djstivan написа:знам че мястото не е тук но трябва да питам как се определят размерите за наколенки
gosh6o написа:Колеги, леко офф, но има ли прозрачна хартия. Говоря ви нещо от рода на прозрачно фолио което да се забелязва трудно и да може да се принтира на него?
ЧестоНеадвкватен написа:gosh6o написа:Колеги, леко офф, но има ли прозрачна хартия. Говоря ви нещо от рода на прозрачно фолио което да се забелязва трудно и да може да се принтира на него?
Има прозрачни самозалепващи се фолиа(стикери) предполагам и PVC ще има някакъв тип. Каква ти е целта? Може и да мога да помогна.
Ozzie написа:Presley_Scott написа:Ето я въпросната: http://olx.bg/ad/promote/56795500/?edited=1
Поне да беше дал правилната връзка към обявата. Това май само ти можеш да си го видиш.
Иначе bio го е казал много правилно.
Бих добавил, че занимаващите се trial ползват такива спирачки.
mariovel97 написа:От къде си купувате лагери за чашките? Челото ми е tapered и размерите са 53x7x45 и 41x6.5x36
mariovel97 написа:mariovel97 написа:От къде си купувате лагери за чашките? Челото ми е tapered и размерите са 53x7x45 и 41x6.5x36
До сега се чудих защо ги няма в ebay и др. чужди сайтове.. Объркал съм размерите и сега ги намерих.
Големия - 53х7х40 - 45dg с код MH-p20
Малък - 41х6.5х30.15 - 36 dg/45 dg с код - MH-p03k
Та ако някой знае къде мога да намеря в София и изобщо в БГ нека каже![]()
(Предполагам някой вело магазин)
gosh6o написа:ЧестоНеадвкватен написа:gosh6o написа:Колеги, леко офф, но има ли прозрачна хартия. Говоря ви нещо от рода на прозрачно фолио което да се забелязва трудно и да може да се принтира на него?
Има прозрачни самозалепващи се фолиа(стикери) предполагам и PVC ще има някакъв тип. Каква ти е целта? Може и да мога да помогна.
Ми като беше време да си избирам паралелка реших да избера грешната и сега нищо не вдявам по Испански. Сещаш се за какво ми е
Friz написа:Като го гледам има място да го захванеш с клещи и да го развиеш малко. Предполагам не е много стегнат, след като го свалиш си потърси друг по магазините.
Speedm написа:Friz написа:Като го гледам има място да го захванеш с клещи и да го развиеш малко. Предполагам не е много стегнат, след като го свалиш си потърси друг по магазините.
болта е доста затегнат и не успях с клещите, но се сетих че мога да го срежа с ножовка и да пробвам с отверка
skulboy написа:18см стержен ще ми стигнат ли за ц1 рамка, със VP a71 чашки и лапа hussefelt, няма да слагам спейсър? Мерих там нещо, но пак не съм сигурен и искам попитам байкърите с ц1.
wheels написа:Ако бях с Шимано нямаше да задавам такива въпроси. С Магура съм, но дисковете ми са за смяна, а много ми харесват дисковете на Шимано и се чудя дали да не експериментирам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта