Ko6mar w centyra!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот ivo » Чет Авг 21, 2003 9:10 am

te babite i dqdowcite na lywow most towa se opitwat da naprawqt. da ucelqt kogato na wsi4ki im e 4erweno, no ne im stiga skorost da preminat dokato swetne zeleno na awtomobilite i stawat...
ina4e naistina ako znae6 kak swetqt swetofarite move da se predwivwa6 po4ti neobespokoqwan. ot uni mesec nasam wseki den (s izklu4enie na 4)za rabota minawam prez edni i sy6ti swetofari i si gi znam koga migat. obiknowenno se slu4wa bez da namalqm da profu4awam. no wse pak risk ima. wnimawajte!

If I Could Fly Like the King of the Sky!
ivo

Рейтинг: 1200

Мнениеот Izkukal » Чет Авг 21, 2003 11:02 pm

kogato karam v centara sam poten i mn iznerven i sam si kazal4e nqma smisal. pazqsi kolelceto da ne mi go zgane nekoq kolica opravlqvana ot prosta jenica ili klisaf 6ofior

maam si pe6a ili sas dqdkite so gradski transport
nqma opraviq samo trqbva da se pazim
Izkukal

Мнениеот bgurov » Пет Авг 22, 2003 3:20 pm

За сфетофарите, наистина като е зелено, завиващите те натискат и е кофти. Има един момент когато на всички им е червено и тогава е най-спокойно, но от мен един съвет-не минавайте така, защото някой, който се е засилил да хване сигнала, като му светне червено и не може да спре, минава с 80 даже на малки кръстовища и ако тогава минаваш ти....
Та по-добре на зелено, може да те напсува някой, и ти не му оставай длъжен, даже може и да те бутне не дай боже, ама няма да те утрепе. А като минаваш така на червено, поради изброените горе причини се бърка веднъж:(
bgurov

Мнениеот uha_rampage » Пет Авг 22, 2003 8:12 pm

dneska si karam i vijdam na edin svetoar v mladost, 4e e 4erveno na vsi4ki i trugvam da se zasilvam da presi4am, samo 4e v posledniqt moment se otkazah, naloji se da 4akam purvo da minat kolite i da mi svetne zeleno na mene, neznaino zashto oba4e kolite si produljiha da minavat, za tfa pak minah na zeleno da ... tupata skotska durjava.

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот nikitzo » Съб Авг 23, 2003 9:48 am

Spored men za da karash bez problemi v grada e neobhodimo ne samo da si nashtrek a i da poznavash pravilnika za dvijenie (znaci. markirovki, lenti i pr. i pr.)
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот screamBoy » Съб Авг 23, 2003 10:43 pm

ksto sym hodil po drugi gradowe i winagi mi e bilo nqkwo stranno, nqkak kato na zabawen kadans se sluchwat tam neshtata i s mojte swryhreakcii (nezawisimo s kola ili pesha) obiknoweno dave se obyrkwam
taka che si mislq towa e problem samo na selqnite t.e. kestenite (abe myrshata) ili kazano po kulturnomu - stolichanite :)))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Cveti » Съб Авг 23, 2003 11:05 pm

[quote="screamBoy"]

ksto sym hodil po drugi gradowe i winagi mi e bilo nqkwo stranno, nqkak kato na zabawen kadans se sluchwat tam neshtata i s mojte swryhreakcii (nezawisimo s kola ili pesha) obiknoweno dave se obyrkwam
taka che si mislq towa e problem samo na selqnite t.e. kestenite (abe myrshata) ili kazano po kulturnomu - stolichanite :)))

[/quote]

Има истина в думите ти...Все пак не забравяй,че голяма част от столичаните през почивните дни плъзват из провинцията с колите и манталитета си.:xx(:
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот ivo » Пон Авг 25, 2003 8:55 am

obiknowenno w po4iwnite dni ne karam w grada. w4era oba4e mi se nalowi i ustanowih 4e e mnogo po spokojno. izglevda naistina horata bqha se 4upili ot sofiq i po ulici i bulewardi be6e mnogo spokojno.

ivo

Мнениеот random » Нед Авг 31, 2003 7:24 pm

aBE ne e wqrno towa za pochiwnite dni... to na men posledniq mi sluchaj e ot wchera sybota w kw. Nadejda(ili moje i da e wrybnica-za meni dwete saa..) To edin selqnin da ima na pytq da ti razwali kefa za cql den ti dyrji, a tezi gadowe majnata im sa nahalni. Wijda me edno selqnche w lysnata cherwena kola.Reshil da se wkliuchi w pytq wijda kola izchakwa q widq men i trygna, zaseche me i edwa ne mu se natrsoh na lamarinite razwikah mu se a onzi mi wika obratno shto sym wikal ot kyde na kyde nqmal sym prawo...gluposti,zashtoto az si bqh na pytq onzi dori i migach ne dade,a ako im se natresqh na lamarinite nqmashe da pitat kak sym a shtqha da se ometat,selqni...ta nawikahme se de shtoto bqha dwama w kolata....abe to kato si prost i naj-hubawata kola da ti dadat pak si si prost,ama kato i policiqta ni bedejstwa maj e po-izgodno da si prost.

I can fly...so what?
I can fly...so what?
random

Предишна

Назад към Архив