Стопаджии

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот roshaw » Вто Окт 17, 2006 7:53 pm

Да бе @boi4ka аз съм. Честита HT2!!

Та за стопа и колоезденето.

[url]http://www.stopbg.com/foto/displayimage.php?album=1&pos=0[/url]

Това е линк към снимка от един стоп, който направихме двамата с приятелката ми от Асеновград до село Габрово (Кърджали) за да потеглим от там по маршрута на Източнородопската байкария. Всъщност щяхме да се качваме на рейс, но го изтървахме, а следващия щеше да мине след 1 час. Тъй или инче сме обикаляли доста на стоп и без да се поколебаем започнахме да махаме, но само на микробуси и камиони. Все пак те имат място и за колелата.
Микробуса, който ни качи беше коневръз - за жалост без коне вътре. Като свалихме колелата известно време се чувствахме така все едно яздим - основно заради миризмата (което не бе чак неприятно). Самото двудневно походче, което направихме беше много приятно!!

[quote="Stafref"]

Пък и то принцип 30-40годишни хора не пътуват на стоп,аз по-възрастен стопаджия от 25-30год.не познавам..[/quote]

За това, че няма по-стари стопаджии се лъжеш!!
Аз познавам поне двама, които са съответно около 50-60 и 40 год. Вероятно те са изключението, което потвърждава правилото, но това е без значение в случая.
А ти как се казваш? 'Щото в Асеновград (макар, че аз не съм от тук родом) не сме много тия с колелата.
Изображение
Аватар
roshaw

Рейтинг: 1220

Мнениеот Stuny » Вто Окт 17, 2006 8:03 pm

хихи
аз съм пътувал до Бургас с една рамка с кормило и вилка , абе цял байк без каплите
нямаше проблеми , доста приятен стоп беше
Stuny

Рейтинг: 2000

Мнениеот Windstream » Сря Окт 18, 2006 4:44 am

[quote="kotka12"]

да си кажа честно не разбрах много от пост-а ти особено тази част, в която съм щял да те побъркам от смях
[/quote]

Не конкретно ти всъщност, а по-скоро приятеля ти с това изказване, ама нали ти си тоя който поства ти обираш кредита (или нещо такова ;)).

[quote]
ама не искам втори път да съм при непознат шофьор, на път с много населени места и трафик и да виждам как дърветата минават прекалено бързо:)
[/quote]

Еми разбрал си ме значи, при това изключително добре. В твоя случай обаче е било сравнително по-сигурно, вярно че шофьора ти е бил луд за връзване, ама поне колата му е била нова и правена за високи скорости, докато моето изживяване беше мамата си трака, 99% съм убеден че на няколко моста за кратко и 4-те колела бяха във въздуха... абе така или иначе не си е работа, ама рисковете на неизвестното/новото.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Окт 18, 2006 7:54 am

[quote="TOYAGA"]

Определено имаха нужда от баня! :D:D:D
[/quote]
Там всички имат нужда от бяня. И аз направих тая грешка, после едвам отмирисах.Аз самият не съм стопаджия и ако качвам то е най-вече войници, че ми е жал.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот kotka12 » Сря Окт 18, 2006 9:55 am

@Windstream

абе и аз така те разбрах, но реших да доуточня
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Stafref » Съб Окт 21, 2006 12:42 am

Хахаха :lol2:Темата стана забавна!

@IronMan>тоя човек дето прави сайта за стопа в БГ мен веднъж ме качи на стоп от Асеновград и бая си говорихме.Roshaw...явно ти си тоя ентусиаст!(помня с няква малка количка ме возеше.Някакъв тираджия качихме даже след КЦМ-то,дето му обясняваше че гладен и недо**ан не си оставал никъде след стоп...:rofl:)Ццц,светът е малък.Значи се пак е готов сайта-екстра е станал,сега само да се обогатяват дестинациите остава.Евала!

Иначе мен най-много ме изнервят разни типажи дето като те качат и почват да ти оплакват всичките проблеми на държавата,на хората..своите,чуждите...:crazy:.Един такъв ми се хвалеше,че бил на 1литър ракия,АМА НИЩО МУ НЯМАЛО НА човека....а аз само гледам как колата постоянно бие наляво в насрещното или надясно към мантинелата и се моля да стигна жив някъде:xx(:(малкото случаи,в които сериозно се замислях сериозно повече да не стопирам)
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот roshaw » Съб Окт 21, 2006 2:36 pm

[quote="Stafref"]

Хахаха :lol2:Темата стана забавна!

@IronMan>тоя човек дето прави сайта за стопа в БГ мен веднъж ме качи на стоп от Асеновград и бая си говорихме.Roshaw...явно ти си тоя ентусиаст!(помня с няква малка количка ме возеше.

Иначе мен най-много ме изнервят разни типажи дето като те качат и почват да ти оплакват всичките проблеми на държавата,на хората..своите,чуждите...:crazy:.Един такъв ми се хвалеше,че бил на 1литър ракия,АМА НИЩО МУ НЯМАЛО НА човека....а аз само гледам как колата постоянно бие наляво в насрещното или надясно към мантинелата и се моля да стигна жив някъде:xx(:(малкото случаи,в които сериозно се замислях сериозно повече да не стопирам)

[/quote]

За малката количка (верно е малка:angel2:) - малка 'ма звяр :D ей на ся ще ни закара до Чепеларе. А дори и малка успява да събере 2 колела и двама човека в купето :bigeyes: - яко а!!
Тия дето возят и се оплакват от държавата (и не само) са уникум и за съжаление хич не са малко. Вече съм им хванал цаката, как да ги забавлявам, 'щото оплакванията им са едни и същи всеки път.
В интерес на истината има дни, когато не съм в настроение и направо ми е кеф като ме качи някой такъв да си говорим гадни работи!

А за кофти шофьори - майко мила, случки всякакви и все ужасни, във форума на сайта съм почнал една такава тема и като се съберат повече историйки (за сега само аз съм я почнал, ама бая хора има какво да кажат по въпроса) ще ви я пусна да я прочетете наведнъж.[url][/url]
Изображение
Аватар
roshaw

Рейтинг: 1220

Предишна

Назад към Други