_SoRa_ написа:https://www.chainreactioncycles.com/mobile/endura-womens-singletrack-softshell-jacket/rp-prod151535
Това е якето. В сайта на Endura не успях да го намеря за повече информация.
prostyler написа:Някой друг като мен случайно да си е поръчал oryx от All Mountain и предплатил с капаро? Нещо започвам да се съмнявам и изнервям с тяхната бързина и обещания. Капарирай го с 10%плати го в кеш и ще имаш отстъпка 10% до тук добре. Уговорката е че в момента ги нямат и другата седмица вече ще пристигнат тази друга седмица е 28.09.20 мина тази седмица викам добре може нещо се е забавило, чакам още една звъня и ми казват че по скъпия още не бил пристигнал само от по евтиния. Така чакам още една седмица звъня от там обещават петък следобед да пристигнат и събота да сглобяваме Чудесно. Викам си до сряда ще ми се обадят. Днес си казвам я да ги преслушам, сега обещават края на тази седмица, други хора така патилили са си с тях по подобен начин или просто на мен за първи път се случва, защото буквално губя търпение и ще си взема капарото и ще си купя колело от другаде..
zeedor4o написа:prostyler написа:Някой друг като мен случайно да си е поръчал oryx от All Mountain и предплатил с капаро? Нещо започвам да се съмнявам и изнервям с тяхната бързина и обещания. Капарирай го с 10%плати го в кеш и ще имаш отстъпка 10% до тук добре. Уговорката е че в момента ги нямат и другата седмица вече ще пристигнат тази друга седмица е 28.09.20 мина тази седмица викам добре може нещо се е забавило, чакам още една звъня и ми казват че по скъпия още не бил пристигнал само от по евтиния. Така чакам още една седмица звъня от там обещават петък следобед да пристигнат и събота да сглобяваме Чудесно. Викам си до сряда ще ми се обадят. Днес си казвам я да ги преслушам, сега обещават края на тази седмица, други хора така патилили са си с тях по подобен начин или просто на мен за първи път се случва, защото буквално губя търпение и ще си взема капарото и ще си купя колело от другаде..
Орикс преди седмица пуснаха евтиния модел. По-скъпият мисля, че все още не е пуснат официално. Не са виновни хората в магазина, че не го получават. Но не е коректно така да те мотаят. Просто да кажат не знаем кога ще е доставката и това е. Един приятел във Варна пак така го мотаха точно за Орикс (от друг магазин). А тази седмица, а другата и така един месец. Накрая си купи от обява в OLX.
prostyler написа:Дам вероятно е така но има и друго нещо, гледах едно видео от чужда медия в което казват че търсенето на велосипеди в Европа се е покачило със над 150% заради вируса, така всеки може да си пътува самостоятелно и далеч от градските транспорти. И си мисля че затова ни бавят доставките в България защото все пак сме дъното на Европа. Гледат да набавят части и велосипеди за големите клиенти (Богатите страни в Европа и Америка)
Belyov написа:Някой ползва ли високите серийй на Срам XX1,X01, XO питам за командата дали може да сваля 2-3 на веднъж ?
Pr3d4t0R написа:ХТ също сваля 2 надолу и качва 3 нагоре.
iPop написа:Днес ми протече едното бутало на спирачката - Shimano Zee. Някой има ли идея как да я сервизирам и въобще може ли?
batkovan написа:Скъса ми се звено от веригата Shimano CN-HG54 на година и нещо на касета Shimano CS-HG500, 10 Speed, 11-42T. Мога ли да сложа Срам - X01 или GX?, четох, че са по-здрави или да вземам същата(нямам иначе оплакване от нея, шифтва перфектно)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 357 госта