Модератори: did, naka76, bikezilla

sos написа:Не сте хора вие бе, БоговеТам сме

Exorcist написа:Урааа! Не съм бил на това ПВ (малък съм), но Добри със сигурност го е овършал (ГОЛЯМ Е), та да ни разкаже и припомни
Лъчоо... изоставени гробища със забодени големи каменни мечове

Но, потвърждавам това ПВ беше уникално
 Но, потвърждавам това ПВ беше уникално Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
taurus13 написа:Тия къдет сте одили, са нема да одите, да мое и тия де не сме одили да идем

Admin написа:taurus13 написа:Тия къдет сте одили, са нема да одите, да мое и тия де не сме одили да идем
Повторението е майка на знанието!
За мен добрата новина е, че вече съм писал статия за петата: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/ ... vel062-pu5.
Всъщност новината е лоша - не знам дали ще успея отново да напиша нещо такова... затова ще разчитам и на taurus13 за литературен принос.
 Обещавам му че няма да го изоставя
  Обещавам му че няма да го изоставя   

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

4getcredo написа:ВАЖНО, ВАЖНО!
Драги, ПУ-маци! Изтегляме датите на ПУ-то с една седмица назад - 22 до 26 юни са новите дати. Има известни нежелани засичания с други събития и затова.

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Admin написа:Промених датата в първия пост, за да отговаря на актуалното положение.

naka76 написа: А времето може да е хубаво може и да е лошо.

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

taurus13 написа:Не знам дали ше повярвате ама и аз пуснах тоя път...разбира се, винаги може да не ме одобрят, с мотива че очевидно се ебавам

taurus13 написа:Не знам дали ше повярвате ама и аз пуснах тоя път...разбира се, винаги може да не ме одобрят, с мотива че очевидно се ебавам
 Това ще е опит за загубване на 100човека
  Това ще е опит за загубване на 100човека  
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта