Спускайте се с full-face каски, че...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот melbata » Нед Юни 11, 2006 10:49 pm

абе трудно ще тръгна на по бира с каска, но иначе админа е АБСОЛЮТНО прав
иначе аз не карам с каска щото рядко ходя по планините, а и карането ми там далеч нее по екстремно от това в софия, а пък тук съм си свикнал с обстановката от малък - тогава никой не говореше за каски и тн.(немаше ни GSMi ни интернет) - въпрос на навик

иначе темата в краина сметка е - СПУСКАЙТЕ се с фулл феис каски - така, че спускайте се, всичко останало е извън нея
melbata

Рейтинг: 1160

Мнениеот naka76 » Пон Юни 12, 2006 5:38 am

@melbata
Пребирах се от работа един петък и настоение къде ще карам през почивните дни. Карах си спокойно, нито бързо, нито бавно 16-18 км/ч по една от най-натовариние улици в града. При което на знам защо ми хрумна да увелича скороста и реших да дръпна педалите ( карам закопчан )при което незнайно как, може да нес съм се закопчал, може и да не съм го направил добре,но кракът ми почва да изпреварва педала и влиза между спизите и вилката. При което правя образцов пирует и се приземявам на глава. Е радвам се че бях с каска. Отървах се само със счупена ключица която ми мина за по-малко от месец. Така че такива аз карам внимателни и на мен не може да ми се случи не вървят тука. Иаз така мисли и си сложих каска на главата в града по странната логика."Имам две какски които седят в къщи и аз да карам без какса?" И така се започна и не съжалявам, защото след онова падане можеше сега да не ти пиша тези редове.
Аватар
naka76

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пон Юни 12, 2006 9:05 am

[quote="melbata"]

абе трудно ще тръгна на по бира с каска[/quote]

Ами на мен най-сериозното ми падане е точно в града след бира и тогава каската си свърши работата много добре. Ама ти явно държиш да си научиш урока по трудния начин.

Впрочем, това разделяне "с каска в планината, без каска в града" е най-голямата глупост, която може да се прави. Един пуща темата, щото иска да ни убеди, че НАВСЯКЪДЕ трябвало да се кара само с фулфейс, после се появява melbata и почва да обяснява, че въобще смисъл от тая работа нямало. Клати се това махало, клати се, трупа се опит по трудния начин... Накрая почти всички разбират, че топлата вода е добро нещо.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ilinkolov » Пон Юни 12, 2006 9:43 am

[quote="did"]
Накрая почти всички разбират, че топлата вода е добро нещо.
[/quote]

Особено когато трябва да се измиеш от кръвта...
от всичко по нещо и от нищо достатъчно
Аватар
ilinkolov

Рейтинг: 1251

Мнениеот bikerider » Пон Юни 12, 2006 11:33 am

[quote="did"]
Клати се това махало, клати се, трупа се опит по трудния начин...
[/quote]

Ако ме питаш мен, такива като melbata дори не осъзнават за какво им говориш...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот naka76 » Пон Юни 12, 2006 3:37 pm

[quote="bikerider"]
Ако ме питаш мен, такива като melbata дори не осъзнават за какво им говориш...
[/quote]

Не си спомням кой, ама пак в един такъв спор някой беше написал, че не можел да кара с каска защото му се разваляла прическата.
Аватар
naka76

Мнениеот bikerider » Пон Юни 12, 2006 4:43 pm

Нееееее :rofl::rofl::rofl::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот klmn » Пон Юни 12, 2006 9:33 pm

:rofl:Гел у раницата..:D
Ама,като си помисля колко моторджии режат из София с над 100,без каски,даже и без очила понякога..изроди..:D
Което въобще не означава че подкрепям тая идея,приятелче моторджия се метна на Цариградско с над 100,защото (според него)се е посукал мотора-(в последствие се оказа разбит семеринг на вилката),отърва се с натъртвания и СЧУПЕНА на две каска..
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот M1010X » Пон Юни 12, 2006 9:37 pm

@klmn - че те половината карат и по потници (или по-добрият вариант - по тениска; такъв с джапанки отдавна не съм срещал).
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Предишна

Назад към Архив