Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
chupek написа:Добро утро!
Една чуденка за спейсъри на вилка имам.
трябва да има в комплектаФранко написа:Здравейте,
Имам такъв въпрос - при поръчка на комплект шифтъри + апарати + тръбички, с накладки ли идва комплекта или трябва допълнително да ги поръчвам (шимано)?
май имам такива ще проверя ,вилката рекон ли еchupek написа:Добро утро!
Една чуденка за спейсъри на вилка имам. По точно за намаляване на хода и. Разглеждам в интернет и се оказва, че в БГ не откривам никъде такива кквито ми трябват.
За тези става въпрос:
https://www.bike24.com/p2132690.html
Цена с доставка: 22€ !!!???
Някой играл ли е тая игра и възможно ли е да се направят на струг? Доколкото разбрах спейсърите са полиуретанови. Та си мислех дали няма да се получи да ми ги направят тук вместо да дам 44лв за едни "пластмаси"
the_rookie написа:chupek написа:Добро утро!
Една чуденка за спейсъри на вилка имам.
Не е невъзможно, но не мисля че ще спестиш много! Тънкия момент е, че оригиналните ако не греша, се нанизват на стержена и стоят фиксирани (леко стегнати) около него (тук полиуретана има по-изразени еластомерни свойства)! Ако ги правиш на струг, постигането на този ефект изисква по-точна обработка на отвора заради материала, който ще бъде с ниско изразени еластомерни свойста (за да може да се обработва с рязане), а това ще рефлектира върху времето (цената)!
Alexi написа:трябва да има в комплектаФранко написа:Здравейте,
Имам такъв въпрос - при поръчка на комплект шифтъри + апарати + тръбички, с накладки ли идва комплекта или трябва допълнително да ги поръчвам (шимано)?
Pr3d4t0R написа:Да, стръмен е на места и не бих казал, че ще е приятен, за който и да било. Особено начинаещ ще е през цялото време на спирачки и ще си умори ръцете още преди полвината спускане. За леко спускане след качване с лифта може да карате към Беклемето и да се спуснете по черният път към Христо Даново - лек марштрут като натоварване и няма трудни технически препятствия. Само да имате предвид, че Христо Даново е ромско - не сме имали драми там преди години, ама все пак да кажа.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 350 госта