TLD - дизайн и качество без компромис?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 19, 2005 4:13 pm

[i][b]А като обсъждаме дълбоки, фундаментални, принципни проблеми, ..., подпомагаме ориентацията на всеки в безкрайното море от информация в обкръжаващия ни свят, в който само TOYAGA, bikerider и Иван Костов стърчат като жалони и посочват правия път[/b][/i]

Мдааа, липсва ни само did или някоя друга МАЙНА, която като един Жан Виденов същи да ни [i][b]"достави малко радост, като ни припомни отминали емоции"[/b][/i]
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Вто Юли 19, 2005 4:19 pm

еее, как мога да не си призная, че остроумието на отговора ти ме накара да се засмея с глас!

сори за провокацията, беше напълно умишлена (всички културолози във форума са ми свидетели)!

:beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот 4getcredo » Вто Юли 19, 2005 4:25 pm

[quote="did"]

еее, как мога да не си призная, че остроумието на отговора ти ме накара да се засмея с глас!

сори за провокацията, беше напълно умишлена (всички културолози във форума са ми свидетели)!

[/quote]

Ку*... какви???:dunno:

:angel2:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот kulturolog » Вто Юли 19, 2005 4:29 pm

[quote="4getcredo"]

[quote="did"]

[/quote]

Ку*... какви???:dunno:

:angel2:
[/quote]

Такива като тебе и мене бе. Трай си и води записки!
kulturolog

Рейтинг: 1200

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 20, 2005 9:21 am

Малее културолози във форума! И аз съм тръгнал да се опитвам да изглеждам културен:crazy:. що си не трая?:banghead:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот shaggy86 » Сря Юли 20, 2005 10:01 am

Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот shotlandetsa » Съб Юли 23, 2005 11:30 pm

абе хора, аз днес се връшам от родопите: карахме, скачахме, спускахме се в пещери, имаше спускане с въже по скали, правихме куп щуротии, а вие тука още се размятате ... странна работа. до колкото разбрах, времето в софия е било перфектно за каране :rofl:
Cannondale addicted.
Аватар
shotlandetsa

Рейтинг: 1720

Предишна

Назад към Архив