did написа:на мен пък не ми харесват батериите на пулсомерите ТСМ, щото са CR-3022, а аз като видя нещо да почва с CR и се стряскам.
F1-MAN написа::offtopic:
.... бяха по лев и нещо![]()
TOYAGA написа:F1-MAN написа::offtopic:
.... бяха по лев и нещо![]()
По толкова са и "нестандартните" за Polar...
TOYAGA написа:Интересно асоциативно мислене karuzo.Казват, че битието определяло съзнанието...
NovemberCharlie написа:По-скоро питието определя съзнанието.
Така пак мога да си карам, колкото си искам.
tanya написа:... интересен метод за измерване на максималната граница на пулса.
Значи избирате си едно изкачване около 3км. Следва много добро разгряване, а след това юруш по баира. Трябва да се кара на макс, но все пак да останат сили да се стигне до края. Когато вече имате чувство, че не можете повече и сте на път да паднете от колелото, си поглеждате пулсомера...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TOYAGA написа:@ did
Аха... напреднал си до етапа, в който установяваш, че планинският велосипед не е достатъчно прецизно помагало в поддържане на физическа форма с използване на специална методика и точни измервателни прибори. Следва закупуване на шосеен велосипед... и куп други въпроси...![]()
TOYAGA написа:Така пак мога да си карам, колкото си искам.
Само така си мислиш.
did написа:Абе чак пък шосеен велосипед... Мисля, че ми е рано още
По равно става без проблем, но при катерене...
Това не е каране. Без пулсомер никога не бих карал с такова никакво темпо. Нито е бавно, нито е бързо.
TOYAGA написа:Правил съм. Дефинирай "близък".
kotka12 написа:... и се чудим кво му стана на човека...
kotka12 написа:поне на теория би трябвало с редовно каране
tanya написа:За съжаление нямам време за системни тренировки, а само със съботно-неделни карания резултатът определено си е висок пулс.
sss написа:+ един глас за ТСМ . Баца си перфе при мен вече втора година
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 339 госта