А какво ще кажете за ''батето'' ??? UPDATED

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

А какво ще кажете за ''батето'' ??? UPDATED

Мнениеот MAN6 » Съб Юли 09, 2005 1:24 am

xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Съб Юли 09, 2005 9:08 am

Ми нищо, щот не мога да кажа нищо добро...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Victor » Съб Юли 09, 2005 10:09 am

Мен едно нещо ми харсваше в него- това че не беше сухар като другите ами си беше свежарка.
А това, че е взимал подкупи си беше ясно на всички.
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Рейтинг: 1700

Мнениеот C_Mo » Съб Юли 09, 2005 11:00 am

[quote="Victor"]

Мен едно нещо ми харсваше в него- това че не беше сухар като другите ами си беше свежарка.
А това, че е взимал подкупи си беше ясно на всички.
[/quote]

свежарка=вечно подпийнал?
Аватар
C_Mo

Мнениеот megi » Съб Юли 09, 2005 11:23 am

Батето верно си е абсолютна свежарка,виждала съм го и си мисля,че не винаги поведението му се дължи на алкохола.Просто си е такъв.След като на неговата възраст се опитва да сваля млади и хубави момичета:DИначе неговия случай според мен също е част от антибългарската пропаганда.Сигурно повечето от вас са виждали този сайт:
http://tribal.abv.bg/gavra/
След като прочетох всичко това си мисля,че нищо не е така,както се представя и както изглежда.:(!::banghead:
Do or not do!There is no try!
Ако си чук удряй,ако си наковалня бъди търпелив!
megi

Рейтинг: 1200

Мнениеот Shady™ » Съб Юли 09, 2005 12:03 pm

[quote="megi"]

След като прочетох всичко това си мисля,че нищо не е така,както се представя и както изглежда.:(!::banghead:
[/quote]

Не ми напомнqи... Играе си Стар Крафт и се избъзиках с един по добър от мене и по4нахме да се обиждаме и ми стана много кофти като каза 4е ние българите сме много бедни и qдем плъхове ... После се извини за бедноста, но за това с плъхът ... маи не ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот MAN6 » Съб Юли 09, 2005 12:33 pm

[quote="megi"]

Батето верно си е абсолютна свежарка,виждала съм го и си мисля,че не винаги поведението му се дължи на алкохола.Просто си е такъв.След като на неговата възраст се опитва да сваля млади и хубави момичета:DИначе неговия случай според мен също е част от антибългарската пропаганда.Сигурно повечето от вас са виждали този сайт:
[/quote]

ебаси тъпия сайт
или по-голямата част от него
цигани, турци ... щом са се родили тук и имат БГ гражданство какви са? ами българи разбира се
а това че са тръгнали из европа и правят мизерии- по-скоро трябва да се обвинят тези, които са ги пуснали, а всъщност проблемът е много по-сложен и едва ли точно този форум е мястото за дебати... :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bluskanie » Съб Юли 09, 2005 12:34 pm

Като каза плъхове и се сетих наскоро гледах по Канал 1 " Рекордите на Гинес". та там едни поставиха рекорд за наи-много продадени и сготвени плъхове:clap:.Не бяха българи обаче.
А Батето си е пиянка!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот megi » Съб Юли 09, 2005 2:33 pm

[quote="Shady™"]

[quote="megi"]

[/quote]

Не ми напомнqи... Играе си Стар Крафт и се избъзиках с един по добър от мене и по4нахме да се обиждаме и ми стана много кофти като каза 4е ние българите сме много бедни и qдем плъхове ... После се извини за бедноста, но за това с плъхът ... маи не ...
[/quote]

Бедни или не факт е ,че по интелигентност българската нация е на второ място в света.Може да живеем в условия на ръба на мизерията,но пак се справяме по-добре.Защото тези,които ни наричат бедни,нищожни,диваци и тн. цял живот са си имали всичко-държавата им го е осигурявала,а при нас всеки сам си извоюва това,което има.Важното е самите ние никога да не оставаме равнодушни към подобни изказания.Аз примерно 1 час спорих с един македонец на историческа тематика и никой не отступи,но все пак аз си отстоях позицията:beer:
И все пак тези проблеми са много по-сложни,а темата все пак беше за веселия шегаджия батето
:drunk::beer::drunk::8D:
megi

Мнениеот hlebarka » Съб Юли 09, 2005 2:36 pm

[quote="megi"]

Батето верно си е абсолютна свежарка,виждала съм го и си мисля,че не винаги поведението му се дължи на алкохола.Просто си е такъв.След като на неговата възраст се опитва да сваля млади и хубави момичета
[/quote]

Са, кат е "свежарка" да не вземем много пък да си го харесваме.

Че бабички ли да сваля? Всички на неговата възраст, които имат пари не просто се опитват да свалят, ами направо ***** млади и хубави момичета. Да не са балъци? Свалянето на тия години и пари лесно, ама ***** проблем. Каква ирония.

[quote="megi"]

Бедни или не факт е ,че по интелигентност българската нация е на второ място в света....
..И все пак тези проблеми са много по-сложни,а темата все пак беше за веселия шегаджия батето[/quote]

Що да са сложни , аз кат чуя, че сме на второ място по интелигентност и ми става смешно, сигурно Батето го е измислил.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот biggfoot » Съб Юли 09, 2005 6:36 pm

Мене много ме дразнят хора като него. Типичен пример че ако знаеш на кого да плащаш в BG имаш пълен имунитет и никой не смее с пръст да те пипне. Даже медиите не смеят да кажат нещо за него. Хареса ми че хората от МОК си казаха истината поне за разлика от нашите.
p.s. Единствения начин да се решат проблеми като тоя е :dark: или по - добре :sniper:, а може и :shooter:, но рискувате да ви:boxing: а после ако сте живи :smash: за да ви :skull:
Take the long road and ride it
Аватар
biggfoot

Рейтинг: 1220

Мнениеот megi » Съб Юли 09, 2005 8:03 pm

[quote="hlebarka"]

[quote="megi"]

Батето верно си е абсолютна свежарка,виждала съм го и си мисля,че не винаги поведението му се дължи на алкохола.Просто си е такъв.След като на неговата възраст се опитва да сваля млади и хубави момичета
[/quote]

Са, кат е "свежарка" да не вземем много пък да си го харесваме.

Че бабички ли да сваля? Всички на неговата възраст, които имат пари не просто се опитват да свалят, ами направо ***** млади и хубави момичета. Да не са балъци? Свалянето на тия години и пари лесно, ама ***** проблем. Каква ирония.

[quote="megi"]

Бедни или не факт е ,че по интелигентност българската нация е на второ място в света....
..И все пак тези проблеми са много по-сложни,а темата все пак беше за веселия шегаджия батето[/quote]

Що да са сложни , аз кат чуя, че сме на второ място по интелигентност и ми става смешно, сигурно Батето го е измислил.

[/quote]

Не си ли прекалено критичен.За интелигентността не го е измислил батето, а е резултат от международно изследване,което много ясно,че големите страни нямат интерес да се популяризира.Освен това всичко,което пиша или казвам се базира на факти.Знаеш ли,че на един млад човек,който завършва училище в Дания държата му плаща в зависимост от това дали следва или не по около 1000-1500 евро месечно,а на мен като завършвам една диплома не можаха без грешки да ми издадат.Да,но аз за разлика от датската си приятелка не искам да стана готвачка,а финансов експерт или мениджър.Това ,което го казвам е толкова банално,че чак никой вече не вярва ,че е факт.А именно-след като хората тук с много по-малко ресурси и като финансии и като възможности успяват да живеят и да се справят,то значи определено имат потенциал.Смятам,че темата за национализма,антибългарската пропаганда и други наболели теми могат да се обсъждат,но в самостоятелна тема.Тук все пак авторът на тази тема ни пита какво мислим за батето:beer:
Та като го споменахме аз не смятам,че е цвете за мирисане,но пък и не е единствената черна овца.
megi

Мнениеот Phantom » Съб Юли 09, 2005 8:45 pm

Когата в една щайга с круши има гнила круша ако нея изхвърлиш тя сте скапе и другите.Е точно заради това от МОК изхварлиха батето.Друг е въпроса че във филма батето само се съгласява общо взето не запчва той разговора.Но няма да правим анализ на филма не е това целта на темата.
Батето е веселия интригант напълни се със скоч кобинки(пури)пари и младо маце(за неговата възраст) и сега мое да си живее спокойно или да си умре.И понеже е хитър и подъл аз ще седя да му гледам саира.:popcorn:
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Мнениеот Shady™ » Съб Юли 09, 2005 9:43 pm

[quote="megi"]

Смятам,че темата за национализма,антибългарската пропаганда и други наболели теми могат да се обсъждат,но в самостоятелна тема.Тук все пак авторът на тази тема ни пита какво мислим за батето:beer:
[/quote]

WTF is a topic without offtopic ;)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот bikerider » Съб Юли 09, 2005 10:11 pm

Фактите са следните - Батето какъвто и да е като човек, беше ЕДИНСТВЕНИЯ представител на България в МОК. Добър или лош, но го имаше и лобираше колкото може за себе си и за България.
Сега ситуяцията е следната - България е тотално компрометирана в спортните среди, нямаме представител в МОК и просто отсега е ясно, че никакви олимпиади няма да има в България.
Да не говорим за печелене на медали от българи по олимпиади.

Както Стефка Костадинова и Валентин Михов много на място отбелязаха, това ще повлияе на спорта в дългосрочен план и то с много негативен резултат. Дето се вика, сега един читав трансфер на футболист на могат да направят на запад, а догодина и после????

Който квото ще да ми говори отново извадихме очи, вместо да изпишем вежди. И не мога да разбера късогледи хора, които бързат да ритат падналия Славков. Пияница бил, женкар бил. Това ли е важното, колко пие и кого спи? Не само е жалко, ами и е смешно. Жалко за българския спорт, защото скоро няма да се върне дори сегашното ниво... и то не защото го няма Батето, а щото нямаме лоби в МОК - което пък е смешното... или?

Edit: А господин Йордан Лечков или е супер наивник и идеалист, или е много долно копеле - защото неговата инициатива срещу Иван Славков събори не само Иван Славков ами покрай него и Председателя на БОК, тоест представителя на България в МОК, тоест Лечковата "инициатива" в крайна сметка удари по България. Ако не го е знаел, значи е наивен идеалист. Ако го е знаел?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот hlebarka » Съб Юли 09, 2005 11:41 pm

[quote="bikerider"]

Фактите са следните - Батето какъвто и да е като човек, беше ЕДИНСТВЕНИЯ представител на България в МОК. Добър или лош, но го имаше и лобираше колкото може за себе си и за България.
Сега ситуяцията е следната - България е тотално компрометирана в спортните среди, нямаме представител в МОК и просто отсега е ясно, че никакви олимпиади няма да има в България.
Да не говорим за печелене на медали от българи по олимпиади.
[/quote]

Хи-хи. "Ни ма кефи" човека, както е популярно напоследък в аргументацията. Кат "ни ма кефи", няма го жаля чак толкова, ако и да е за спорта.

Ша му слушаме разплутите лафове с години, а сега кат има спек - "ама, България, нали".

Ареее.

А за медалите - не ги знам тия работи как стават, и с бате и без бате, сигурно се е тая. Се едно сме абонирани за олимпиади и да печелим медали е някво право , което ни се полага.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот George » Нед Юли 10, 2005 9:35 am

[quote]Да не говорим за печелене на медали от българи по олимпиади[/quote]
Защо да не говорим? Батето ли ги печелеше тия медали?
[quote]отсега е ясно, че никакви олимпиади няма да има в България.
[/quote]
Това беше ясно и отпреди.
Жалко, че трябваше чужденци да ни показват колко е корумпиран батето. Татовият зет трябва да бъде изхвърлен от спортните среди въобще.
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 9:43 am

[quote="George"]
Защо да не говорим? Батето ли ги печелеше тия медали?
[/quote]

Не, но имахме кой да лобира за нас, ако ни порежат, както нееднократно се е случвало. Сега дори това нямаме. Нека да видим - на олимпиадата ще си проличи.

[quote="George"]
[quote]отсега е ясно, че никакви олимпиади няма да има в България.
[/quote]
Това беше ясно и отпреди.
Жалко, че трябваше чужденци да ни показват колко е корумпиран батето. Татовият зет трябва да бъде изхвърлен от спортните среди въобще.
[/quote]

Ехххх, тва чернобяло мислене... Някой отричал ли е, че е корумпиран? Не нали? Айде сега ти ми посочи някой в МОК, който да не е корумпиран. Поне един. Като го намериш този некорумпирания помисли пак за какво говоря.
А аз говоря, че стана нещо недопустимо - компрометираха не само Иван Славков, не само шефа на БФС, а и председателя на БОК. Надявам се правиш разлика?
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 9:47 am

@hlebarka: и мен не ме кефи човека Иван Славков, щото е тлъст и надут пуяк, но не мога да си затворя очите за истината - можеха да го сменят с някой друг в подходящ момент и да не си губим мястото в МОК. Да ама не, кампанията трябваше да е сега, веднага и да е тотална. Ей това е нихилизъм - имахме си пияница, отворко и женкар за представител в МОК - сега ДОРИ това нямаме.

Edit: не знам друго, но платихме УЖАСНО висока цена, за да разкарат "Татовия зет" от спорта. Да припомням ли за Атина? Всички знаем как се саботира медал за България.
Аватар
bikerider

Мнениеот George » Нед Юли 10, 2005 9:55 am

[quote]Някой отричал ли е, че е корумпиран? Не нали? Айде сега ти ми посочи някой в МОК, който да не е корумпиран. [/quote]
Не мога да посоча такъв. МОК е върхушката, която управлява допингизираните спортисти. Зрителите са тези, които плащат за да гледат спортнинте "състезания". Пиша го в кавички, защото олимиадата не доказва нищо друго, освен постиженията на съвременната химия/медицина.
[quote]компрометираха не само Иван Славков, не само шефа на БФС, а и председателя на БОК. Надявам се правиш разлика?[/quote]
Това не е ли един и същи човек? Значи много власт, концентрирана в един човек, който е злоупотребил с нея. Наказаха го. Защо да съжалявам. Аз ГО съжалявам, милия, сега остава "само" председател на БФС
George

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 10:03 am

@George: аз ясно разграничавам човека, който заема постовете от самите постове. Разграничавам някой временно начело от институциите на който е начело.
Сега за да сменим този лумпен платихме цената да сме out в МОК. Дали това беше най-мъдрия (за България) начин? И дали беше организиран оттук???
Не си спомням BBC да е българска медия. Не ми се и припомня кви помии са се ляли точно от BBC. Така че...

Edit: а олимпиадите, че са химия и медицина е ясно. но са и нещо друго - престиж и име. Ние с теб може и да мислим така, но за 80% от зрителите олимпиадите са зрелище. Кой от римските императори беше казвал нещо за хляб и зрелища? След всичките помии, които се изливат върху България, поне имахме спорта за да защитим донякъде реномето на БЪЛГАРИТЕ по света. Сега и това няма да имаме.
Аватар
bikerider

Мнениеот George » Нед Юли 10, 2005 10:53 am

[quote]Кой от римските императори беше казвал нещо за хляб и зрелища?[/quote]
Не е казано от император. Казал го е сатирикът Juvenal.
Да, има кампания срещу България, но не виждам някаква активност от нашите политици, за да я предотвратят. Хубавото е, че боклуци като Баткото си отиват, сега въпросът е кой ще го наследи.
George

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 11:06 am

По-скоро въпроса е кога?
Аватар
bikerider

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 10, 2005 11:25 am

абе к'во станА тука... :)
като кафето на ''Позитано'' номер ДваЕсе :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 12:32 pm

[quote="MAN6"]

абе к'во станА тука... :)
като кафето на ''Позитано'' номер ДваЕсе :)
[/quote]

алоу сеирджията... затова постна тая тема, нали? :D
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Нед Юли 10, 2005 12:32 pm

едно ведро пожелание от мен:
сега Батето - скоро и други като него!

жалко е за мястото в МОК, но пък нашия спорт започнаха да го убиват още преди доста време, така че за мен да го махнат беше просто въпрос на време.

радвам се и защото за мен той е един от най-антипатичните българи, които представляват България по света. арогантен, нахален, неадекватен, жалък шут...
а сега и Софиянски някой ако го гътне, направо ще вдигна банкет!
но не би, за 10 години доста се лапа...:(!:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 12:38 pm

Софиянски е вече имунизиран... :puke:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 10, 2005 12:53 pm

... не и срещу подборен отстрел...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот КапитанПланета » Нед Юли 10, 2005 12:55 pm

Моето "ведро" пожелание е да видим една серия показни процеси срещу всички тарикатчета дето са си топили *** къдет не требе, и да ги видим там, където им е мястото. Поне според мен престижа и други положителни последици от подобна процедура ще си дойдат като логично следствие...
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот mih » Нед Юли 10, 2005 1:02 pm

[quote="TOYAGA"]

... не и срещу подборен отстрел...
[/quote]

тъкмо и аз смятах да отбележа, че още няма измислена имунизация срещу куршуми...
:)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Следваща

Назад към Други