Неиздържам вече!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот megi » Пет Яну 06, 2006 3:18 pm

[quote="caspar"]

Седя си в нас и си гледам EARTHED 2, и гледам как момчетата си правят кефа, а аз седя пред компютъра и ми се кара та две невиждам.
Незнам колко хора са като мен, но аз ще се пръсна. Само каране ми е в главата и започвам да си мисля, че това е някакав проблем. На всички само за колела приказвам, даже оня ден карах в най-лошото време.
Дали това е някакъв проблем и колко души се чувстват като мен?!
[/quote]

Спокойно според така описаните симптоми и ти си болен :DЕдин приятел е също като теб само за колело говори,мисли и въобще му е почти като цел в живота.Спокойно не си само ти;)Аз за това сега му помагам да си сглоби колело и да кара,защото той е много зле като не кара.Така,че като се оправи времето карай си и си "боледувай" със здраве :beer:
Do or not do!There is no try!
Ако си чук удряй,ако си наковалня бъди търпелив!
megi

Рейтинг: 1200

Мнениеот mih » Пет Яну 06, 2006 7:15 pm

[quote="EmZo"]

[quote="mih"]

ами аз какво да кажа, като НЯМАМ КОЛЕЛО?!
...
:bouncy:
[/quote]

Леле, човек какво му се е случило на сладкото Ф4??! :(, направо ти съчувствам, за Паралелната ще се сдобиеш ли с нов велосипед?
[/quote]

ами какво му се случи - "изтребителят" ме пренесе през океана (демек, билетът за самолета ми струваше толкова, за колкото продадох колелцето).
колкото до Паралелната - под въпрос е и дали ще имам подходящо за целта колело, и това дали ще успея да се върна точно тогава, но... поживьом - увидим...
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Admin » Пет Яну 06, 2006 8:04 pm

[quote="mih"]

колкото до Паралелната - под въпрос е и дали ще имам подходящо за целта колело, и това дали ще успея да се върна точно тогава, но... поживьом - увидим...
[/quote]

Те са три, така че гледай поне едната да улучиш! Колело все ще се намери ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот mih » Пет Яну 06, 2006 8:21 pm

:praying:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Предишна

Назад към Архив