Чел съм го, но не знам защо бях останал с впечатлението, че собствената рамка на РАМ се разработва сега, а тя всъщност е била направена. Както и да е. Не ми харесва и се чувствам гадно за това, като знам че ревах в другата тема, че не си правят сами рамките. Синерджито обаче е страхотно. Не виждам кой ще се спре на DHX2 при наличието на другата рамка. В този смисъл и аз съм изненадан от решението на РАМ да имат две DH рамки и за сметка на това да нямат такава за фрийрайд. Въпреки, че това Синерджи сигурно в някаква степен ще става и за това.
nofear921 написа:Може ли да очакваме рамка предназначена за Freeride на 26 цола или тази ниша не е интересна за Ram.
Тази ниша изглежда вече не е интересна за нито един производител и е интересна само за хората, които търсят такива рамки, но никой не им ги предлага. Ендуро манията и наличието на колела с по 160-180мм ход, които стават и за въртене, по-леките ДХ рамки и войната с размерите на колелата изглежда затриха една от най-забавните категории при байковете. За съжаление.
Иначе подкрепям с две ръце външното окабеляване. Поне за спирачките то е задължително за мен. Ако някой реши да си сменя задната спирачка, следва обезвъздушаване, вероятно купуване на обичайно скъп tube joint kit и прочее излишни разправии. Отделно обезвъздушването става само на монтирана задна спирачка, което не при всички рамки/спирачки е особено удобно. При мен например порта за обезвъздушаване сочи надолу на монтирана спирачка отзад и си я обезвъздушавам като я местя отпред. И какво се печели от вътрешното окабеляване? Някакъв минимално по-изчистен вид. Маршрутизирането на кабелите отвън вече наистина е доста добре измислено и вида на колелото пак си остава изчистен, а разправиите липсват.