Gworan написа:За да не спамя с офтопик в
другата тема, ще постна тук... (да не се приема много насериозно)
martin.radev написа:След 6 месеца мъки в ОЛХ си пуснах колелото в канала ми в YouTube и замина на 3тия ден. Сега знам,
че се кара и някой се грижи за него както аз съм го правил, а не събира прах.
От любопитство, има ли значение който купува как (и дали) ще го кара и поддържа, след като си вземете парите които му търсите? И, примерно, колко би струвала такава сантименталност? В смисъл, че ако дойда и кажа плащам и взимам веднага, обаче няма да го карам, а до мен някой друг иска да го вземе по-евтино и се пазари, обаче ще го кара, кой ще си тръгне с колело, и до колко по-евтино ще прага (или ще се чака трети купувач)?
И аз примерно ще отговоря: - За мен има, Да и то огромно значение кой купува. Не ми пука за парите - жив и здрав да съм, имам си достатъчно. И имам няколко критерии, по които съдя за човека още при първи поглед
на, които би завидял и най-стария и заклет поританин! Пример:
(Ако заподозра, че индивида щрака с пръсти под музикален съпровод - то този, няма да кара мое колело) имам и други, но не бих споделил какви.
Сантимента е нещо, на което само ти можеш да сложиш цена, след като другото си го имаш.
Това колело ми е донесло едни от най-хубавите преживявания и емоции в българската планина. На него съм возил детето ми за първи път в живота и - определено ми беше скъпо.
Приемам го като повече от вещ, колкото и нелепо да звучи