[quote="King.of.nothing"]
Днес и ние отидохме до Ясна поляна и намерихме това местенце дето сте правили снимките (хората там го наричаха "Язмата" (аз си мислех, че е "Аязмо" но пък щом казват)) и искам да отбележа че района е прекрасен за каране, но това далеч не е целта на поста ми:^:.
Оказа се, че кметицата (която MOD каза че е много точна) ми беше даскалка по биология в 7-ми или 6-ти клас:D няма значение важното е че ме позна и разказа за вашата проява:^::D. След като разбра че се познаваме предложи някой ден да се хванем и да отидем горе на беседката (която е до Аязмото и според мене беше страхотна само дето бяха ходили някакви идиоти:(!: и бяха направили всичко в шишета от бира и боклуци при положение че има 10 коша точно до тях:(!: ама какво да се прави.....) и да седнем да похапнем и да пийнем (а знае ли човек после може и да се търкулнем:D ама това ще се решава на място). Ние я разгледахме и забелязахме, че има готови нацепени дърва и скара за барбекюто така че даже и няма да се мъчим да събираме дърва:8D:.
Само не се разбрахме за яденето и пиенето тъй като ние все пак ще сме гости и смятам, че няма да е гостоприемно от нейна страна ако ние си ги купим:D:D:D ама ако се наложи колко му е важно е веселба да става:^:.
Та мисълта ми беше че вече имаме официална покана да ходим там само трябва да се организираме и да се надяваме че MOD говори сериозно за Странджа 2 - Октомври месец8). А спомена нещо и за някакъв хотел в който щели да ни предоставят ресторанта ама не разбрах неин ли е хотела и предлагаше да отидем там или просто го даде като идея, но на следващото ходене ще разпитам повече за него.

:D
[/quote]
Е,това е!Щом вече имаме връзки с кметицата...

:tongue:
Дървата,които си стоят там нацепени едва ли са събрани за нас.Според мен няма да е много учтиво да ги употребим ей така,без да съберем други или да оставим нещо в замяна.
May the force be with you.