Мотори на Витоша

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот M1010X » Чет Май 13, 2004 4:56 pm

на един мой познат един дядка му вдигна бастуна (без асоциации!) и го перна по шлема. ако не се беше навел, бастунът щеше да го удари по маската. и след това щеше да е наложително да спукаме канчето на дядото... добре, че не се стигна дотам.
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот MOD » Чет Май 13, 2004 7:47 pm

[quote="bikerider"]

[quote="TOYAGA"]

[quote]След което последва яко кудкудякане...[/quote]

:D:D:D Типично! Изглежда издаването на този тип звуци е свързано по някакъв начин с количеството мозък/гънки на този, който ги издава...:D:D:D
[/quote]

еее, айде ся и ти... зор ще видиш като те емнат ей сега феминистките :D:D:8D::8D:
за мен всичко е ясно отдавна - на жените им трябва задължително мъж, за да пази, да реагира своевременно, да плаща, да пазарува, да готви, да чисти, да е.е, пак да плаща, пак да пази, да реагира на опасности.

абе МЪЖ им трябва и това е, дори в планината, пардон особено там :D:D:D:D:8D::8D::8D:

(мале ей ся и мен като ме емнат...) :D:D:D:8D::8D:
[/quote]

момчета, този медал има и обратна страна ...
А ние какво ще правим без жените ? ( с което не искам да кажа, че не съм съгласен с написаното по-горе - разбира се има и изключения ... )
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот HellRaider » Чет Май 13, 2004 8:03 pm

[quote="MOD"]

[quote="HellRaider"]

mani tva s tiq turisti e ludost!!!!! Men edin turist vednyj koito qvno ima6e dosta dobri refleksi me zameri s butilka mineralna voda ot 400ml :8:[B)
[/quote]

не му ли я върна ;):?::D:D:D
[/quote]

da ve ako bqh sprql 6tqh da go ubiq =)_))
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Чет Май 13, 2004 8:29 pm

da be a taka samo taka ,tiq gadni starci za nisto nestavat i sa mnogo zlobni

:xx(::(!: GENOZID:(!::xx(:

i sa super malumni,voobste nemislqt kak ni zatrashavat sas tezi needekvatni deistviq ,naprimer sas bastuna na onbiq dedo ,napravo ste slezna ot baika i ste mu otkasna glavata :}):debi murshata
debi :}):

kak da se se otnasqme sas nenoirmanicite kato tqh che sa opasni
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот КапитанПланета » Чет Май 13, 2004 8:47 pm

[quote="bikerider"]
за мен всичко е ясно отдавна - на жените им трябва задължително мъж, за да пази, да реагира своевременно, да плаща, да пазарува, да готви, да чисти, да е.е, пак да плаща, пак да пази, да реагира на опасности.
[/quote]

Аааа, недей така, много ти се мола ако обичаш... За другото съм съгласен, но за готвенето и чистенето - няма да стане тая. Много лесно отстъпваш позиции, за които е воювано хилядолетия ;). Ти верно описваш съвършения мъж според жените, ама айде да не почваме сега да описваме съвършената жена според мъжете, че тогава ше стане страшно ...
И ей ччч, феминистките, само се бъзикам, да не ми се вържете сега :B):[:0]:X:X:X:8D::^:
А BTW много ми е интересно колко феминистки има в клуба. Девойки съм забелязал 2-3 да наминават грациозно, но дали са феминистки ...
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Май 13, 2004 9:04 pm

Ami neka gi popitame,kakvo mu pla6tame.:8D:Nai-mnogo edin 6amar da iziadem,no samo ako ni sbarat po trailovete hehe:8D:;)

Aide momi,nadaite zov,4e da razberem,4e vi ima de:8D:,4e tuka foruma go oburnahme na gay parti ve4e [:p]:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот axelmax » Чет Май 13, 2004 10:08 pm

:X:X:X sladur nedei taka de :X:X
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Май 13, 2004 10:15 pm

[quote="axelmax"]

:X:X:X sladur nedei taka de :X:X
[/quote]

ШШШШ,трай сега,да не се излагаме пред нежния пол;):8D:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Admin » Пет Май 14, 2004 1:15 am

[quote="Windstream"]

[quote="Admin"]

Е това ми е трудно да си го представя - щом ги има описаните от теб правила, разделени зони и т.н., ще им е много, много трудно да те изкарат теб виновен. Виж, обратното ще е по-лесно.:8D:
[/quote]

Абе трудно ти е, но май забравяш че това все пак са САЩ, най-lawsuit-happy държавата в света. И за да съм по-конкретен - тук за да караш МПС из парковете се искат специални разрешителни, еми на колежката чиято собственост е пикапа вече й е отнето едно такова. Стана през есента, точно в парка който й е на две крачки от вкъщи (много красиво и приятно място между впрочем) - карали с баща й ATV-та и на някакъв завой им излезли семейство заблудени туристи, в пълен комплект от бабичката до едва кретащ дребосък. За да не ги ударят бащата завива рязко надясно и се качва на някакъв рид, мацето пробва същата маневра вляво но машината се подхлъзва, шибва се в някакво дърво чупейки предното окачване, завърта се и забърсва келеша. При това лапето отнася само леки натъртвания и ожулвания. Най-интересна е реакцията на бащата-турист - вместо да хукне да спасява детето си копелето налита на бой на момичето, добре че нейния баща пък е леко огромен строителен работник, та набързо е обяснил на оня кой е шефа. Естествено се стига до съд, адвоката на туристите излиза с финта че бабата имала някакви здравословни проблеми и затова са се решили на такава рискована стъпка като пресичането на MX територията. Това и факта че точно малкия е пострадал от удара (силата на общественото мнение или "спасете децата ни от безотговорните шофьори" :}):) повлиява на съдията и резултата са отнети разрешителни на мотористите за съответния парк. Ремонта на машината съотвено си е за тяхна сметка щото застраховаталната им компания пък не поемала отговорност при загубени съдебни дела. Абе луда работа... :xx(:
[/quote]

Примери като тези на Велко бях чувал. Правят се дори и класации за най-абсурдни присъди на годината, може и оттам да ги е взел.
Обаче твоят пример тотално ме съсипа. :D Често казано, имах малко по-добро мнение за съдилищата в САЩ. :(
В конкретния случай логичното би било туристите да бъдат осъдени да платят ремонта на счупеното возило, ама...явно навсякъде пишман туристите имат най-силни лобита или просто крякат най-силно, та все тяхното става. :(!:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пет Май 14, 2004 1:20 am

[quote="HellRaider"]

mani tva s tiq turisti e ludost!!!!! Men edin turist vednyj koito qvno ima6e dosta dobri refleksi me zameri s butilka mineralna voda ot 400ml :8:[B)
[/quote]

Брат ми също е бидел замерян с половинлитрово шише (пълно), както и с камъни, при това без да е направил нищо на тия тъпаци. А тъпаците са били некакви шкембести чичета, дето са били по дезориентирани и от бабките. :(!:
Мани - мани, като го знам брат ми как лесно му кипва кръвта от такива, направо се гордея, че се е сдържал, та не е станало мазало. Ама той направо е бил шашнат, безкрайно изненадан и т.н., та може и това да е помогнало (на чичетата). :xx(:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Newone » Пет Май 14, 2004 4:13 am

[quote="bikerider"]

[quote="MOD"]

Само да добавя и внезпната смяна на посоката ... примерно първо тръгват в дясно, ти се насочваш на ляво и в последния момент и те тръгват на ляво .. кошмар .. ( случвало ми се е на живо, за малко да се ударя в една пенсионерка ... добре , че не карах бързо ... не беше на спускане .. а по Обиколната ... :()
[/quote]

Най-комичната такава ситуация (тя за мен си е направо легендарна) е когато се спусках над Драгалевци - по пътеката към манастира две лелки ходеха едната плътно в ляво, другата плътно в дясно и два метра свободен коридор за мен по средата. Но понеже bikerider мрази мистър Мърфи :D им подвикнах яко достатъчно отдалеч да имат време за реакция. След което последва яко кудкудякане и накрая като резултат И ДВЕТЕ ми пресякоха пътя и си размениха местата - тази дето беше в ляво отиде в дясно и обратно. Как не се пребих от смях и досега не ми е ясно... :D:D:D:8D::8D:
[/quote]

В резултат на такава маневра, но изпълнена от четири пълнички каки, аз установих, че Hayes са много добри спирачки и че гърбът ми в никакъв случай не е създаден за удари в асфалт:xx(::B)::D
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Windstream » Пет Май 14, 2004 5:34 am

[quote="Admin"]

Примери като тези на Велко бях чувал. Правят се дори и класации за най-абсурдни присъди на годината, може и оттам да ги е взел.
Обаче твоят пример тотално ме съсипа. :D Често казано, имах малко по-добро мнение за съдилищата в САЩ. :(
[/quote]

Ако знаеш колко други такива примери има... след още някой месец research ще мога сигурно цяла книга да издам с тях :V:

@bikerider
Това с двете "кокошки" ще се задавя от смях само като си го представям, добре че тукашните са със забавени реакции (не без известна връзка с теглото им ;)) и сравнително по-лесно се вкаменяват. Съвсем друг вече е въпроса че обикновено го правят на най-неподходящото място, като средата на тесен дървен гадно-мокър мост например - днес една ми го извъртя тоя номер, да я пита човек къде е хукнала в 7:30 сутринта :}):.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот velco » Пет Май 14, 2004 9:43 am

[quote="Admin"]
[/quote]

Естествено, че от там съм ги взел (http://www.stellaawards.com). Втората де. Първата е от една книга на Лии Якока.
[quote]
В конкретния случай логичното би било туристите да бъдат осъдени да платят ремонта на счупеното возило, ама...явно навсякъде пишман туристите имат най-силни лобита или просто крякат най-силно, та все тяхното става. :(!:
[/quote]

Не е проблема в туристите, а в lawyer-ите.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот bikerider » Пет Май 14, 2004 10:58 am

[quote="КапитанПланета"]
Аааа, недей така, много ти се мола ако обичаш... За другото съм съгласен, но за готвенето и чистенето - няма да стане тая. Много лесно отстъпваш позиции, за които е воювано хилядолетия ;). Ти верно описваш съвършения мъж според жените, ама айде да не почваме сега да описваме съвършената жена според мъжете, че тогава ше стане страшно ...
[/quote]

Бе то не феминистките, ами сега мачистите ме емнаха :D:8D:
Къдя бе момчета съм казал какъв трябва да е мъжът СПОРЕД МЪЖЕТЕ? :D:D:8D::8D:
Казах за жените :8D:

Edit: Освен тва, готвенето е изкуство, което жените овладяват най-често зле, в редки изключения имат известен усет за нещата. :D:D:8D::8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Май 14, 2004 11:02 am

[quote="Newone"]
В резултат на такава маневра, но изпълнена от четири пълнички каки, аз установих, че Hayes са много добри спирачки и че гърбът ми в никакъв случай не е създаден за удари в асфалт:xx(::B)::D
[/quote]

Кой кара с висока седалка, а? :D:D:D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Май 14, 2004 11:06 am

[quote="Windstream"]
@bikerider
Това с двете "кокошки" ще се задавя от смях само като си го представям, добре че тукашните са със забавени реакции (не без известна връзка с теглото им ;)) и сравнително по-лесно се вкаменяват. Съвсем друг вече е въпроса че обикновено го правят на най-неподходящото място, като средата на тесен дървен гадно-мокър мост например - днес една ми го извъртя тоя номер, да я пита човек къде е хукнала в 7:30 сутринта :}):.
[/quote]

абе... кокоша им работа... :D:8D:

държа да отбележа обаче, че по-спортната част от нежния пол реагира превъзходно, даже по-добре от мъжете на моменти.
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Архив