ЩО ЗА ХОРА ИМА ???

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Dani » Пон Май 31, 2004 2:25 pm

[quote="PtD"]

Второ, за средството за уведомяване на присъствието - от тия въздушните свирки, които се използват от запалянковците по време на футболни мачове, доближавате се на безопасна дистанция, и ако не ви направят място, използвате флакончето по предназначение. Гарантирам успех :}):;):D
[/quote]

Hahhhahahahahhaa абе има едни такива малки сирени 110db дето ги слагат по колите ама по-малки. Решил съм да сложа едно на колелото, на батерийки, може малко да са тежки, ама удоволствието да видиш разни сърдити бабки да ти правят място със задно салто, си заслужава допълнителния товар. :D:8D::8D::D:8D:

П.С.: Ако някой се чуди какво е 110 db - означава че много герултия вдигат!
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Пон Май 31, 2004 6:43 pm

kvi si sireni i babkite pomagat[:p]
karam si az edin pat vav centara po troara che trebashe da vida neto ama bavno edna babka me vide i az qvideh i dvamata se vijdame i tq izvednaj izvika nesto i se napravi na stresnata ot tam az si prodaljavam bez da se pritesnqvam ,no sledkato zavih to pochti beh na zavoq kogato se videh me sas babeto imashe ,mnogo hora ama az kato se priblijih vzeha vsichki da mi pravat mesto za poveche ot dve koella i koridora beshe kam 20 m i posle zavih po ulicata ,e ne se varnah da pocherpa babeto ama mnogo mi pomogna che nali sam za vazdushno ohlajdane i trebashe da vdigna skorosta:D
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот bestbg » Пон Май 31, 2004 7:03 pm

има едни гадни дето наподобяват аларми... много са тъпи :)ние с Graverr не използваме а викаме... така като се пускахме викахме на туристите и те бегаха надалече и минавахме... :D
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Предишна

Назад към Архив