от megi » Съб Юли 09, 2005 8:03 pm
[quote="hlebarka"]
[quote="megi"]
Батето верно си е абсолютна свежарка,виждала съм го и си мисля,че не винаги поведението му се дължи на алкохола.Просто си е такъв.След като на неговата възраст се опитва да сваля млади и хубави момичета
[/quote]
Са, кат е "свежарка" да не вземем много пък да си го харесваме.
Че бабички ли да сваля? Всички на неговата възраст, които имат пари не просто се опитват да свалят, ами направо ***** млади и хубави момичета. Да не са балъци? Свалянето на тия години и пари лесно, ама ***** проблем. Каква ирония.
[quote="megi"]
Бедни или не факт е ,че по интелигентност българската нация е на второ място в света....
..И все пак тези проблеми са много по-сложни,а темата все пак беше за веселия шегаджия батето[/quote]
Що да са сложни , аз кат чуя, че сме на второ място по интелигентност и ми става смешно, сигурно Батето го е измислил.
[/quote]
Не си ли прекалено критичен.За интелигентността не го е измислил батето, а е резултат от международно изследване,което много ясно,че големите страни нямат интерес да се популяризира.Освен това всичко,което пиша или казвам се базира на факти.Знаеш ли,че на един млад човек,който завършва училище в Дания държата му плаща в зависимост от това дали следва или не по около 1000-1500 евро месечно,а на мен като завършвам една диплома не можаха без грешки да ми издадат.Да,но аз за разлика от датската си приятелка не искам да стана готвачка,а финансов експерт или мениджър.Това ,което го казвам е толкова банално,че чак никой вече не вярва ,че е факт.А именно-след като хората тук с много по-малко ресурси и като финансии и като възможности успяват да живеят и да се справят,то значи определено имат потенциал.Смятам,че темата за национализма,антибългарската пропаганда и други наболели теми могат да се обсъждат,но в самостоятелна тема.Тук все пак авторът на тази тема ни пита какво мислим за батето:beer:
Та като го споменахме аз не смятам,че е цвете за мирисане,но пък и не е единствената черна овца.
Do or not do!There is no try!
Ако си чук удряй,ако си наковалня бъди търпелив!