Hayes vs. Magura

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот TOYAGA » Съб Ное 29, 2003 2:56 pm

[quote="devil"]

abe ne stava6e li dyma za HAYES I MAGURA
[/quote]

Мдааа!
Въпроси за Magura – на гишето с надпис "Zero Knowledge/The Fly"
Въпроси за Hayes – на гишето с надпис "Bikerider"

Get mad, then get over it.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот LiFo » Съб Ное 29, 2003 5:27 pm

Heil TOYAGA!

Sei immer gesund um uns zu helfen mit Fahrraedern umzugehen!:)
Und danke fur deine Hilfe bis jetzt.[:p]

Last In First Out - that's the spirit!
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот bikerider » Съб Ное 29, 2003 7:57 pm

[quote="zero knowledge"]

kato gledam kakvi argumenti izkarvash i na kakvi vyprosi otgovarqsh, vse poveche si mislq, che ne si pravish truda da prochetesh [b]i[/b] da razberesh tova, koeto pisha. mozhe bi iztyrvash vryzkata i zabravqsh za kakvo e stavalo vypros ...

[quote="bikerider"]

Казвах че на мен никога не ми е прегрявала спирачката така, че да загуби мощност - сега ясен ли съм? :) Иначе прегряване се получава абсолютно всеки път...
[/quote]

govorehme za pregrqvane v smisyl na prekomerno zagrqvane i v sledstvie na tova gubene na moshnost (fading). ne samo za priqtno zatoplqne ...
[quote]
Е добре де, щом не караш "много бързо" и си горе-долу лек как успяваш да ги прегрееш така че да не спират??? Какво сега моите накладки ли са някакви уникални?? :):):):)
[/quote]

mozhe bi nqma kak da ti byde obqsneno, che hayes mozhe da pregree i da zagubi moshtnost. ako iskash mozhe da otidesh nqkoj pyt na sopot, tam nqma znachenie kak si polzvash spirachkite.
[quote]
[quote]
ama samo kak gi izmislqsh i uvyrtash, da ti zavidi chovek. zarqzvaj tova programirane i se hvani s management ili pravo ;) ako pri teb ne styrzhe dobre, no tova ne znachi, che pri drugi nqma.
[/quote]

Прощавай много какво увъртам? Щом с моята вилка (която се суче повече от нормалните вилки) Hayes не стърже, значи проблема не е в спирачката. Щом вилката ти се суче толкова, че Hayes-а да стърже, значи която и да е друга спирачка ще стърже с тази вилка, освен ако накладките й нямат 10мм ход. Вярвам че си представяш как точно се получава стържене при усукване и затова изобщо не приемам това като аргумент против HAYES!
[/quote]

proshtavaj, moq greshka, trqbvashe da poqsnq izrichno za kakvo govorq, a imenno za "Освен това обърна ли внимание на това което казах за обезвъздушаването и пружинките на накладките при Hayes?"
a tova styrzhene ne e "аргумент против HAYES", a prosto ti kazvam, che i hayes mozhe da styrzhe.
[quote]
Тук вече ти преувеличаваш. Какво значи "повече"? Колко "повече"? Два месеца по-малко живот? Или един? Или половин? Или пет? Същия субективен фактор както със стърженето.
Апропо, за стърженето - при Густавчо също хаби ротора и то НЕПРЕКЪСНАТО. Докато "твърдото" феродо на Hayes хаби диска само когато трябва.
Ех, пак се изпуснах, пак извъртях нещата, пак преувеличих и изобщо пак се показах като един зъл манипулатор...:^::^::^:
[/quote]

za tvyrdite i mekite nakladki i tqhnoto iznosvane beshe tvoj argument, ili zabravi? sega pone ni kazvash, che i tova zavisi ot subektivni faktori.
habeneto na diska na gustav (a i na nakladkite) e mnogo tqsno svyrzano sys zabavqneto ot tova styrzhene, koeto zabavqne spored teb zavisi ot subektivni faktori (a realno e neizmerimo). izqsni pyrvo na sebe si kakvo iskash da kazhesh, taka po-malko shte si protivorechish.
[quote]
Аз разбирам прекрасно какво е станало - друго исках да кажа, а именно че [b]ти ми говориш колко трудно се обезвъздушава в полеви условия[/b] (което важи за всяка повреда в полеви условия), докато аз казвах колко лесно се обезвъздушава при нормални условия в работилница/мазе/стая/хол/итн.
[/quote]

mnogo si dalech, govoreh za situaciq, kogato neshto sys samata spirachka ne e nared, udar, povreda, schupena chast, ili prosto neshto ne e nared. v takava situaciq omazvaneto shte e s DOT. mozhe bi pak zabravi ot kyde trygnahme i za kakvo govorehme ...
[quote]
Кормилото нито излиза от спирачката, нито в него има загрят флуид. Отчиташ ли топлопроводимостта и разстоянието до източника на топлина, като ще си говорим за физика?
Фурната на печката ми вкъщи развива 250 градуса. Имам едно малко парченце маркуч останало от скъсяване. Искаш ли да се обзаложим какво ще стане с него ако го пъхна във фурната и я загрея до 250 градуса (тоест дори не 300)???
Цялата система се нагрява, това е ясно и на първолаците, но температура на течността над 300 градуса е пълен абсурд. И пак ти казвам дори течността да развие такава температура, дори да изкипи, долу при спирачката началото на маркуча просто ще се РАЗТОПИ, тоест температурата на изтеклия флуид ще ти е последната грижа. Да не говорим, че маркуча разсейва топлината по цялата си дължина, тоест такава температура е недостижима при нормални условия. Ако искаш да ме убедиш, че Hayes не са помислили за такива неща - не можеш.
[/quote]

diskyt i nakladkite zagrqvat technostta i markucha, koito zagrqvat rezervora i lostcheto na spirachkata. poslednite sa zakrepeni na kormiloto i go zagrqvat, a pyk kormiloto zagrqva i rykohvatkite. [b]ironiq.[/b] bi trqbvalo da si q shvanal
[quote]
Относно "cifrena"-та симулация - благодаря, имам си фурна вкъщи, ще пробвам реална симулация.
[/quote]

realnata simulaciq bi bila da pregreesh spirachkata na strymen naklon, a ne da zavresh markucha vyv furnata. nqkolko reda po-gore govorish za razsejvane na toplina, a sega izvednyzh zabravi za tozi faktor, kakto i za toploprovodimostta. ako za moment se zamislish, lesno shte razberesh, che markychyt dalech nqma da dostigne takiva temperaturi.
[quote]
[quote]
a zashto sovalkite i dragsterite polzvat parashuti? ajde i nie da polzvame.
[/quote]

сега вече твоите аналогии са неуместни.
[/quote]

syzhalqvam, otnovo [b]ironiq[/b] ...
[quote]
Това че за теб не е фактор, не означава че не е фактор по принцип. Дори и след 6 месеца нон-стоп каране в студ и мокротия ще ти кородират буталата. Обърна ли внимание какво ти казах за кондензирането на влагата? Обърна ли внимание какво ти казах, че минералното масло не свързва водата и тя циркулира свободно? Колко време му трябва на алуминия да кородира при контакт с влага според теб? Ако не поддържаме една Магура дори половин зима и един Hayes къде според теб ще се образува корозия по-бързо?
Съвсем нарочно те подведох и ти казах такъв завишен срок от 2 години. И бях прав - отново вихрен танков маньовър по фланга. Това са фактите - TOYAGA ги каза - минералното масло си има предимствата, но те определено не са във водоразтворимостта. Не си пипай спирачките през зимата, не им сменяй маслото и ела напролет да ги отворим и тогава пак ще коментираме...
[/quote]

