Carmo благодаря за полезното мнение. Този първия вариант който си посочил найстина излгежда доста добре. Надявам се и реално да е в толкова добро състояние в каквото изглежда.
Знам че за вас може би въпросите ми са тъпи, но съм новобранец и нищо не разбирам от велосипеди. Чета само някакви статии на хора които робуват на марки и аз като всеки нормален човек се опитвам да открия истината и златната среда за условията в нашата мила родна страна.
Lucky Looser Това изказване с уважението не го разбрах

Искаш да си взема колелото у нас и да си се завия и да спя с него ли

Това е колело, какво има да му уважаваш толкова.
Естествено, че ще се опитам да огранича риска от кражба до минимум, но реалността е доста по сурова, хора, които си го заключват във входа и на сутринта са били без велосипед, при това велосипед за няма и 300 лв а какво остава за нещо по-скъпо. Утре ще седна една бира да пия и не мога постоянно да го гледам тоя велосипед (все пак не ми е дете

) и ще ми го краднат пред барчето. Да не говорим ,че всеки може да си вземе/отчупи нещо за спомен ей така за кеф

Май въпроса по-скоро опира до колко пари трябва да се прежалят за велосипед и да се претегли за тези пари, които прежалваш какво качество можеш да вземеш...
Но от мненията ви до сега почвам да се връщам към варианта с колело на старо ...