uBaH написа:Сваляш апарата от вилката и пъхваш нещо чисто между накладките, за да не излязат буталата, ако случайно някой натисне лостчето
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
msniki написа:След като месец не съм карал почнаха да ме болят колената.... Днес даже едвам можех да клякам.
Намерих че хрущял от акула помага.
Има ли нещо което ще ми свърши по добра работата?
skulboy написа:Сега за мен. Търся документ/снимка със описание на всички настройки на вилките Marzocchi. Ударете едно рамо, че не го намирам.
msniki написа:След като месец не съм карал почнаха да ме болят колената.... Днес даже едвам можех да клякам.
Pr3d4t0R написа:msniki написа:След като месец не съм карал почнаха да ме болят колената.... Днес даже едвам можех да клякам.
Загряваш ли добре ставите преди каране и въобще натоварване?
bio написа:имаш ли контузии в коленете ?!?
защо не си измислиш някакво кратко 5-10минутно раздвижване/разгряване, което да изпълняваш ежедневно.
msniki написа:bio написа:имаш ли контузии в коленете ?!?
защо не си измислиш някакво кратко 5-10минутно раздвижване/разгряване, което да изпълняваш ежедневно.
Удари не малко, но нищо сериозно.
Раздвижване/разгряването в момента върши работа, поне докато се чудя какво да взема.
Почти спряха да ме болят.
Но Пак не мога да разбера защо докато карам не ме болят. Спра ли да карам и след няколко седмици почват.
boriss13 написа:Вчера ми дойде новата тапа, обаче болта не е централно, а е изместен.
Някой има ли идея защо, и дали трябва нещо специално да правя, като я монтирам?Леглото за главата на болта също е под наклон.
bio написа:http://forums.mtbr.com/specialized/eccentric-stem-cap-737544.html
skulboy написа:Коя шиманска механика беше еквивалент на BB7, че тотално се обърках с тези цифри?
bio написа:skulboy написа:Коя шиманска механика беше еквивалент на BB7, че тотално се обърках с тези цифри?
BB7 няма еквивалент.
connann написа:msniki написа:След като месец не съм карал почнаха да ме болят колената.... Днес даже едвам можех да клякам.
Имах и аз по едно време подобен проблем. Оправи се с няколко хубави петминутни масажа сутрин и вечер /може и по-начесто/
Идеята му е да се раздвижи кръвообращението около ставата и да се разкарат натрупаните метаболити. Самата става няма собствено кръвообращение, а разчита на околните тъкани.
Самия масаж се започва с леко енергично поглаждане с ръце, за да се загрее, а после с по-силен натиск се правят движения в посока надолу и нагоре от центъра на ставата, все едно изтискваш кренвирш от целофана.
И така от всички страни, после ще си като прероден