Седмокласници

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Седмокласници

Мнениеот lusi5001 » Чет Мар 31, 2011 7:42 pm

Мисля че в този форум има много седмокласници ( включително и аз ), които все още се колебаят за това в кое училище искат да го приемат :)
В тази тема нека споделим каде искаме да ни приемат, а може и по големите от нас да споделят опита си с това :?
Ако админите считат темата за безполезна нека да я изтрият ( няма да им се сърдя :beer: :rofl: )
А може и някои вече завършили да споделят мнението си за училището което са завършили :?
Например аз съм си набелязал: Класическа гимназия и тъговко-банкова гимназия :agree: :agree:
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Re: Седмокласници

Мнениеот dEcLiNe » Чет Мар 31, 2011 9:28 pm

lusi5001 написа:Например аз съм си набелязал: Класическа гимназия и тъговко-банкова гимназия :agree: :agree:

Където се влиза с бал около 24, прав ли съм?
Избирай училища с 30+, често те са хубавите.
Изображение
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот lusi5001 » Пет Апр 01, 2011 5:01 am

dEcLiNe написа:
lusi5001 написа:Например аз съм си набелязал: Класическа гимназия и тъговко-банкова гимназия :agree: :agree:

Където се влиза с бал около 24, прав ли съм?
Избирай училища с 30+, често те са хубавите.
Изображение

В търговско-банкова се влиза с 32 бал защото аз искам да влезна със специалност банково дело испански език ...
а за класическата е малко по нисък :agree: :agree: :peace:
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот Admin » Пет Апр 01, 2011 11:04 am

Съжалявам, ама някак... темата не е точно за нашия форум. А и мисля, че имаше подобни теми преди време, без особен успех. :peace:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Други