Да бе @boi4ka аз съм. Честита HT2!!
Та за стопа и колоезденето.
[url]http://www.stopbg.com/foto/displayimage.php?album=1&pos=0[/url]
Това е линк към снимка от един стоп, който направихме двамата с приятелката ми от Асеновград до село Габрово (Кърджали) за да потеглим от там по маршрута на Източнородопската байкария. Всъщност щяхме да се качваме на рейс, но го изтървахме, а следващия щеше да мине след 1 час. Тъй или инче сме обикаляли доста на стоп и без да се поколебаем започнахме да махаме, но само на микробуси и камиони. Все пак те имат място и за колелата.
Микробуса, който ни качи беше коневръз - за жалост без коне вътре. Като свалихме колелата известно време се чувствахме така все едно яздим - основно заради миризмата (което не бе чак неприятно). Самото двудневно походче, което направихме беше много приятно!!
[quote="Stafref"]
Пък и то принцип 30-40годишни хора не пътуват на стоп,аз по-възрастен стопаджия от 25-30год.не познавам..[/quote]
За това, че няма по-стари стопаджии се лъжеш!!
Аз познавам поне двама, които са съответно около 50-60 и 40 год. Вероятно те са изключението, което потвърждава правилото, но това е без значение в случая.
А ти как се казваш? 'Щото в Асеновград (макар, че аз не съм от тук родом) не сме много тия с колелата.