[quote="Newone"]
Препоръчвам ти незабавна смяна с каквото и да е от точния размер 30.8мм, защото иначе може да ти се врътне под задника в най-неподходящия момент.
[/quote]
Ееее, чак пък толко... Аз повече от година карам с адаптер и никакви грижи не съм имал. Стягам яко и си карам без да се пуаша. От какво е продиктувана тази параноя ?
[quote="Harka"]
Наистина колчето е следващото нещо, което задължително ще сменя.Само като го гледам сегашното от какво и как е направено и ми става лошо.Така че препоръчайте някое сравнително леко колче на разумна цена.
[/quote]
Що бе Harka, толкова ли е зле ? Тези от 2004 не съм ги виждал какво представляват, но за 2003 бяха Titec X-Wing които може да не са върха на сладоледа, но си бяха съвсем читави колчета... Иначе за препоръчване - сега съм с Pazzaz и съм много доволен. Предлагат много добро качество за парите, които им искат. Ако искаш най-доброто - Thomson [:p] но за тях не мога да говоря от собствен опит (още;)).
[quote="Harka"]
Друг важен момент е този, че аз все пак не смятам дълго да карам крос кънтри, а само докато излезе новия Pike, за да си взема Giant AC с него (в случай че NRS-а не ме завладее до тогава).В момента съм в дилемата дали да продължавам да ъпгрейдвам Giant-a, защото и в сегашния си вид на баща ми си му е добре (все пак колелото е негово), но просто не мога да го гледам такъв тежък.
[/quote]
Ако стила ти на каране е като за AC, то не очаквай NRS да те завладее [:p];). Относно апгрейдването, поне моето скромно мнение е че по-добре е баща то да го покара първо, пък после да мислите какво наистина е необходимо. Веднъж търкулнеш ли се по наклона на апгрейдите спиране няма (говоря от опит

[:p]:D:8D:). А пък и наистина ли е толкова тежко ? Предполагам че е около 13 кила и нещо, което за баща ти си е екстра (абе идеята е да скъташ някой лев за твоя dreambike - надявам се че разбираш на къде бия)

:o):o):D:8D:. Баща ти ако е маниак, сам ще прецени какво му трябва и ще си го купи. Ако не - ще е повече от доволен

.