[img]http://www.hcor.net/modules/Forums/images/smiles/icon_bs.gif[/img]
zashto ne otvorish spirachkite na the_fly, koito sa karani cql sezon v kakvi li ne usloviq, ne malko v dyzhd i kal (v gadna rumynska kal, koqto ti vliza dori i v ushite), izmivani s markuch, karani i zimata po ski pisti i kyde li ne. otvori gi i ni kazhi posle kolko mnogo voda e imalo v tqh i kak sam im korodirali butalata.
[quote]
[quote]
nqma "по-добрата спирачка за DH race", vypros na vkus e. s konsumativite i rezervnite chasti v BG vinagi e imalo problemi, i ot kym nalichnosti, i ot kym ceni. tozi sezon pone imashe nalichnosti za magura, ot drugiq se nadqvam i za hayes.
[/quote]

Приятелю толкова ли съм неразбран или ти се правиш на глупав??? Спирачна течност (DOT3/DOT4/DOT5.1) има и винаги ще има във ВСЕКИ магазин за авто-мото масла и части. Ти си чакай до другия сезон да си купиш шишенце DOT4 от БАС, на което пише Hayes.
Аз препочитам да отида сега в който и да е моторджийски/авто магазин да си взема друго, два пъти по-голямо шишенце, на което пише Motorex/Motul/Valvoline/etc. DOT5.1 за два-три пъти по-малко пари. Трябва ли още да ти обяснявам предимствата на mainstream технологиите за средния потребител?
[/quote]

koq chast ot "konsumativite i rezervnite chasti v BG" ne razbra? ili za teb tova e samo spirachna technost?
[quote]

[quote]
gustav naistina spira po-dobre, no ne zaradi mekoto ferodo, nito zaradi priblizitelno syshtata plosht na nakladkite ;) a tova, che hayes ima problemi, ne znachi che go izkarvam dyrven.
[/quote]

а защо спира по-добре?
[/quote]

slozhi nakladki s ednakvo ferodo (primerno EBC) i diskove ot edin i sysht proizvoditel na hayes i na gustav, sravni ploshtta na nakladkite i sled tova testvaj dvete spirachki. sled kato ustanovish, che gustav pak spira osezaemo po-dobre, analiziraj sistemite im na rabota i pomisli. vqrvam, che shte se spravish i shte mozhe da ni kazhesh zashto gustav spira po-dobre.

az se vryshtam na v-brake, pisna mi ot diskovi spirachki, shte spiram plavno i ot rano, shte vidite vie kakvo znachi "defensive riding" ... ili mozhe bi "defensive cruising" ...
[/quote]

нещо стана с екологията - изчезна вдън земя...

мисля че казах всичко което имах да казвам - не възнамерявам да споря повече с тебе по схемата "глупак - не, ти си глупак". прекалено много време изхабих... точка.

[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Съб Ное 29, 2003 8:03 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote]Ех, що ми трябваше...
Както е известно, никога не е късно да се изложиш (затуй ще се опитам да преведа )

Удоволствие е да видиш/срещнеш колеги!
... (Das ist Schade fur mich, но това не го разбирам - не съм сигурен дали словореда ми е правилен)
В крайна сметка аз съм просто/само един възрастен и (е, чак пък толкова ) скромен човек .

P.S.
Скромните ми познания са дотук.
[/quote]

"Скромните ти познания" бележат около 70% успех в превода, за което GRATULATION!

Тъпото ми писание на немски би следвало да звучи на нашенски като нещо от рода на "Мерси копеУета, обаче тия хвалби ми идват малко в повече. В края на краищата съм само един скромен дъртак..." Вероятно bikerider ми прибавил "заядлив" и "мързелив" към цялата история и в общи линии би имал право...

Няма да пиша повече на немски. Versprochen ist versprochen!:D:D:D

[/quote]

мързи ме :D:8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Нед Ное 30, 2003 11:37 am

[quote="LiFo"]

Heil TOYAGA!

Sei immer gesund um uns zu helfen mit Fahrraedern umzugehen!:)
Und danke fur deine Hilfe bis jetzt.[:p]

Last In First Out - that's the spirit!
[/quote]

Мерси. Нямаше нужда...:)

Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Нед Ное 30, 2003 11:41 am

[quote]мързи ме [/quote]

Ей! Калпазанин! А-а-а!

Аватар
TOYAGA

Мнениеот screamBoy » Нед Ное 30, 2003 12:18 pm

аве кви хора сте вие ве, 7 страници безумия и поне една свястна псувня няма !!!

