Alexi написа:викам имате ли азотна станция с игла за помпене на IFP камерата ?
В България мисля, че никой сервиз няма. Ще трябва да го пращат в Румъния(там е официалния сервиз на фокс).
Alexi написа:викам имате ли азотна станция с игла за помпене на IFP камерата ?
Lucky Loser написа:Приятелски вело уикенд с Biking Tours | 28-29 октомври 2017
Някой има ли намерение да ходи ?
Alexi написа:някой знае ли колко е дърпането на командата на Фокс за шокове ( май и за вилки им е същата ) и дали ще стане примерно с команда за преден дерайльор да се управлява такъв шок с дистанционно ?
stoyancha написа:Някой с яке Gore-Tex може ли да ми каже кой препарат използва за импрегниране, защото мислих да взема Nik Waх, но прочетох лоши отзиви за него и размислих?
stoyancha написа:Мдаа, определено ще се насоча към продуктите на Granger. Сега остава само да реша дали да взема комбинираният Clothing Wash + Repel или по отделно 2та препарата.
Pr3d4t0R написа:Alexi написа:някой знае ли колко е дърпането на командата на Фокс за шокове ( май и за вилки им е същата ) и дали ще стане примерно с команда за преден дерайльор да се управлява такъв шок с дистанционно ?
Колко точно е не знам, но го има като практика - примерът е с грипшифт:
https://www.pinkbike.com/news/clementz- ... -2017.html
natchobg написа:Някой може ли да подскаже фейсбук група, подобна на тази от форума тук "Индувидуални карания", става дума за София. Подобно на пловдивската ФВ група "Айляк cycling", но за София.
Моля някой ако е ходил, да сподели истина ли е това, маркирано ли е началото на тези трасета и откриват ли се лесно, че не намирам информация. Ако пък някой има GPX тракове eternal_cycle написа:MINION DHF 26X2.50 EXO/ST MAXXIS - Карал ли е някой с такава гума? Интересува ме колко по-бързо се износва каучукът ST 42А в сравнение с другите смески.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта