Hora kakvo stava s cenite na BG pazara ?!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот MAN6 » Пет Авг 20, 2004 9:58 pm

а "ба де ва" (:rofl: аааааааааааааааааахахахахахахахаха сетих се за Пламен скриймбой-а) кога ще спрете с тази жалка имитация на пародия с тънка жилка на комедиен фарс !?! :crazy: :)
че аз може и да не съм в час де, ама не мога да разбера кой какво по-точно цели...:confused: :)
то май няма и нужда, но все пак... :crap: :)
а авторът на темата г-н Гледстоун(;)) няма ли да напише нещо... след като вече толкова се изписа той не направи ли своя извод
ако може да сподели с публиката :praying: :)
тенк ю ин адванс :P

уеко изпростеххххххх:unhappy:
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот No1s » Съб Авг 21, 2004 2:27 pm

Спора просто е много безсмислен. Фактите са си факти. БАС продават изключително скъпо! Няма какво да се обясняват. Не ги разбирам финансовите политики, за да се изказвам като велик специалист, НО осъзнайте се малко. Все пак живеем в България. Аиде да не се рова по статистики, но я ми кажете колко процента от хората в БГ живеят с над 500лв на месец??? И те искат да карат в планината, и те искат да имат хубаво колело. Ама как да стане това, като едвам свързват двата края! Не сме чак толкова богати (повечето от нас), че да плащаме на механиците във БАС. Има доста добри механици, които не са ходили на някакви си специални курсове. Освен това аз като си зема нещо от БАС, давам и за механиците да ходат на уроци. ОК. Ама после като дойда пак и искам да ми оправите нещо, тея същите механици ми зимат парите :crazy::crazy:. Накой неща са изключително скъпи. Например преди време гледах в Jensons DJ наколенки на 661 за 7.5$. Вярно да ти ги докарат ще ти земат още малко кинти, ама аиде да не права изчисления, но няма да излязат над 30лв. Ами ако имаш познат там?? Не ми се влиза в сайта на БАС (нямам желание) но съм 100% убеден, че са поне 2-но или 3-но по-скъпи! Как така? Да сравним ли доходите на един обикновен български гражданин с един американски. Имам познат там и той ми беше казал, че детската надбавка там е над 250$! Ясно ми е, че цените тук не може да бъдът едни и същи с тези в USA, но поне се упитайте да бъдът близки. Ясно е , че и вие трябва да живеете, ама аиде стига. Нищо против БАС нямам, и те са хора, и те трябва да живеят, и те трябва да карат колела, но пак казвам живеем в БГ. Това е скъп спорт, няма съмнение но защо трябва да карате хората да си поръчват нещата по интернет. След някоя друга година вие ще останете с 5 човека клиенти, които вадят пари от всеки джоб. Тва е нямам какво повече да кажа. Може да не ви хареса това, което съм написал, НО ТОВА СА ФАКТИТЕ!
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Рейтинг: 1700

Мнениеот Dani » Чет Авг 26, 2004 10:26 am

[b]dumping[/b] - selling goods abroad at a price below that charged in the domestic market.
Демек - Да продаваш на цени по-ниски от тези на които си го купил!
Кой може да го докаже? !?!?!?!:dunno:
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Мнениеот Dani » Чет Авг 26, 2004 10:37 am

[quote="xtr"]

@bikerider

не обвинявам никого в нищо и не коментирам ценовата политика, нито на Веломания нито на PricePoint.

Коментара ми е към пишештите по темата и към теб включително. Не сте наясно как стоят нещата затова спрете да си чешете пръстите и ходете да пиете по бира.
[/quote]

Напротив, знаем как стоят нещата! Вие се забавлявате за сметка на нашите пари! Това е!
Всичките политики, промоции, намаления и т.н. се извършват с наши(на клиентите пари). Какво има да се мисли? Имате купувачи - имате пари, нямате купувачи - нямате пари!
:dunno:
Обаче това за бирата ми хареса!:D
Dani

Мнениеот gladstone » Пет Авг 27, 2004 11:06 pm

Zna4i purvo sajalqvam 4e zabravih za temata koqto pusnah i vtoro sajalqvam 4e ne vidqh 4e ima 3 stranizi i si 4eta 1-vata 1 sedmiza:I
Abe mnogo ne6ta sa se izpisali kato gledam ama az nqmah namerenie natam da otide taq tema...No vse pak si napravih izvod i da,MAN6, 6te go spodelq:) Izvoda e sledniq: 6te si karam koleloto s "kenefa" (kakto mi narekoha zadnia shock v BAS a moje i za cqloto kolelo da sa govoreli ne znam) i 6te si se radvam na Vito6a dokato kenefa izdarji.Smenil sum mu po4ti si4ko i skoro kakto pisah v edna tema i ramkata s vilkata 6te smenq. No glavanata mi ideq e 4e tova 4e koleloto mi ne struva 3 ili 4,000 leva ne me pravi po-lo6 biker, i se samnqvam i 4e podobno kolelo moje da me napravi po-dobar ( vijte za Sprite ve4e ne znam:D :D. Da vqrno v nqko slu4ai koleloto ograni4ava kara4a, ma ponqkoga stava i obratnoto, vijdal sum podobni slu4ai...Hubavo 6te e vsi4ki ceni da sa prili4ni i sravnitelno ednakvi navsqkude, ma to tova 6te stane nqkoi drug put.
Blagodarq za otziv4ivostta, prosvetlihte me po dosta vaprosi,:peace:
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот plcb » Нед Авг 29, 2004 8:04 pm

kormiloto struva tolkova 6toto varvi s to4no opredelena lapa-za nina si prav tam e moje bi edno ot eftinite mesta
Аватар
plcb

Рейтинг: 1200

Мнениеот Zozka » Нед Авг 29, 2004 10:39 pm

@Gladstone: Евалата пич :^: :beer::beer:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот bikerider » Пон Авг 30, 2004 10:24 am

[quote="gladstone"]
No glavanata mi ideq e 4e tova 4e koleloto mi ne struva 3 ili 4,000 leva ne me pravi po-lo6 biker
[/quote]

Ма ако някой мисли обратното, заслужава само смях...

[quote="gladstone"]
i se samnqvam i 4e podobno kolelo moje da me napravi po-dobar
[/quote]

Виж тука не си прав ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот gladstone » Пон Авг 30, 2004 11:24 am

[quote][quote="gladstone"]
i se samnqvam i 4e podobno kolelo moje da me napravi po-dobar
[/quote]

Виж тука не си прав ;)
[/quote]

Da taka e, ama mi zvu4e6e po-mudro ako taka produljava6e izre4enieto :D

Abe malko offtopic: Ima li nqkoq firma deto da mi dostavi vilka ot Pricepoint za po malko ot 86$ (kolkoto iskat DHL) ?
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот Dani » Пон Авг 30, 2004 2:08 pm

[quote="gladstone"]

No glavanata mi ideq e 4e tova 4e koleloto mi ne struva 3 ili 4,000 leva ne me pravi po-lo6 biker, i se samnqvam i 4e podobno kolelo moje da me napravi po-dobar ( vijte za Sprite ve4e ne znam):D :D. [/quote]

Е те за тва става въпрос!
То другото си е само суета!:D
Dani

Мнениеот Lam3r40o » Пет Мар 11, 2005 10:00 pm

Четох,четох,четох....Заболяха ме очите и не ми стана ясно защо като едните продават много евтино,а другите много скъпо не пратите някого да провери кво става точно и да са свърши с тоя спор.Вий поне си имате магазини горе-долу добри(както четох) при нас във Варна магазините дет уж са добри са двата [url=www.velos.varna.net]Велос-а [/url]Единия не бачка,а другия работи от 15ч. до 18.ч!Ефекта wow!Обслужването,понякога може да се нарече самообслужване!вобще.... така че момчета идете разберете се кат хората...:angel2::beer:
Lam3r40o

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Архив