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Windstream » Нед Ное 30, 2003 1:12 pm

Screamy, нали се сещаш след псувните какво обикновено следва?

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive! [/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот TOYAGA » Нед Ное 30, 2003 1:26 pm

[quote="screamBoy"]

аве кви хора сте вие ве, 7 страници безумия и поне една свястна псувня няма !!!

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

Щом като толкова държиш, чувствай се напсуван. Свястно!

Аватар
TOYAGA

Мнениеот КапитанПланета » Нед Ное 30, 2003 1:47 pm

[quote="bikerider"]
[br
...като ще си говорим за екология, знаеш ли велосипедната индустрия на кое място е в света по замърсяване на околната среда? На ЧЕТВЪРТО!!!! ...
[/quote]

Bikerider, това направо ме потресе... От къде имаш тази информация ? Аз се изживявам като природолюбител, а то какво излезе... бил съм една от основните причини за замърсяването...

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот bikerider » Нед Ное 30, 2003 5:43 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="bikerider"]
[br
...като ще си говорим за екология, знаеш ли велосипедната индустрия на кое място е в света по замърсяване на околната среда? На ЧЕТВЪРТО!!!! ...
[/quote]

Bikerider, това направо ме потресе... От къде имаш тази информация ? Аз се изживявам като природолюбител, а то какво излезе... бил съм една от основните причини за замърсяването...

[/quote]

точен сайт не мога да цитирам, но съм го чел в статия преди време - статията беше за Тайван и замърсяването и се цитираха статистики на неква си там щатска агенция...

предполагам че главен принос има все пак фактът че голям процент от производителите прехвърлят производството в Тайван - а там екологията знаеш колко е на мода...

Аватар
bikerider

Мнениеот КапитанПланета » Нед Ное 30, 2003 5:53 pm

[quote="bikerider"]

точен сайт не мога да цитирам, но съм го чел в статия преди време - статията беше за Тайван и замърсяването и се цитираха статистики на неква си там щатска агенция...

предполагам че главен принос има все пак фактът че голям процент от производителите прехвърлят производството в Тайван - а там екологията знаеш колко е на мода...

[/quote]

Ааа, щом става въпрос за Тайван... ясно. Въобще не ме изненадва - сигурно поне 80% от индустрията е в този регион...

КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2003 9:39 am

[quote="zero knowledge"]
praveneto na "сериозен тест" mi se struva dobra ideq, ne samo za spirachki. g-n Admin, kakvo shte kazhete po vyprosa, mozhe bi lqtoto na pamporovo ;)
[/quote]

Г-н Zero Knowledge – вие тук с Bikerider, Toyaga и Windstream такъв тест/анализ написахте, какъвто не съм чел в почти никое списание. Сравнителен, подробен, описателен – просто бижу! :D
Разбира се, ако има кой да го напише, няма нищо по-хубаво от това инфото да се систематизира в един сравнителен или два отделни теста.
За съжаление аз няма как да помогна по въпроса, тъй като не съм карал за повече от 5мин. нито едната от двете спирачки. Само мога да публикувам, ако сътворите нещо такова хубаво, като тази дискусия тук.
Така че, ако ти се пише тест, ще се радвам да го публикувам.:) Като те знам, читателите могат да са сигурни, че спирачките са тествани съвсем по предназначение и на високо ниво!:8D:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2003 9:42 am

[quote="КапитанПланета"]

[quote="bikerider"]
[br
[/quote]

[/quote]

Да бе, и на мен нещо ми стана гадно...:xx(:
Поне се успокоявам с това, че околната среда се замърсява само при производството на стоките, а не и при последващото им потребление (за разлика от някои други индустрии). :)

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Вто Дек 02, 2003 10:43 am

[quote="Admin"]

[quote="zero knowledge"]
praveneto na "сериозен тест" mi se struva dobra ideq, ne samo za spirachki. g-n Admin, kakvo shte kazhete po vyprosa, mozhe bi lqtoto na pamporovo ;)
[/quote]

Г-н Zero Knowledge – вие тук с Bikerider, Toyaga и Windstream такъв тест/анализ написахте, какъвто не съм чел в почти никое списание. Сравнителен, подробен, описателен – просто бижу! :D
Разбира се, ако има кой да го напише, няма нищо по-хубаво от това инфото да се систематизира в един сравнителен или два отделни теста.
За съжаление аз няма как да помогна по въпроса, тъй като не съм карал за повече от 5мин. нито едната от двете спирачки. Само мога да публикувам, ако сътворите нещо такова хубаво, като тази дискусия тук.
Така че, ако ти се пише тест, ще се радвам да го публикувам.:) Като те знам, читателите могат да са сигурни, че спирачките са тествани съвсем по предназначение и на високо ниво!:8D:

[/quote]

Аз лично нямам нищо против напролет да участвам с моя хардуер (NRS с XT 160 mm CenterLock) в практически тест за сравнение на XC-дискове – стига да се явят адекватни съперници от лагерите на Hayes (HFX Mag) и Magura (Marta). Предполагам, че в групата на танкистите с грамофонните плочи също няма да липсват доброволци...

Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Вто Дек 02, 2003 10:46 am

[quote="Admin"]

[quote="КапитанПланета"]

[quote="bikerider"]
[br
[/quote]

[/quote]

Да бе, и на мен нещо ми стана гадно...:xx(:
Поне се успокоявам с това, че околната среда се замърсява само при производството на стоките, а не и при последващото им потребление (за разлика от някои други индустрии). :)

[/quote]

Блазе ти - мен това изобщо не ме успокоява... :xx(::xx(::xx(:

Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Дек 05, 2003 3:43 pm

btw, sorry че подхващам темата отново, но вижте какво бижу открих в сайта на Magura в секцията "Why should you choose Magura brakes?". Просто немея...

[snip]
The real asset, offered over years by MAGURA alone (and in the meantime copied by [b]a Japanese company[/b]), is that our stoppers use low viscosity MAGURA Royal Blood mineral oil as transmission medium which does not absorb water and actually lubricates the whole system.

All other competitors' disc brakes use aggressive DOT brake liquid (used normally in car and motorcycle braking systems). [size=200][b]DOT has to be changed regularly because it absorbs water, even the water vapor in the air inside your open system's brake reservoir. [u]This has a negative effect on the brake's function.[/u][/b][/size] The bleeding of such brakes is then regularly necessary, but not funny at all. DOT is toxic, irritates your skin and strips the paint off your frame when you don't pay attention.

Do you really want to be bothered with problems like that? Choose the tricky, troublefree and clean solution: Rely on MAGURAs, if you prefer riding to wrenching. and remember for the case of the cases that MAGURA Royal Blood is much more bike oriented and nicer stuff to deal with. MAGURA brake technology. Simple solutions for [size=167][b]smart[/b][/size] bikers. [u][b][size=200]Save the planet![/size][/b][/u]
[snip]

Изобщо отдавна не бях виждал такъв ярък пример на Оруелов новоговор... да изтъкваш главното предимство на DOT като негов недостатък... абе... както и да е... (ZK това не е реплика срещу тебе... макар че ти точно това си чел... но не ме flame-вай pls - не ми е целта да спорим отново - нямам сили вече ;);):D:D:8D::8D:)

Аватар
bikerider

Мнениеот zero knowledge » Пет Дек 05, 2003 8:07 pm

vsyshnost ne pomnq da sym go chel, pone poslednata godina ne sym ;)

a che marketingovite strategij na povecheto proizvoditeli sa krajno manipulativni ... :B):

don't believe the hype
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge

Мнениеот SPA » Съб Дек 06, 2003 10:44 am

[quote="zero knowledge"]

a che marketingovite strategij na povecheto proizvoditeli sa krajno manipulativni ... :B):

don't believe the hype
[/quote]

Стига си чел вредни статии бе човек. Накрая няма да си взимаш нищо щото все ще се съмняваш: "Ами сега дали ме манипулират". Понякога спазвай максимата: "Постият човек е щаствлив защото е в неведение".

