Здравейте, колеги, мисля да поръчвам от ибей тези вълшебни пръчки, с които се заварява алуминии на изключително ниска температура. Това е обявата -> http://cgi.ebay.com/10-HTS-2000-18-Alum ... 414901deff
Момчето каза, че доставката до България е 12.50 долара. Това значи, че с доставката до България, 10 броя пръчици се връзват около 50лв, което е 5лв/бр. Работата е там, че при поръчка на два комплекта, втория е със безплатна доставка (до колкото разбирам). Значи ако се поръчат 2 комплекта, общо 20 пръчки, цената става 82лв, което е 4,10лв/бр. Ако някой е навит може да направиме обща поръчка, с което ще ни излезе по-евтино и на двамата. Към всеки комплект има и по 2 метални четки за почистване преди заваряване, но тях ги смятам като подарък. Също така ме устройва да закупя от България, ако някои е правил поръчка и има останали пръчки, които не му трябват. Приемам и предложения за поръчка от друго място, ако си струва. Ще очаквам предложения и подкрепа. Аз съм от Монтана, но чрез куриерските мога да ги пратя до друг град.