freewheeling - rear manual

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот afterburner » Сря Фев 15, 2006 1:39 pm

[quote="Teodor40"]

Пробвай и ще видиш как ти е най-лесно но не прекалявай със скороста.Преди 2 години и нещо реших че вече съм достатъчно добър и така се обърнах и то не си бях взел ръкавиците.Още имам малък белег на едната ръка но се бях надрал навсякъде.Яко опити по цял ден и това е:) Има хора които го хващат много лесно как става но не всеки е с тоя късмет.Мога да те посъветвам да надуеш гумите повечко и го прави непрекъснато. Каспар така се научи за 1-2 седмици но той е...изключение някакво а и го правеше наистина непрекъснато. Не е зле ако имаш някой приятел да ти казва грешките.
:drunk: = :splat: :lol2:
[/quote]

Първо... caspar и менюъл?
:rofl::rofl::rofl::peace:

Я провери/прочети какво е manual и какво е wheelie... и разбира се разликата м/у тях.

Второ, що да са напомпани гумите? Когато са по-меки си по-стабилен. Когато са много твърди контактната им площ с земята намалява и колелото не е толкова стабилно странично.
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот Teodor40 » Сря Фев 15, 2006 8:56 pm

Контактна площ...ти връзваш ли го?Гарантирам че с твърди гуми е по-управляемо и лесно. Росен завърта само от време на време за баланс и не знам ти кога за последно си го виждал да го прави но не е било скоро
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот afterburner » Сря Фев 15, 2006 9:45 pm

[quote="Teodor40"]

Контактна площ...ти връзваш ли го?Гарантирам че с твърди гуми е по-управляемо и лесно. Росен завърта само от време на време за баланс и не знам ти кога за последно си го виждал да го прави но не е било скоро
[/quote]

Пак говориш за wheelie. Manual, това е, когато си прав и пренасяйки тежестта си пазиш баланс. Седнал на седалката си е wheelie, независимо дали въртиш или не. С меки гуми определено е по-лесно за пазене на страничен баланс на MANUAL. Ще ти дам мойто колело с облите hookworm гуми да те видим кат' ги напомпам какво ще направиш :D. А дали го връзвам.. може да се каже... Монцата си я слизам цялата.
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот Teodor40 » Сря Фев 15, 2006 9:51 pm

Явно имаш повече опит и това го казвам сериозно. Баланса който аз правя е с изнесена тежест назад,не седнал но въртя от време на време.Не мога седнал и почети не съм пробвал. Лично на мен ми е по-лесно с напомпани гуми но все пак съм с 2.5 хаид ролери което е доста различно защото те са с много тънък борд и когато са дори леко меки се кривят лесно настрани.
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Предишна

Назад към Архив