Впечатления от Scott Genius RC30

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Harka » Пет Мар 26, 2004 9:25 pm

Мисли глобално, действай локално!;)
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Съб Мар 27, 2004 12:04 am

[quote="Harka"]

Мисли глобално, действай локално!;)
[/quote]

Точно така!

В тази връзка искам да споделя, че през последните дни помислих малко по въпроса за NRS-клуба и достигнах до заключението, че домейн с име "nrsonly.com" или "nrsclub.com" би било твърде подходящо за локално начинание с глобална перспектива. Имам вече и някои идеи за съдържанието/структурата на сайта, но ще ми трябва още малко време, за да селектирам/структурирам наличната под различни форми информация. След това мисля, че няма да е зле да се организира един кратък делови производствен запой за оперативно координиране на идеите/ресурсите, след което можем да взривяваме...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот КапитанПланета » Съб Мар 27, 2004 7:56 am

[quote="TOYAGA"]
Точно така!

В тази връзка искам да споделя, че през последните дни помислих малко по въпроса за NRS-клуба и достигнах до заключението, че домейн с име "nrsonly.com" или "nrsclub.com" би било твърде подходящо за локално начинание с глобална перспектива. Имам вече и някои идеи за съдържанието/структурата на сайта, но ще ми трябва още малко време, за да селектирам/структурирам наличната под различни форми информация. След това мисля, че няма да е зле да се организира един кратък делови производствен запой за оперативно координиране на идеите/ресурсите, след което можем да взривяваме...

[/quote]

Супер ! Ами айде да поумуваме още малко и да се организираме. Мястото на срещата е ясно, остава само дата и час :D. Аз също имам някои идеи, вкл. и софтуера за сайта и тем подобни подробности.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Предишна

Назад към Архив