Нали знаеш как в математиката обясняват знанието и незнанието. Един кръг - той е знанието, а обиколката е това което не знаеш. Колкото повече занеш - респективно кръга нараства толкоз по-голяма става обиколкотата му от тук и незнанието. Крива хава като цяло.

Абе какви глупости бръщолевя сега.
Вредно е да пишеш рано сутрин все още силиция не е заграл. Имаше нещо такова в една книга за един Детриус.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Jacket » Съб Дек 06, 2003 5:28 pm

Май беше Детри[b]т[/b]ус ;)

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Мнениеот SPA » Пон Дек 08, 2003 9:41 am

[quote="Jacket"]

Май беше Детри[b]т[/b]ус ;)

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)

[/quote]

E Jacket az sam si skaran s imenata. Obiknoweno na kraia na knigata chak razbiram dadeno ime kak tochno se pishe i proiznasii. :)) Daje i sled 20 knigi kakot e w sluchaia.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот bikerider » Пон Дек 08, 2003 11:28 am

[quote="zero knowledge"]

don't believe the hype
[/quote]

ми не знам - поне на мен поразително ми заприлича на това което ти каза :D

Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Дек 08, 2003 11:30 am

[quote="SPA"]

[quote="zero knowledge"]

don't believe the hype
[/quote]

Стига си чел вредни статии бе човек. Накрая няма да си взимаш нищо щото все ще се съмняваш: "Ами сега дали ме манипулират". Понякога спазвай максимата: "Постият човек е щаствлив защото е в неведение".

Нали знаеш как в математиката обясняват знанието и незнанието. Един кръг - той е знанието, а обиколката е това което не знаеш. Колкото повече занеш - респективно кръга нараства толкоз по-голяма става обиколкотата му от тук и незнанието. Крива хава като цяло.

Абе какви глупости бръщолевя сега.
Вредно е да пишеш рано сутрин все още силиция не е заграл. Имаше нещо такова в една книга за един Детриус.
[/quote]

Да разбирам, че си от клуба на синьото хапче? :D:D:8D::8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот C_Mo » Пон Дек 08, 2003 11:33 am

[quote="bikerider"]

[/quote]

Кое от всичките сини хапчета... !? ;)

...fucker...
Аватар
C_Mo

Мнениеот SPA » Пон Дек 08, 2003 11:35 am

[quote="bikerider"]
[/quote]

Абе че съм син, син съм и то на татко ми.[:p][:p][:p]
Ама за какво хапче става въпрос [:p]:D[:p]:}):;):o)8):|)::xx(::V::^::(!::8::):?::?::?::?::?:
SPA

Мнениеот bikerider » Пон Дек 08, 2003 11:38 am

[quote="xtr"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

Кое от всичките сини хапчета... !? ;)

...fucker...

[/quote]

SPA: Онова в другата ръка на Morpheus :D:D:8D:
xtr: няма значение кое от всичките :D:8D::8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот SPA » Пон Дек 08, 2003 11:43 am

[quote="bikerider"]
...SPA: Онова в другата ръка на Morpheus ...
[/quote]

А за този боклук ли? Аз ги отказах още като станах на 7. Минах на лилави. Едни такив много готини как бяха ... ??? Ааа сетих се!!!:Теменужки.
SPA

Мнениеот bikerider » Пон Дек 08, 2003 11:45 am

[quote="SPA"]

[quote="bikerider"]
...SPA: Онова в другата ръка на Morpheus ...
[/quote]

А за този боклук ли? Аз ги отказах още като станах на 7. Минах на лилави. Едни такив много готини как бяха ... ??? Ааа сетих се!!!:Теменужки.
[/quote]

връзкар :D:8D: ти подобрена версия на Матрицата ли бацаш, какво? [:p];):D:8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот SPA » Пон Дек 08, 2003 11:59 am

[quote="bikerider"]
връзкар :D:8D: ти подобрена версия на Матрицата ли бацаш, какво? [:[/quote]

А дай да не говорим кой къв връзкар е че хората ще ни завидят :D
SPA

Предишна

Назад към Архив