За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Здравейте, казвам се Александър на 18 години съм и си търся някаква работа за след училище... уча до 2 часа и си търся нещо за по 4-5 часа, раздаване на флейъри и някакви такива ...пичове просто предлагайте нещо че съм луднал, шок трябва да купувам
Аз съм българче обичам наш'те планини зелени, с байка си да прекосявам по пресечени терени!
Здравей, мога да ти предложа работа като разносвач на найлонови пликчета с хербарии, прахчета против умора и инсулин. Няма фиксирано работно време, участваш със собствен транспорт и си на процент от разносените пратки. Ако си навит, пусни един ПМ да те препратя към човека.
Ако си от София - във Фантастико винаги търсят хора. И предполагам, че ще могат да ти намерят 4-часови смени в някой магазин. За условията не коментирам, минал съм през 'школата' им ^^
Ако те вълнува - отиваш в най-близкото disgust-ико и питаш кой да е служител. Все ще може да те препрати нанякъде.
Карикатурите ми He who sacrifices freedom for security deserves neither! Ben Franklin