За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Когато знам какво искам да пиша пиша много по-бързо а и това гокато ми покаже цялата началото на думата почти съм изгорял.
С една дума [color=red]ТЪПООООО[/color]
grrr 36 Ама то ми даде некви думи дето доакто ми излезнат немога да ги рабзера със по 10000 букви в тях и някои за 1 път ги чувам деба... Сега пак ще пробвам...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
леелелелеллеллеелл ааааааааааа :(!::(!::(!::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: ебатииииииии гадната скапана играа твааааааа не стига че те зарибява ми ебати простотоототототот ааааархгхххх откачам :censored::censored::headach::headach::headach:
ПП - 42
Баааахти, много изкарвате, бе, хора?! Аз успях 48, но повече не... ей сега изкарах до 40 без грешка и после буф, почти 5 поредни. И 45. Не знам, на 40+ става УЖАСНО бързо, нямам време изобщо да тръгна да пиша някои думи... поздравления, пишете страхотно бързо явно...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever. Brandon Fairclough