rumen1bg написа:Здравейте, може ли да се направи следният номер: отпред хидравлична спирачка Avid със 185мм ротор, а отзад - механичен Promax със 160мм ротор? Според мен става, но все пак да питам.
kulkata написа:rumen1bg написа:Здравейте, може ли да се направи следният номер: отпред хидравлична спирачка Avid със 185мм ротор, а отзад - механичен Promax със 160мм ротор? Според мен става, но все пак да питам.
Може да се побере,но зависи от вилката колко е позволеният максимален размер ротор.
solarses написа:Може ли oс за Rock Shox Boxxer 2004г- 2009г да стане на 888 от 2004?
kobso1245 написа:9 и 10.
Next time-google!
jamesbond7 написа:Имам проблем с един Cross c20 на малко км.След профилактика на вилката и развиване на лапата с цел да го събера в колата ми се получи луфт в чашките.Оправиха ми го гаранционно в сервиза,след 10 км асфалтово каране пак се появи луфта,но определено по-малко.Болтовете на лапата и на звездовидната гайка са затегнати докрай и няма ефект...Луфти си леко - какво да го правя и мога ли така да карам ?
X_NRG написа:solarses написа:Може ли oс за Rock Shox Boxxer 2004г- 2009г да стане на 888 от 2004?
Не. Оста на Боксера има резба в края си, което означава, че се очаква в ботуша на вилката също да има резба. При 888 няма.
kobso1245 написа:Мдам, засега го намерих в bike components, ще си бодна, ако някой направи поръчка в скоро време, продължавам търсенето...
пс:Извинявам се за 2те мнения, не мога да си ъпдейтна първото....
cyclopz написа:Въпрос за разстояние - ако някой е обърнал внимание, по трасето на Витоша 100, колко километра е до Кладница от София? Всяка начална точка ми е от помощ, може от старта на състезанието, от Бялата вода или от Тихия кът.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта