нямам възможност да прата снимка в момента затова ето на тази снимка с Зелено съм посочил къде се счупиха:

bobeca написа:Вие 5.0 или SX5 ще ми препоръчате?Или да взема Шимано?между другото тои не е влезнал в спиците!
Това е рамката на която се кара:
Снимката е малко стара ама сега немога да сложа друга.
bobeca написа:Значи ще взема СХ5 ама да не стане 4-тият счупен?
Gh0s7 написа:ако помислиш за нещо с по-късо рамо може да ти се реши проблема
Gh0s7 написа:Аз проблемите си с дераельор, не съм имал от както имам това ( 2 години ) Отначало даже и скорости си сменяше (4-5, не помня) и то с опъната верига. В момента няма пружина там където се захваща с ухото на рамката ( не го знам как се казва ) с цел да не мърда нагоре-надолу. Никога не е правил проблеми, може би защото е с късо рамо или.. знам ли... Това е някъв стар шосейкаджийски модел на Шимано.. върши работа обачеТа... знам ли ако помислиш за нещо с по-късо рамо може да ти се реши проблема
Ммм да.. верно съвсем изключих, че беше такава работата с командитеБратле, това все пак е сингъл спеед. ... Друго , той ползва срам, а не шимано (негово си право) но командите му не са съвместими с шиманските обтегачи...
airborneone написа: Друго , той ползва срам, а не шимано (негово си право) но командите му не са съвместими с шиманските обтегачи.
RAM-FR написа: ...[
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта