sambon написа:Курбелите ми са с 42. 34. 24 зъба като бих искал да ги сменя с такива , с 42.32.22 зъба. И двата варианта са съвместими с 8 скорости. Предполагам , че трябва да сменя и верига или бъркам?
natalito написа:Продължавам с тъпите въпроси на тема лост и производните му.
Да третирам ли по някакъв начин мазолите, които се получават на дланта под фалангата? По-добре е да ги махам или да си ги оставя така? Евентуално някакво мазило?
gongor написа: Не съм сигурен за пола ти . . .
gongor написа:На първо време може да ползваш брашно или пудра, за да намалиш триенето. Така ще натоварваш и предмишниците повече.
gongor написа:Напуканата кожа е вече друго нещо . . . Преди да започна да мисля за това с какво се храня, имах същите проблеми. Ползвах хранителни добавки, към които могат да те насочат в аптеките. Пиех и магнезий (може да се набавя само във вид на хранителна добавка), което помогна и за няколко дена всичко беше наред.
gongor написа:Зехтинът също помага
gongor написа:След кратко разузнаване полът беше установен![]()
![]()
gongor написа:
Зехтинът също помага
Ще пробвам значи зехтин вътрешно и брашно външно
gongor написа:Имах предвид външно. Зехтин, лимони ...
За брашното не знам със сигурност дали върши работа, аз ползвам само почва
gongor написа:Явно не е ясно... Имах предвид, че приемах магнезии в комбинация с хидратиращи добавки за по-сигурен и бърз ефект... Все пак е един от най-важните минерали в тялото и ефектът му е почти навсякъде. В момента, в който се възтанови кожата (потните жлези/пори), вече всичко е наред.
А катерачите го ползват, предполагам, за да не получават крампи от голямото натоварване.
hitar_potter написа:с цел по-добро сцепление
ЧестоНеадвкватен написа:Мен като ми загрубеят мазолите повече ги пиля . . .
natalito написа:.. а може и някви ръкавици
natalito написа:hitar_potter написа:с цел по-добро сцепление
всъщност идеята на @gongor е да има по-малко съпротивление, в което има логика
гимнастиците са с каишки, на голо магнезия мен ме мъчи
natalito написа:ЧестоНеадвкватен написа:Мен като ми загрубеят мазолите повече ги пиля . . .
това ще го пробвам, не ми звучи добре да ги режа, а релефът им определено ми пречи
но нещата вървят към промяна на хвата, а може и някви ръкавици
gongor написа: Пак казвам - хидратация му е майката и повече витамини и минерали...
trix написа:Намери си крем с невен.
codename47 написа: . . . Btw, не е трябва ли по принцип на ръцете да не пада толкова голям % от тежеста на тялото че да ти прави проблем?
PtD написа: . . . Иначе започва да се нацепва кожата до мазолите.
natalito написа:става въпрос за люлеене на лост, не за каране
vpravov написа:natalito написа:става въпрос за люлеене на лост, не за каране
http://www.youtube.com/watch?v=Z4CeNEgUCMk
bio написа:две еднакви гуми MAXXIS Advantage. едната 650гр. другата 700гр.
КАК ?!?
iFkata написа:Ще се усети ли разлика, ако мина от 733 мм кормило на 780 мм?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта