Scott High Octane 05 VS Ram DHX

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Мнениеот Admin » Пет Окт 20, 2006 8:59 pm

За съжаление май аргументите по темата се изчерпаха...и не виждам кой знае какво положително развитие. Ако някой иска да добави нещо смислено по темата, моля да ми пише на РМ, за да я отключа. От повече лични обяснения, обвинения и т.н. обаче няма смисъл.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 20, 2006 8:59 pm

Ae,вие не сте у-ред,да знаете.
Може ли толкова писане,толкова сукАне,толкова излишна техническа информация да изръсите?А и да се изпокарате.

Отговора всъщност на въпроса,така като е зададен от автора е лесен - Октан.
Защо?Не,няма да тръгна да говоря за това,коя става къде е,кое колко се суче и тн,а само ще кажа от личен опит,че Октана е коуеуото което "джак уф алл трейтс".Може в нито едно отделно изискване да не е най,но пък ги може и трите(даНхил,фрийдроб и само дроб)
ДНХ-а си е ДХ ориентирана.За фрийрайд(не този дето шейди си го представая,а този които включва въртене нагоре,спущане надоле,дробене отвреме на време,рипане и прочие) не го бива толкова,ъглите го ограничават да си е ДъХъ рама само(главно).
Естесвено,че ако юзъра е достатъчно тъп и упорит може и с мойта екс-машина и ХЦ да кара,но не това е темата,нали?

Така,че,спрете се.

П.п. Марто,сааа това за скота го приемам като лична обида :).Бил кекав,не ме карай да разказвам историята на рамката дето я кара Зозеф сега.
И точно това чело,което те притеснява бих казал,че е ужасно здраво.Лично съм го тествал(не нарочно,с достатъчно скорост,в твърди неща :)) Пък още си е здраво.
Недостатъка й за мене беше височината й.Разлика(във височината) между L и S размерите няма.Само в дължината.Ето това ми беше кофти.Реглажа на карбоновата "буца" за седалката не я приемам за "реглаж".

П.п.п Що се отнася до това коя рама бачка повече(коя яде нещата по пътя на юзъра)смятам е логично това да е ДНХ-а,заради фср окачването.
Но важно тук е коя рамЪ се кфалифицира по-като вседехоД(да става за всичко изброено от въпросозадаващия темосъздател) :).

П.п.п.п. Най-добре работи задното окачване на УЗО-то обаче батцйееее.:)

Едит: Ааа то пък Любо заключи темата докато писах...:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Предишна

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