За отстрани замислям 2 парчета фолио 3М някъде по рамката.
Карам и с жълто яке със светлоотразителни елементи на Nike, вижда се от километър+, страхотно е за от пролет до есен

Ами сигурно съм от този случай аз, ако трябва да си призная... Предпочитам съвсем спокойно да изчакам гореописаните лелки сами да се сетят, да ги заобиколя някакси или да ги помоля (все пак съм дарен с глас и два-три пъти на ден не ми коства кой знае колко да изрека думата "извинете") отколкото да ми дрънка на всеки бордюр (оставам си на това мнение). Но е факт, че пред закона трябва всички да сме равни и тия приказки са си тарикатщина...b1k3ra написа:Виж, ако е за гъзарията, "загрозяване" на колелото и т.н. там вече нищо не помага...
$tefcho написа: Когато политиците спазват ,законите,които гласуват и издават,тогава може би ще се сдобия със всичко,но може би.![]()
ЧестоНеадвкватен написа:Ако спукам каска за 300лв в града, този който е причината за инцидента да се моли да не стана че ще му спукам живота ако ще и да го лежа, няма да си тръгне жив..
demeus написа:Аз карам с мигалка отзад под седалката и на раницата,която също е със светлоотразителни кантове по нея.Слагам и яке с такива ленти.Отпред съм с фар.Единствено никога не бе бих си монтирал звънец.И нека простият българин ,който се мисли за "Outlaw" и баш тарикат като кара без да спазва правилата и не се съобразява с околните да разбере,че не е богопомазан и това може да му коства живота или на някои друг/и в по-лошия случаѝ (отнася ce за всички участници в движението) .Не разбирам също така хората,които казват ,че нямат пари за каска и фар,а за болница дали ще имат ми е чудно.Мисля ,че е по-добре да спукаш каска за 300лв.отколкото да си строшиш главата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта