Емо,
Тази пролет карах нещо, което отговаря на 100% от изискванията ти:
Средна гора - Стрелча изкачване към х. Бунтовна и спускане на пътеката към с. Кръстевич - катерене обратно до хижа Бунтовна, която е една от най-гостоприемните хижи за Байкъри, където се остава за вечеря и преспиване! Деня е с обща положителна денивелация +1400м
_SoRa_ написа:Препоръчайте задна светлина, която да мога да закрепя за релсите на седалката, да е стабилна и здрава.
Досега поставях в долната част на колчето, но само гумената лента остана от светлината. Отделно доста се скрива от задната гума и видимостта не е така добра.
Lucky Loser написа:Колко г/д излиза доставката на велосипед от Германия (bike-discount например) с gabco/ggbg ?
Велосипед, детска количка, детско столче за кола, гуми/джанти за автомобил - на кг. от DE.
Lucky Loser написа:Колко г/д излиза доставката на велосипед от Германия (bike-discount например) с gabco/ggbg ?
Pr3d4t0R написа:30 евро за цяло колело е доста добре. За да ти вземат gabco толкова колелото опаковано трябва да е под 17 кг и ако не е ХС бегачка няма как да стане.
_SoRa_ написа:До колко е нормално да излиза въздух от това място?
Alexi написа:сложи станска боза ,не знам защо купувате подобни неща
chupek написа:Здравейте всички! Отскоро ровя в сайта на Драгзона да си харесам колело и ми прави впечатление, че сайта е само на английски. Принципно не ми е проблем обаче и цените са в "€".
Дали проблема е в моя телевизор понеже съм в чужбина или просто наскоро е направена тая промяна?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 345 госта