Vel0-Mania написа:Здравейте ! Искам да попитам нещо ? Дали в "DragZone" изкупуват велосипеди и с доплащане да взема ?
Доколкото знам - не.
Vel0-Mania написа:Здравейте ! Искам да попитам нещо ? Дали в "DragZone" изкупуват велосипеди и с доплащане да взема ?
Никога не съм разглобявал вилка и се страхувам сам да предприема подобна стъпка. В тази връзка на акъла ми идва друг въпрос: Съдържанието на вилките за велосипеди близко ли е до това на кросовите мотори? Т.е. ако си закарам велосипеда в сервиз, където се занимават професионално с мотори, могат ли да ми обслужат адекватно вилката?moridinbg написа:Хич не е за препоръчване. Ако под семеринга ти е влязла прах, направо свали ботушите, смени маслото в тях и си почисти хубаво семерингите. Може би им е време и да ги смениш?
Kobeto написа:Никога не съм разглобявал вилка и се страхувам сам да предприема подобна стъпка. В тази връзка на акъла ми идва друг въпрос: Съдържанието на вилките за велосипеди близко ли е до това на кросовите мотори? Т.е. ако си закарам велосипеда в сервиз, където се занимават професионално с мотори, могат ли да ми обслужат адекватно вилката?moridinbg написа:Хич не е за препоръчване. Ако под семеринга ти е влязла прах, направо свали ботушите, смени маслото в тях и си почисти хубаво семерингите. Може би им е време и да ги смениш?
Работата е там, че няколко пъти я оглеждам и не мога да видя марка и модел. Има само информация за посока на въртене, колко да се затяга след разглобяване и някакви други цифри. В окомплектовката на колелото не е дадена информация за главините. Ако поне тази информация имах, щях да проверя в нета за какво става въпрос.moridinbg написа: Какъв модел е главината?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта