ПОКАНА ЗА СЪСТЕЗАНИЕ

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот velco » Пон Май 17, 2004 11:18 pm

[quote="mrPesh"]

Тъкмо един приятел ми донесе SPECIALIZED EVIL TWIN MUD 2.2 да карам с нея на Родопи.Малко тежка е ама 6те го преживея.Да му мисли калта.
Остава дилемата - предна или задна да я карам:?::?::?:
[/quote]

Нагоре - задна, надоле - предна :D
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот mrPesh » Вто Май 18, 2004 12:13 am

/Нагоре - задна, надоле - предна :D/

Май иска6 да ми кажеш да си намеря още една такава?Освен ако не мисли6 4е на края на всеки баир ще има примък-отмък за гумата.:D:D:D[:p][:p]
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот axelmax » Вто Май 18, 2004 12:37 am

ami prosti si obrastai kololoto:D:)
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот naka76 » Вто Май 18, 2004 7:52 am

[quote="sss"]

[quote="boni"]

@mrPesch
Ще пратя поздрави на Балански. Но вие ще се видите в Пловдив все пак е главен съдия.
Относно калта - за съжалени ще има кал. Доста кал има над Орехово малко преди Кабата и след нея до Скални мостове. Много трактори вървят и смачкват пътя. Около Персанк също има доста кал - носете си резервни калаотки. Останалата информация по маршрута от организатора.

[/quote]

Ami da popitam togava:Koga 6te bade iznesena v saita oficialnata informaciq po sastezanieto.
[/quote]

Сбирката преди състезанието ще е от 19,30 до 20,00 на паркинга преди стадион Пловдив (9-ти Септември).От там ще се ходи на пресконференцията която ще е в Спортна среща до Понеделник пазара.Това се прави защото почвата баловете и ще е голяма навалица около центара!!!
До ден два в сайта ще има информация за трасето в сайта на състезанието.Много съжаляваме,но времето не позволява да се работи по-бързо.Горе както се казва е ПЛАНИНА!!!За маркировката няма да се притеснявата в съвсем скоро време ще бъде така маркирано че вероятноста да се изгубиш ще е само по ваше желание:8D::D:D:D
Аватар
naka76

Рейтинг: 2000

Мнениеот mrPesh » Вто Май 18, 2004 8:46 am

:?:А случайно/е,може и нарочно/да знаеш в колко часа ще е старта в Събота?Важно е!
То май в цялата страна е планина:DПоследното ми каране беше на 8.05 в Търговище.Оттогава все нещо не му е наред на времето.:(Като тоя синия приятел.И аз взех да ставам така.:(:(:(
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот sss » Вто Май 18, 2004 9:04 am

Ok.Blagodarq za infoto.

Mai na vsqkade vali i vse trqbva da karam s dajdobran:(:xx(::xx(::(!::})::V:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот did » Вто Май 18, 2004 9:13 am

[quote="sss"]
[/quote]

Другия вариант е да караш по къс ръкав и да си пазиш сухи топлите дрехи, та като спреш да има с какво да се стоплиш:D:D:D.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Вто Май 18, 2004 9:27 am

[quote="did"]

[quote="sss"]
[/quote]

Другия вариант е да караш по къс ръкав и да си пазиш сухи топлите дрехи, та като спреш да има с какво да се стоплиш:D:D:D.
[/quote]

Майтапа настрана, точно това се прави - денем мокрите, нощем - сухите. Друга алтернатива (която не съм я пробвал още) е да караш с неопрен под дрехите.
[img]http://www.onboardstore.com/images/products/105325112338_elle.jpg[/img]
velco

Мнениеот Cu0 » Вто Май 18, 2004 1:09 pm

[quote]
Майтапа настрана, точно това се прави - денем мокрите, нощем - сухите. Друга алтернатива (която не съм я пробвал още) е да караш с неопрен под дрехите.
[/quote]

няма ли само да си изпонамокриш дрехите
само по неупрен по- важи май а:D
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот velco » Вто Май 18, 2004 1:37 pm

[quote="Cu0"]

[quote]
[/quote]

няма ли само да си изпонамокриш дрехите
само по неупрен по- важи май а:D
[/quote]

Абе, поне да го предпазиш от кал и да не те гледат странно другите :D
velco

Мнениеот did » Вто Май 18, 2004 4:10 pm

[quote="velco"]
Абе, поне да го предпазиш от кал и да не те гледат странно другите :D[/quote]

Ако си мислиш, че "другите" не гледат странно, като те мярнат да си въртиш щастливо по къс ръкав из калищата в проливен дъжд в стил "Айм сииииингинг ин дъ реееейн".... Такива ошашавени физиономии съм виждал, чак да ти дожалее за тия хорица.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот sss » Вто Май 18, 2004 9:41 pm

Iskam da popitam seriozno: Tova ,4e trqbva da sme v Plovdiv m/y 19.30 do 20.00 napalno taka li e?Zna4i ne mojem primerno da doidem prez denqt i da se registrirame?
Аватар
sss

Мнениеот Admin » Сря Май 19, 2004 7:53 am

Има ли хора, които смятат в петък да ходят от София към Пловдив, за да гледат състезанието и да се върнат в понеделник, след като всичко приключи? Ако да, можем да се комбинираме да отидем с колата ми, така че пишете. Става дума само за София – Пловдив – оттам нататък съм с Newone. ;)
Може би ще мога даже да кача двама души с колела, така че ако има състезатели, които смятат да отидат в петък към Пловдив, нека също се обадят, пък аз днес ще видя дали багажникът ми за колела е наред.
Можете и да пишете на e-mail: [email protected]
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот naka76 » Сря Май 19, 2004 8:12 am

[quote="sss"]

Iskam da popitam seriozno: Tova ,4e trqbva da sme v Plovdiv m/y 19.30 do 20.00 napalno taka li e?Zna4i ne mojem primerno da doidem prez denqt i da se registrirame?
[/quote]

Не знам дали ще намериш организатора за да се запишеш,а и това вече трябваше да е станало.Носете си медицински свидетелства!!!Без тях няма да се допускат участници!!!!!
Аватар
naka76

Мнениеот sss » Сря Май 19, 2004 10:41 pm

[quote="naka76"]

[quote="sss"]

[/quote]

Не знам дали ще намериш организатора за да се запишеш,а и това вече трябваше да е станало.Носете си медицински свидетелства!!!Без тях няма да се допускат участници!!!!!
[/quote]

Ami az sam si podal na vreme zaqvlenieto i parite,sa samo pitam za petak kak to4no 6te stava,6tot sme mnoo xora.
Аватар
sss

Мнениеот zacky » Чет Май 20, 2004 8:10 am

До който знае:

На събирането в петък трябва ли задължително да се ходи до стадион Пловдив или може да дойдем направо в "Спортна среща"? Трябва ли да сме с байковете, кога ще е техническят преглед?
zacky

Рейтинг: 1390

Мнениеот boni » Чет Май 20, 2004 12:54 pm

Да трябва всички да дойдат на събирането на стадиона. По-точно на паркинга на срещу спортния диспансер. Добре е да сте с велосипедите. "Спортна среща" не е 100% сигурно информацията не е съвсем точна. Мястото е голямо така, че може да се дойде и с кола.
boni

Рейтинг: 1205

Мнениеот naka76 » Пет Май 21, 2004 5:44 am

[quote="boni"]

Да трябва всички да дойдат на събирането на стадиона. По-точно на паркинга на срещу спортния диспансер. Добре е да сте с велосипедите. "Спортна среща" не е 100% сигурно информацията не е съвсем точна. Мястото е голямо така, че може да се дойде и с кола.
[/quote]

Имам едно предложение!!!Всички от пишештите тука да си сложат вечерта едно листче с ника за да се запознаем и на живо!!!!
Аватар
naka76

Мнениеот TheUndertaker » Пет Май 21, 2004 5:47 am

[quote="naka76"]

Имам едно предложение!!!Всички от пишештите тука да си сложат вечерта едно листче с ника за да се запознаем и на живо!!!!
[/quote]

Аз тоя проблем съм го решил отдавна Надписите по колелото ми /Абе то така се казва :D/ определено казват кой е собственика :) , така че свиркайте :)!
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот sss » Пет Май 21, 2004 3:18 pm

[quote="TheUndertaker"]

[quote="naka76"]

[/quote]

Аз тоя проблем съм го решил отдавна Надписите по колелото ми /Абе то така се казва :D/ определено казват кой е собственика :) , така че свиркайте :)!
[/quote]

Men 6te me poznaete lesno.Vinagi xodq/karam s edna 4erveno-sinio-bqla kaska MET.Ade kasmet na vsi4ki ni i dano vremeto da e blagosklonno kam nas.
Аватар
sss

Мнениеот sss » Пон Май 24, 2004 5:26 pm

exxxxxxx vsi4ko xybavo si ima krai.Ravnosmetkata za men ve4e e qsna.Veliko prejivqvane s elementi na ocelqvane i edin stro6en bike...
Аватар
sss

Мнениеот naka76 » Пон Май 24, 2004 7:20 pm

[quote="sss"]

elementi na ocelqvane i edin stro6en bike
[/quote]

И аз съм страшно доволен!!!Страхотно каране от всицхки участници,страхотни емоции (най вече около Веско и Цанко).Направо НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖЕВЯВАНЕ.Страшно много участници и много малко отказа ли се!!!Очаквам с нетърпение снимки!!

[quote="sss"]

[/quote]

Ти ли беше този с чупината рамка???
Аватар
naka76

Мнениеот sss » Пон Май 24, 2004 7:29 pm

[quote="naka76"]

[quote="sss"]

[/quote]

И аз съм страшно доволен!!!Страхотно каране от всицхки участници,страхотни емоции (най вече около Веско и Цанко).Направо НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖЕВЯВАНЕ.Страшно много участници и много малко отказа ли се!!!Очаквам с нетърпение снимки!!

[quote="sss"]

[/quote]

Ти ли беше този с чупината рамка???
[/quote]

Az ne sam 4ypil ramka,no za smetka na tova skasax spica,ostanax bez spira4ki i v momenta skorostite i vsi4ki dvije6ti se elementi sa blokirali.Iskam da pozdravq o6te vednaj organizatorite za polojenite ysiliq i neveroqtnoto sastezanie.
Аватар
sss

Мнениеот naka76 » Вто Май 25, 2004 5:44 am

[quote="sss"]

[quote][i]Originally posted by sss[/i]
Az ne sam 4ypil ramka,no za smetka na tova skasax spica,ostanax bez spira4ki i v momenta skorostite i vsi4ki dvije6ti se elementi sa blokirali.Iskam da pozdravq o6te vednaj organizatorite za polojenite ysiliq i neveroqtnoto sastezanie.
[/quote]

Ако изключим тези които бяха със дискови спирачки и тези които си ги смениха май третия ден сами един-двама финишираха с що горе долу годни калотки.Аз още на 4-5 км от Връховръх ми свършиха,а питаш ли ме на долу на най стръмния участък как сун карал почти без спирачки:B)::B):. :8D::D
Аватар
naka76

Мнениеот sss » Вто Май 25, 2004 7:30 am

[quote="naka76"]

[quote="sss"]

[quote][i]Originally posted by sss[/i]
[/quote]

Ако изключим тези които бяха със дискови спирачки и тези които си ги смениха май третия ден сами един-двама финишираха с що горе долу годни калотки.Аз още на 4-5 км от Връховръх ми свършиха,а питаш ли ме на долу на най стръмния участък как сун карал почти без спирачки:B)::B):. :8D::D
[/quote]

E az izkarax nqkakav neveroqten kasmet.Ako ne be6e me sre6tnel DID ne znam kak 6tqx vaob6te da se dovleka do finala.O6te kato tragnaxme ot Modar nadoly az ve4e tikax(6tot nemax spira4ki)bqx napalno mokar,vale6e tyk-tam,maglata i temperatyrata bqxa jestoki,ne si 4yvstvax prastite na racete.Toi mi pomogna mnogo i dori mi opravi spira4kite.Sta6to taka iskam da blagodarq i na edin dryg y4astnik,koito mi ddade blyza nazaem.
Аватар
sss

Мнениеот naka76 » Вто Май 25, 2004 9:04 am

[quote="sss"]
E az izkarax nqkakav neveroqten kasmet.Ako ne be6e me sre6tnel DID ne znam kak 6tqx vaob6te da se dovleka do finala.O6te kato tragnaxme ot Modar nadoly az ve4e tikax(6tot nemax spira4ki)bqx napalno mokar,vale6e tyk-tam,maglata i temperatyrata bqxa jestoki,ne si 4yvstvax prastite na racete.Toi mi pomogna mnogo i dori mi opravi spira4kite.Sta6to taka iskam da blagodarq i na edin dryg y4astnik,koito mi ddade blyza nazaem.
[/quote]

След третото си падане между Връховръх и Бряновщица реших да си облича якето (до тогава бях с три тениски с къс ръкав),някак успях да свърша тази работа ама като се опитах да го закопчея пръстите отказаха и там седях около пет минути за да успея да свърша тая работа.Сле дова паднах още веднъж и на плочника реших да не се самоубивам и си взех колелото на рамо и го мънах.Май от тези които са го карали почти мникой не го е минал без да падне:^::^:.Очаквам с нетърпение да се побликуват снимките[:p]:D;)
Аватар
naka76

Мнениеот did » Вто Май 25, 2004 11:23 am

sss, с нищо не съм ти помогнал, просто ти трябваше малко морална подкрепа, печка, чай, шестограм и ти сам се справи чудесно! Поздравления!!!

Naka, абе ти не се ли измори вчера, та гледам в 6.44 сутринта си писал тука! Я лягай да спиш! Ааааааааа!

Няма да изказвам мнание за състезанието, защото съм пристрастен. Надявам се всички, които са участвали, да са разбрали защо този тип "състезания" обикновено се наричат "challenge"! Честито на завършилите! Още по-честито на победителите!

Любопитен съм как всичко е изглеждало отстрани. Та затова и отворих нова тема за подобни отзиви в "други" - [url]http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1531[/url]. Пишете!

Към модераторите - моля, заключете тази тема. Много набъбна, а и всичко казано оттук нататък няма да е покана за състезание, а по-скоро коментар към него.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Вто Май 25, 2004 3:54 pm

Добре.
Заключвам темата ...

Ако някой иска да сподели мисли и впечатления от състезанието нека да го направи [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1531]тук[/url]
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Предишна

Назад към Архив