чувам спирачки от съседната лява лента и изгаснал двигател - продължих без да се обръщам. Светофара пред мен беше зелен и точно когато навлизах в него с мен се изравни сиво Рено Клио, от него се подаде един брадясал тип и се развика "пу бе мама ти да еба мръсна, мръсник гаден", плю 2- 3 пъти по мен и ме поизпревариха. Бях се стреснал, но си викам "сякви ги има"... 20-30 м. след светофара аз навлязох надясно в локалното и в този момент видях как на булеварда в дясната лента има спряла голяма черна кола (май пасат комби), а до нея в средата на булеварда клиото... от двете коли бяха излези хора може би 2 или 3, и тръгваха към мен, като викаха нещо... все още не ги бях подминал, заковах се и обърнах, а те ме подгониха все още викайки, наложи се да изляза от локалното в насрещното, и да направя ляв завой в него, срещу мен имаше коли... в посока Орион влязох в другото локално естествено отново насреща, в главата ми беше само как падам на мокрото, а после идиотите ме смачкват от бой...
Направо не мога да повярвам!!! Благодаря на господ, че когато бяха до мен с колата не казах "кво искате бе", което ми дойде на ум, че със сигусност още тогава щяха да ме оставят на място!!!
Имали ли сте подобни случки? Какво, по дяволите, озлобява подобни хора? Очевидно не искаха да ме оберат или нещо подобно, а просто да изкарат някакъв вид натрупан гняв върху мен.
bikerider написа:Предвид часа и мястото на случката... така и не се разбра дали marsa е бил осветен. Ако не е бил... съвсем закономерно и нормално е да реагират така.
blizzard написа:Alpina, bikerider
Ако за вас нормалната реакция като видиш велосипедист без обозначителна светлина е да го причакаш и пречукаш, евала.
blizzard написа:Сигурно по цял ден раздавате юмручно правосъдие на шофьори с мръсни стопове, лапета, пресичащи извън пешеходната пътека и аварирали шофьори, които не са си извадили триъгълника.
dEcLiNe написа:Поне на мен цялата работа ми изглежда леко странна с толкова малко факти!
did написа:Ако marsa е бил неосветен, без мигалка отзад и без светлоотразители по велосипеда и светлоотразителна жилетка, веднага мога да ви съчиня една много достоверна човешка история от името на човека в Клиото, която да звучи също толкова състадателно и да предизвика същите съчувствени коментари като по-горните.
bikerider написа:Предвид часа и мястото на случката... така и не се разбра дали marsa е бил осветен. Ако не е бил... съвсем закономерно и нормално е да реагират така.
bikerider написа:И кой го е бил?
blizzard написа:Тъй. ОК, нормално е да реагитат така, казваш.
blizzard написа:изкарахме съответната реакция адекватна. С това не се съгласявам.
bikerider написа:Предвид часа и мястото на случката... ...съвсем закономерно и нормално е да реагират така.
hitar_potter написа:По мойто скромно мнение, Marsa изглежда разумен човек и смятам, че е имал осветление. Но да приемем, че е бил без осветление. Да приемем, че е и адски тъп. Какво поучително виждате в поведението на въпросните господа, при тези обстоятелства, приемайки, че подбудите им са именно липсата на светлина. Ще го изплашет, наплюят и тн. И к'во? Конфликти не се решават по този начин...
bikerider написа:blizzard написа:Тъй. ОК, нормално е да реагитат така, казваш.
Слаб 2. Прочети пак.
did написа:hitar_potter написа:
Карал ли си автомобил нощем и с какъв стаж си зад волана?
PtD написа:@did, аз съм карал автомобил, да не кажа предимно нощем. Не мога да се съглася с теб, че е нормална реакция да хукнеш да биеш някого, защото не си го видял в тъмното. Да не говорим, че както се е засилил (шофьорът) да раздава правосъдие, може такъв чеп да гризне, че и без кола да остане. Не знаеш на кого ще попаднеш...
Нощем в района на инцидента мнозинството обикновено са тъпи изроди, които реагират с единственото, което имат - ръцете и емоциите. Така. Нормално е някой в 12часа през нощта (особено в този район) да няма задръжки.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта