Jade Empire батка...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Jade Empire батка...

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Мар 01, 2007 1:31 am

...излезе и за ПЦ ю[лу]зърите.
Ебати мега хипер гига убер якото нещо. :bowdown:

@Извънземни,очаквам включване от твоя страна.

Едит: сега го спирам,но утре се продължава :)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот marshall__ » Чет Мар 01, 2007 1:55 am

Тъкмо я качих, ма нещо ми се стори малко странен геймплея, и понеже гледам, че е станало 2 часа, реших да я спра вместо да я проумявам сега :)
Но смятам ако имам свободно време утре, да я проверя по-обстойно и ще коментираме :D

Едит: RE4 също е болна, ама нещо като чели очаквах по-добра графика... :dunno:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Мар 01, 2007 8:01 am

E,RE-тата поне според мене никога не са били "красави".
Пък и ебати,толкова време тва пусто управление нещат да го оправят.
За пореден път нещът да сложат един фрийлук с мауса да ги таковам.Спираш да се движиш за да стреляш...бе...
Виж,Джейда е друга бира.Да,пак смърди на порт,ама се търпи.
Пък и като управление(извън битки) си е чист Star Wars Knights Of The Old Republic.
Битките всъщност са доста интуитивни.Просто седнах и прасках спаринг дуели докато не им свикнах.Само дето нещо неможах да навържа нито едно комбо,въпреки,че правя всичко както бе написано в туториъла.Почвам със съпорт,веднага сменям на маршъл(не на тебе ма зле).:)
Абе днес довечера още ще и се пуля.Вече съм зел и мез и ледени магий ала бала.

Едит:Ааа,ти C&C Tiberium Wars демото разцъка ли го.;)
Тва ще ми е първото истинско RTS-че от маса време насам,което ме ме изкефи.

Едит: Леле ужас,сега заради Джейда няма да пипна скоро сигурно WOW,ще ме изритат от гилдията ми. :D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Crimson » Чет Мар 01, 2007 10:47 am

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: WOOOOOOOOOW Скоро ще я има в Пулсар :D Вече я поръчах :bowdown: Нямам търпение ;) :D
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот chill » Чет Мар 01, 2007 11:15 am

Аре, играйкайте си, дечица, и като пораснете, елате да играем EVE Online (www.eve-online.com) :D
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот Crimson » Чет Мар 01, 2007 11:33 am

chill написа:Аре, играйкайте си, дечица, и като пораснете, елате да играем EVE Online (www.eve-online.com) :D

Тва кво е? Игра ли?! За кво стаааа дума :popcorn:
Аватар
Crimson

Мнениеот Alien » Чет Мар 01, 2007 1:29 pm

Още снощи я пуснах да се тегли, сега ми е на 48%... зЕми тия 7 ГБ, братче... ще пиша после, ако изобщо почна да я играя, че мноооооооо неща ми се насъбраха. :( Таман 50 ГБ ИСО -та и това е без Джейда... 39 ГБ филми за гледане плюс няколко ДВД -та... край няма простотиятаааааа! :(

Снощи пробвах и демото на Команд енд Конкъра - тъториълчето беше яко. :) Странно ми стана, че ми вървеше на Ултра Хай на 1024 перфектно... днес ще го пробвам на 1280...

Не знам, Джейда не ми вдъхна много доверие още от конзолната версия... ама ще я видим. :) Аз си чакам Мас Ефект (това ще е ЕБАСИ играта), а и Драгън Ейдж да не забравяме... :) УжасТ! Защо излизат толквоа много игри, а аз още на старите не смогваааам. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот marshall__ » Съб Мар 03, 2007 4:34 pm

Уфф, още не съм я разцъкал.. въпреки, че вчера имах някво време.. :uhh:
Бобоф, нещо да споделиш? Струва ли си чакането, или е можело и още? :)
CnC-то не съм го и качвал.. нещо не ми допадат демотата като цяло. Просто на много игри демото е ужасно и почти няма общо с "истинската" същност на играта... случвало ми се е да остана с лошо впечатление (следователно да не дръпна пълната) за дадена игра, а после да се окаже, че е било само заради нескопосаното демо..
Всъщност Jade-а ми е първата игра която дърпам след като врътнах M&M - The Dark Messiah.. бях кротнал от тогава и поради липсата на хубави заглавия, почти бях решил да поразходя Riddick отново, че много любима ми идва.. :D

Мазен, много ти е бавен интернета ма - аз го дръпнах за около 10 минути онзи ден..
..
Та в крайна сметка поиграхте ли я, или още се ослушвате като мен.. ;)
Аватар
marshall__

Мнениеот Alien » Съб Мар 03, 2007 5:04 pm

Аз я поиграх малко, не много малко, де, за да добия една представа... играта е екшън РПГ, със СЪВСЕМ малко РПГ елементи... аз лично не очаквах подобно нещо. Общо взето при битки цъкаш като замаян първото копче на мишката и не разбираш какво става. Поне засега. Историята е хипер банална и скучна, ама ще видим, още притръпвам при мисълта някой ден да се срещна с императора... :)

К&К 3 е СУПЕР яка. :)

Ридик нещо не ми хареса много... по-точно първите 10 минути... трее да го почна пак. Дарк Месаята и нея.

А за Джейда... това не е хардкор РПГ, каквото аз очаквах. Май ще си играя КОТОР 2ката... :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот marshall__ » Съб Мар 03, 2007 5:21 pm

Alien написа:... Ридик нещо не ми хареса много... по-точно първите 10 минути...

Нищо не си видял за тия 10 минути... Гарантирам, че няма да останеш недоволен, ако я заиграеш повече. Много разнообразна и добре пипната..
Но виж, не знам колко са я орязали по тия пиратки... Аз я имам оригинална и много ме грабна на времето.. Можеби само HL2 стои пред Ридик в мойте виждания ;)
..
Ако обещаеш да я пазиш (повече от главата си) - ще ти я дам да й направиш кръгче :D:D
Едит: Всъщност вече виждам колко са я орязали.. мойта идва на 5.07.. :)
Аватар
marshall__

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Мар 03, 2007 7:37 pm

Ммм Ридик,мммм...тука навлизате в мойте среди.:)
Бягството от Кланницата е култ!
Много малко и трябваше да стане най-великата ФПС игра на всички времена(поне за времената до излизането й и малко след това :) )...главната е,че беше конзолен порт....ОТНОВО!
Няма такъв кеф да си боцкаш разни типове докато си в кожата на Риддик :D Тая игра не се играе с пушкала,САМО с ножки.

Как ми се ще да продължат филма....ех.Но според личните ми наблюдения,Хрониките по свой начин убиха възможноста за продължение.Просто много слаба работа...а и нищо общо с Пълен Мрак.
От Ужаси с рейтинг М скочиха към Фентъзи с PG-13...Director's Cut уж го водят М,но с тия некромонги....смешна раота.
Абе как да е,самия Риддик си остава КУЛТ!

А Маршале,забравих,че питаше нещо :D
Да разцъках Джейда достатъчно,че да стигна до извода,че МРАЗЯ конзолните портове...но това което още повеч мразя е РПГ-та който са ексклузивно направени за КОНЗОЛИ и след намсиколковреме биват портвани по НАЙ-дебилния начин.
"Битките били супер разнообразни,комбат ситемата била униклана"...да,сигурно уникално ДЕБИЛНА.
Найстина,на хартия е много добра,но напрактика е толкова Аркад,че няма накъде повече.Днес сутринта малко пойграх,стигнах чаптър 2 и разбрах,че най-големите дебили са тия с копията.Може да имаш копче БЛОК,но не се надявай да има моменти в който да го ползваш.Когато ти трябва и да изкъртиш спейса няма да се включи навреме.
Има нещо като комбота,връзваш комбота от различни удари между различни стилове....при все,че отнема маса време да превключи от един към друг докато млатиш,не виждам за кви комбота иде реч...
Бе така като гледам,май няма да я довърша.Енджина,левъл дизайна,G&E системата и тойте помошници,прекалено много прилича на КОТОР,но всичко е с нива по-тъпо.А уж всичките позитиви бяха за бойната система...а за нея ти казах вече...така,че ебал съм я.
ТОтално ме разочарова.

Чакам си Dragon Age-a,Fallout 3(но след последните новини от Бетесда,вече и там чакам тотално разочарование)и Baldurs Gate 3.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот marshall__ » Съб Мар 03, 2007 8:40 pm

Metal_Psycho написа:.. Да разцъках Джейда достатъчно,че да стигна до извода,че.. е уникално ДЕБИЛНА... ТОтално ме разочарова.

:D:
Изображение

Още като ти писАх първия реплай ти казАх, че ми се струва някъв шит геймплея.. а хем я бях пуснал за някви си 10 минути :D Нещо новите работи ги сбозват доста.. да се надяваме, че с Fallout-a i BG 3-ката няма да се изгаврят... така :praying:

Едит: А ти кво ше кажеш за ММ: Тъмния Месая'? Мани го извънземния - той е извънземен :^:
Аватар
marshall__

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Мар 04, 2007 2:25 am

Ми кво да мисля.Всъщност играх му само демото.:)
И ми ми хареса едно нещо - бойната система беше много по-добра от ПРЕХВАЛЕНАТА такава в ПРЕХВАЛЕНАТА обливиън.(супер мега дебилна впрочем).
Като цяло играта е добра,но просто не ми допадат този род РПГ-та.Много хибридни са и не ми доставят това удоволствие което очаквам от едно РПГ...пък и лоудинга е убийствен. :D

Съвсем възможно е,като имам някво по-така време,да я запиша и да и врътна някое друго кръгче.:)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Мар 04, 2007 9:53 am

marshall__ написа:Едит: RE4 също е болна, ама нещо като чели очаквах по-добра графика... :dunno:

Графиката щеше да е чук, ако играта беше излязла преди 5 години ;)
То в сравнение с GC, PS2 версиите.... тази е най-зле....

п.с.
има пач, с който има фрилук с мишката :)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Crimson » Нед Мар 04, 2007 12:59 pm

Metal_Psycho написа:Ми кво да мисля.Всъщност играх му само демото.:)
И ми ми хареса едно нещо - бойната система беше много по-добра от ПРЕХВАЛЕНАТА такава в ПРЕХВАЛЕНАТА обливиън.(супер мега дебилна впрочем).
Като цяло играта е добра,но просто не ми допадат този род РПГ-та.Много хибридни са и не ми доставят това удоволствие което очаквам от едно РПГ...пък и лоудинга е убийствен. :D

Съвсем възможно е,като имам някво по-така време,да я запиша и да и врътна някое друго кръгче.:)

Хм, аз я изиграх цялата и да ти кажа след 4то ниво започва много да доскучава :) Бойната система е готина, ама само първите 3ч. После поне на мен ми писна! И другото, което не ми хареса, че е прекалено къса. Но иначе графиката и звука са 6. Има си и пач за X-FI и подържа EAX4 :) И шумотевицата е брутална :D
Аватар
Crimson

Мнениеот Alien » Нед Мар 04, 2007 10:32 pm

Снощи, опитвайки се да разнообразя от Джейда, пуснах Дарк Месаята... освен че ми заби, шибаната игра ми РЕСТАРТИРА компютъра... вие можете ли да си представите подобно нещо в 21 век?!??! Точно както Батълфилд 2, която ми заби така, че трябваше аз РЪЧНО да РЕСТАРТИРАМ компютъра от КОПЧЕТО! Баси смешката. Такива игри ДИРЕКТНО отиват в кофата. Всъщност не, направо у царевичака ги пращам. Деееби. :)

Колкото до Джейда - днес не съм, утре ще поиграя още и ще пиша. Мога да подхвана Ридик, ама тя ми се види по-РПГ и от Джейда, братче, тоест тя ще ми е сериозната игра, а ще разпускам с Империята. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот did » Пон Мар 05, 2007 10:57 am

ъъъ, ако се осмеля да споделя, че нито едно от изброените в темата заглавия не ми е познато, някой ще ми се смее ли? :bawling:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alien » Пон Мар 05, 2007 12:11 pm

did написа:ъъъ, ако се осмеля да споделя, че нито едно от изброените в темата заглавия не ми е познато, някой ще ми се смее ли? :bawling:

Не, просто ще те съжаляваме. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Пон Мар 05, 2007 3:04 pm

Я някой да сподели дали е разцъквал Готик3 :popcorn:
Аватар
Crimson

Мнениеот Alien » Съб Мар 17, 2007 9:55 pm

Превъртях я... играта е скучна, историята е безумно плоска, РПГ елементите просто ги няма със само три качества, които могат да се развиват, диалозите са отвратително мудни и безинтересни, но... въпреки това Jade Empire завинаги заема своето почтено място в сърцето ми... BioWare, благодаря Ви!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот marshall__ » Съб Мар 17, 2007 10:04 pm

:lol:
Аватар
marshall__

Назад към Други