Къде си лекувате зъбките?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Къде си лекувате зъбките?

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Сеп 28, 2010 9:45 pm

:D
Привет! Дойде време и аз да влезна в 'сервиз'. Вече година не съм стъпвал в зъболекарски кабинет, но ето че му дойде времето. Тъй като моята зъболекарка замина за чужбина, дайде съвет къде в София да лекувам зъбите си? Какви са цените, работят ли с НЗОК? Коментираме централните райони.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Re: Къде си лекувате зъбките?

Мнениеот moonlight » Сря Сеп 29, 2010 1:27 am

Аз пък искам да помоля ако на някого са му вадили мъдреците оперативно, да препоръча добър хирург в София. До момента единствено за д-р Ходор Факих съм чувала силно позитивни отзиви. И разкажете как е минало клането :lol: , че на кви ли не истории се наслушах за счупени ченета, парализирани лица, и така нататък :praying: :erm:
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот skiman » Сря Сеп 29, 2010 9:18 am

И за двете питания-Стоматологична клиника Буная! http://bunaya.eu/
Вече 10 години цялото ми семейство си лекува зъбите там.
За адреса звъннете един телефон предварително, че се преместиха на съседна улица, заради строеж.
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Рейтинг: 2000

Мнениеот azzmaster » Сря Сеп 29, 2010 11:22 am

Изглежда обещаващо.Какви са цените обаче,лично ме интересува колко струва да ти оправят един кариес.
Аватар
azzmaster

Рейтинг: 1192

Мнениеот airborneone » Сря Сеп 29, 2010 11:35 am

22 поликлиника до хл Плиска.
др Портарски или др Македонски
Защо?
Двата са единствените зъболекари, които преди години се наеха да "работят" по баба ми имайки предвид всичките и инфаркти.
др Македонски тази година успя да направи 2 кариеса без упойка, поради висока алергичност на мой познат.

Това мисля, че е достатъчно като инфо за проф. умения.

п.п.
Македонски ми е вадил мъдрец. Справи се чисто и бързо. (С голямо длето :D )

Работят с НЗОК.
Не са от скъпите, не са и от най-евтините.
Тия неща струват колкото струват :beer:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот rarekin » Сря Сеп 29, 2010 12:15 pm

airborneone написа:др Македонски тази година успя да направи 2 кариеса без упойка, поради висока алергичност на мой познат.

Това мисля, че е достатъчно като инфо за проф. умения.

Моята зъболекарка досега не ми е правила кариес с упойка. :dontknow:

airborneone написа:Тия неща струват колкото струват :beer:

:agree:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Рейтинг: 2000

Мнениеот 25thframe » Чет Сеп 30, 2010 1:34 pm

moonlight написа:Аз пък искам да помоля ако на някого са му вадили мъдреците оперативно, да препоръча добър хирург в София.

С две ръце за др. Халед Мели, два пъти е "работил" върху мен и двата пъти останах адски доволен. Само с местна упойка, без никаква болка, а единя зъб беше с такива корени, че като го извади, имах чувството, че ми махат част от черепа. Освен това е страшен шегаджия, какви ли не глупости ръси докато действа, особено като се опита да се сети за някоя дума на български. Координати [url=google.bg/m/search?q=medstom&ltoken=bfb5390dd5a95]тук[/url]. Има и по-евтини места от Медстом, но гарантирам за тях ( и това не е само мое мнение ).
Айде и ако ходиш, да разкажеш как е минало.

Posted via mobile device.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот zbb » Пет Окт 01, 2010 1:22 pm

moonlight написа:Аз пък искам да помоля ако на някого са му вадили мъдреците оперативно, да препоръча добър хирург в София. До момента единствено за д-р Ходор Факих съм чувала силно позитивни отзиви. И разкажете как е минало клането :lol: , че на кви ли не истории се наслушах за счупени ченета, парализирани лица, и така нататък :praying: :erm:

http://www.dsdent.com/ В тази клиника д-р Кабакчиев ми извади един мъдрец с 5 корена и друг, заради който се наложи да ми реже малка част от костта. Цена - 200 лв. за първия, защото си го запази да го показва на някаква конференция :D и 250 лв. за втория, защото беше сложничък. Никакви проблеми, болки доста по-малко от описаните ми от други хора с такива преживявания.

За зъболекар ползвам д-р Терзиев от 3 СЦ (в сградата на 30-та поликлиника) - единствения зъболекар, който се нае да спаси счупения ми зъб и успя. Останалите казаха - умъртвяване и коронка. От този случай съм само при него. Той работи със здравна каса. Dsdent не работят.

Успех!
Ако ви притесняват ваксините - тук!
zbb

Рейтинг: 1280

Мнениеот marto_dh » Чет Окт 14, 2010 1:39 am

при "Феята на Зъбетата " :P
Аватар
marto_dh

Рейтинг: 1046

Назад към Други