Малко помощ за намиране на самолетни билети.

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Малко помощ за намиране на самолетни билети.

Мнениеот zafirovp » Чет Май 05, 2011 10:59 pm

Здравейте,
от известно време си търся билети от Pescara (Италия) до Варна или София. Така и немога да намеря, но майка ми, която живее в Италия ми каза, че е чула реклама по радиото, за самолети от Пескара до София. За съжаление не е запомнила авиокомпанията. Търсих в Google, но 90 % от ''търсачките'' ми намрат билети с 4-5 прекачвания за около 2000-3000 евро :confused: . Чудих се, ако някой от вас може да ме посъветва как мога да намеря билети. От Рим до София има билети за 50 евро, но майка ми ще има 3 свободни дни и не и се иска да прекара два от тях в пътувания, понеже до Рим трябва да пътува 4 часа и още 6-7 от София до Варна.

Благодаря.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Re: Малко помощ за намиране на самолетни билети.

Мнениеот did » Чет Май 05, 2011 11:11 pm

Оправда очакванията ми за смисъла на въпроса, който си пуснал. Никога не е имало смисъл.

Най-горния линк, който гуглето ми даде, беше това: http://flights.traveleurope.com/route/a ... -sofia.php
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот zafirovp » Пет Май 06, 2011 12:24 am

Да, но най-директния полет е с две спирки и струва 1000 евро.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот jd » Пет Май 06, 2011 7:34 am

Задължително ли държиш да се возиш само на самолет? Ако да, нормално е за такава дестинация цента да е висока.
Помисли за самолет до Милано примерно или Рим (с някоя от нискобюджетните авиокомпании) и после влак/автобус.

Успех ;)
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот Daniel Panev » Пет Май 06, 2011 3:04 pm

Потърси тук. За примерна дата на мен ми даде 339 евро за двупосочен билет Пескара - София - Пескара. Е, вярно - с 2 прекачвания е, ама така се пътува от Долно Нанагорнище до Горно Нанадолнище и обратно...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот ivan_radev1 » Нед Май 08, 2011 3:35 pm

Ако влезеш на сайта на летището в Пескара, ще видиш, че няма полети до България. Вероятно майка ти не е чула добре и рекламата е била за друга дестинация.

Остава вариантът с автобус до Рим и оттам до София. Ако крайната цел е Варна, Букурещ и Констанца са алтернатива на София, по-близо са и има повече полети от и до Италия. Сигурен съм, че и от двата румънски града има автобусна линия до Варна, остава да провериш на автогарата във Варна дали се обслужва в момента, или е активна само през лятото.

Успех :beer:
Аватар
ivan_radev1

Назад към Други