Здравейте,
От няколко месеца опитвам различни приложения за навигиране, планиране и тракинг на маршрути, работещи на iPhone. Намерих единствено тема за Strava, която обаче ми отпадна от списъка на ден първи заради отвратителната карта и цялата "социална" лудница.
Може ли да споделите дали сте намерили приложение, което може да работи с OpenCycle map и поддържа не само записване и качване на тракове но и планиране и евентуално навигиране? Държа на тази карта, защото ме интересува само за каране по различни извънградски маршрути, а от това, което видях до сега на нея има нанесени най-много детайли, включително и маршрути (като Витоша 100).
Освен Strava съм пробвал Map3D, Galileo, MapMyRide и всичките съм ги върнал. Map3D ми допадна но там пък не мога да си закачвам снимки от различни точки по маршрута и имаше някакви дребни бъгове, които в крайна сметка ме отказаха.
В момента ползвам Komoot и май е най-доброто като функционалност, включително имат сайт на който можеш да си планираш маршрута. Също можеш да го правиш и на телефона и има търн-бай-търн навигационни възможности (пробвани днес по пътеките на Витоша). И всичко хубаво, ама ми заби на 2 пъти и ми прекъсна записа на маршрута:).
Не ми пречи дали е безплатна или платена версия, откакто задължиха Ейпъл да връща пари на недоволни потребители си плащам приложението, пробвам и ако не ми хареса - обратно.
Благодаря!